Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak děvčátka moje, tady něco, až zas budete mít černé myšlenky a strach
(já prosím a děkuji každý večer)
http://prozeny.blesk.cz/…razneho.html
Dobrý večer,
chtěla bych poprosit o radu, i-když to jaksi není k diskuzi
je mi 18 s přételem sex máme, poslední byl asi před cca 3týdny a poté jsem měla dostat MS bolesti břicha jako před MS byly ale MS nedorazila dorazil hnědý výtok, který mám už 7 den, k tomu mám citlivá prsa, zvětšené břicho, někdy nesním ani kousek a mám žaludek jak na vodě a někdy bych snědla co mi příjde pod ruku. Může to bých těhotenství? děkuji za radu a příspěvek a omlouvám se Vám za vpadnutí do diskuze
@Emmilia když máš sex, tak můžeš být těhotná, doporučuju koupit test ať máš jistotu ![]()
@Emmilia a test sis uz delala? jiank muze to byt tehu a taky nemusi
kmaradka mela presne to same pred 14ti dny, vsechny priznaky mela, na testu jen jedna carka tak sla ke gyndr a ten ji jen dal vyvolavaci injekci a az prijde menzes tak vsechno kolem odezni samo a ulevi se ji…ale nevi jak se to vynechami mohlo stat. ale tehotna byt klidne muzes
testy a doktor to jisti ![]()
Holky, ted vam neco preposlu, co jsem posilala do jedne poradny a cekam na odpoved a zajimal by me jen ze zvedavosti vas nazor
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na dítě mojí kamarádky. V těhotenství kouřila krabičku denně a i při kojení kouřila. teď má holčičku přesně 9 měsíců. chodí už od 3.měsíce cvičit Vojtovu metodu. malá doteď nesedí, neplazí se, jen se kutálí ze zad na bříško, nemá zájem o hračky, neumí je ani v ruce držet, neumí si držet láhev na pití, pase jen koně s nataženýma rukama jen velmi vrávoravě, při jakémkoliv pokusu upoutat její pozornost se odvrací a ani se nezasměje, ale když leží na zádech a kouká „doblba“ tak se začne z ničeho nic smát. Na vojtovku chodí z důvodu malého svalového pnutí. Holčička mi ale nepřijde ani trošičku i po mentální stránce v pořádku. je tohle všechno normální? a mohlo to způsobit kouření? děkuji moc za odpověď
Zítra se chystám si koupit test a pak podle něj půjdu k MUDr i-kdyby byl pozitiv. Jinak děkuji za příspěvky nikdy se mi tohle nestalo MS chodila normálně, až teď takhle…
@Ivuša.Nen Souhalsím s tebou-naše ex taky hulila a malý mi taky nepřijde v pohodě-zavře oči, bulí do stropu a nevnímá… Kouřením to podle mě je, moje mamka sice nekouřila, ale bráška má ADHD-měla ho hodně pozdě a malý má stejné výkyvy jako bráška… Kouření v těhotenství je prostě hnus a těm ženským bych to u tý huby urazila.
Jsme spolu rok a půl, nejdřív jsem brala bellaru ta mi nevyhovovala s ní jsem totiž nabrala nahoru 10 kg pak jsem asi 4 měsíce nechala od toho tělo vyčistit a MUDr mi dal Jeanine ta mi taky nedělala dobře to mi začal lítat tlak a tak mi dali gravistat 125 a to jsem vybrala platíčko minulý měsíc a po celou dobu co jsem brala prášky mě bolel podbřišek tak jsem platíčko dobrala a s domluvou MUDr že se zkusí jinná jsem odzačátku října nic nebrala, jinak přítel kondom nesnese tak to bla jen u mě Antikoncepce
@Motka jenze co me nejvic trapi je to, ze je to moje nej kamoska, cele jeji tedu sem ji dost brutalne nadavala do sket, skoro vrahu atd, at nehuli, ale ted proste…ja vim ze sem asi hnusna, ale vidim jaka je mala a vim co delala moje mala v jejim veku. ona je jak 3m mimino. ja proste uz nemuzu prekousnou ty jeji kecy jak mi tvrdi ze je v tabulkach a ze je to malej sikovnej dablik, atd atd…proste bych ji nejradsi rekla ze mala opravdu neni normalni a ze za to muze ona protoze hulila jak krava!!!
@Emmiliano tak asi uvidis, muzes byt jenom hormonalne rozhozena. ale vis jak…nejlepsi antikoncepce je nesu..t
jista si nemuzes byt nikdy. nemyslim to samozrejme zle ![]()
@Ivuša.Nen Kočičko moje, teď bych si s tebou njejradši plácla. Přeně tohle cítím já s malým-známe děti, které nemají pleny, nemají ve dvou letech 20 kilo, akorát, že s tím neuděláš nic-ona svou chybu nepřizná… Hlavně nějaký poruchy se řeší třeba až ve třech až čtyřech letech-do té doby je miminko jen trošku pomalejší…podle všech.
zítra si koupím test a uvídí se, jinak děkuji za rady a omlouvám se za vpadnutí do diskuze. Dobrou noc
![]()
@Janule34 Já si taky myslím… A fantazii si nechávám jen v zásobě, ale NIKDY v reálu ![]()