Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3995
9.11.13 12:40
@Motka píše:
@Ivuša.Nen 50ti cm rybu? no to by mě švihlo :mrgreen:

to je uz na vanoce, misto kapra :-D vemou palickou, usmazi filety.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
9.11.13 12:43

@Motka ona byla uplne hrabla… jak byla slepa, tak v noci ju asi provokovaly ostatni ryby. a vysledek byl, ze kazde rano bylo kolem akvarka desne mokro, pac si predstav kdyz v tom akva lice tak velka ryba a snazi se vyskocit atd…no vlny jak krava, takze to pretikalo :-D to sem zazila kdyz sem zacala s mojim chodit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 12:44

@Ivuša.Nen No tak to už bych se úplně zbláznila :mrgreen: Tvůj muž je trošku blázínek do ryb což? Mě ten můj taky vyprávěl, jal měla mega rybu a někdo mu jí snad otrávil :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
9.11.13 12:45

@chico14 jim bylo lito ho snist kdyz u nich delal bordel tak dlouho a navic pangacia neji…jsou to rybari a na tuhle rybu maji vlastni nazor… prej ej to nejvetsi hnus…to takovej cerstvej candat nebo uhor…mnam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
9.11.13 12:48

Damy, ja se poroucim do vecnyc lovist… bublina zavelela a zaviraj se mi kukadla, tak si musime dat hodinku, nez prijedou svaroujc a zacne oslava.. vecer mrknu, jestli tu nezlobite :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
9.11.13 12:49

@Motka jo je to magor… doma ryby…na pocitaci hraje ryby… do italie jezdi na ryby…a přes tyden taky na rybach…darky jen ohledne ryb… a kdyz sme spolem zacali chodit tak mi rikal „plotičko“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
9.11.13 12:50

@chico14 uzij si to a odpocin si i za me :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 12:50

@Ivuša.Nen Ne ne :mrgreen: Ty máš doma velkého tichého blázna :mrgreen: My u nás takhle ujíždíme na motorkách, ale naštěstí oba :mrgreen: Plotičko… To je krááásný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 12:51

@chico14 Já se jdu najíst a dodělávat věco i ke zkouškám, upadnu večer :mrgreen: Tak si dej hodinku i za mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
9.11.13 12:53

@Motka motorku jsem vzdycky chtela… muj na to vubec neni, ale jen proto ze jeste nikdy na zadne nesedel. jo to on blazen je a jeho nejvetsi prednost je trpelivost diky tomu. jink uz by mi davno utekl :-D a to me napada…jsou detske autosedacky na motorku? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 12:57

@Ivuša.Nen čoveče, nejsou… :mrgreen: Ale tašku na psa dělaj hovada :mrgreen: Nepochopím, jak je to můlže napadnoput, já se letos vymlátila a netuším, jak by dopadl pes za mnou :mrgreen: my zase na sebe umíme být zlý, jak jezdíme- jsme drsnej pár :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
9.11.13 12:59

@Motka wooow, taková vostrá holka :mrgreen: ja zas stekam ale nekousu. a stalo se ti neco vazneho? a jak se tam ten pes pridelava? treba vlcak?:-D ma helmu a kozeny oblek? v kleci? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 13:01

@Ivuša.Nen normálně taška, zkusím to najít :mrgreen: mám 4 pěné jizvy a měsíc jsem skoro nechodila, ale jinak pohoda, motorka se ale nezahojila, sakra :mrgreen:
 http://www.topmoto.cz/…ine-mazlicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
9.11.13 13:06

@Motka hruza…ted mas na par mesicu utrum co? a ta taska je nejaka mala :-D a draha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 13:08

@Ivuša.Nen no, miláček slíbil, že jí do léta spraví, tak se těším :) taška je šílená :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí