Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Motka píše:
@Ivuša.Nen 50ti cm rybu? no to by mě švihlo
to je uz na vanoce, misto kapra
vemou palickou, usmazi filety.. ![]()
@Motka ona byla uplne hrabla… jak byla slepa, tak v noci ju asi provokovaly ostatni ryby. a vysledek byl, ze kazde rano bylo kolem akvarka desne mokro, pac si predstav kdyz v tom akva lice tak velka ryba a snazi se vyskocit atd…no vlny jak krava, takze to pretikalo
to sem zazila kdyz sem zacala s mojim chodit
![]()
@Ivuša.Nen No tak to už bych se úplně zbláznila
Tvůj muž je trošku blázínek do ryb což? Mě ten můj taky vyprávěl, jal měla mega rybu a někdo mu jí snad otrávil
![]()
@chico14 jim bylo lito ho snist kdyz u nich delal bordel tak dlouho a navic pangacia neji…jsou to rybari a na tuhle rybu maji vlastni nazor… prej ej to nejvetsi hnus…to takovej cerstvej candat nebo uhor…mnam ![]()
Damy, ja se poroucim do vecnyc lovist… bublina zavelela a zaviraj se mi kukadla, tak si musime dat hodinku, nez prijedou svaroujc a zacne oslava.. vecer mrknu, jestli tu nezlobite
![]()
@Motka jo je to magor… doma ryby…na pocitaci hraje ryby… do italie jezdi na ryby…a přes tyden taky na rybach…darky jen ohledne ryb… a kdyz sme spolem zacali chodit tak mi rikal „plotičko“
@Ivuša.Nen Ne ne
Ty máš doma velkého tichého blázna
My u nás takhle ujíždíme na motorkách, ale naštěstí oba
Plotičko… To je krááásný ![]()
@chico14 Já se jdu najíst a dodělávat věco i ke zkouškám, upadnu večer
Tak si dej hodinku i za mě ![]()
@Motka motorku jsem vzdycky chtela… muj na to vubec neni, ale jen proto ze jeste nikdy na zadne nesedel. jo to on blazen je a jeho nejvetsi prednost je trpelivost diky tomu. jink uz by mi davno utekl
a to me napada…jsou detske autosedacky na motorku? ![]()
@Ivuša.Nen čoveče, nejsou…
Ale tašku na psa dělaj hovada
Nepochopím, jak je to můlže napadnoput, já se letos vymlátila a netuším, jak by dopadl pes za mnou
my zase na sebe umíme být zlý, jak jezdíme- jsme drsnej pár ![]()
@Motka wooow, taková vostrá holka
ja zas stekam ale nekousu. a stalo se ti neco vazneho? a jak se tam ten pes pridelava? treba vlcak?:-D ma helmu a kozeny oblek? v kleci? ![]()
@Ivuša.Nen normálně taška, zkusím to najít
mám 4 pěné jizvy a měsíc jsem skoro nechodila, ale jinak pohoda, motorka se ale nezahojila, sakra ![]()
http://www.topmoto.cz/…ine-mazlicky
@Motka hruza…ted mas na par mesicu utrum co? a ta taska je nejaka mala
a draha
@Ivuša.Nen no, miláček slíbil, že jí do léta spraví, tak se těším
taška je šílená
![]()