Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ivuša.Nen tak to jsem se zasmála. Rybový maniak
ale lepší než mít jinou úchylku ![]()
@Janule34 to jo.sice to neni nejlevnejsi konicek, ale lepsi nez kdyby sedel jen na zadku a nic nedelal
@Ivuša.Nen A že takových chlapů je…
Je hlavně krásný když má chlap koníček a ještě krásnější, když ho v tom žena podporuje.
@Motka jo to jinak nejde.Je to jeho soucast takze vsechno nebo nic.ale nastesti sme u neho na prvnim miste
@Ivuša.Nen A to možná právě díky tomu, ž jsi mu v tom nebránila-spousta ženských si tu an nějaké diskuzi stěžovalo, že na ně chlap kašle, že pořád jenom hokej, fotbal.. bla bla… Díky tomu podporování si nás chlap váží ještě víc ![]()
@Motka v tom mas asi pravdu.on se jde na ryby odreagovat a neni zvedavej na to, aby kdyz prijde domu, abych po nem jecela.pak se ten chlap nerad vraci domu
@Ivuša.Nen Přesně, chytrá holka… ten můj ani nechtěl jeszit na motorce, když viděl, že mám slzy v očích, že nemůžu… Tomu se říká podporovat toho druhého…
@Motka jeee to je romanticke
tyjo cetla si ted tu novou diskusi, kde se anonimka pta, jestli si poridit dite s chlapem, s kterym neni spokojena? Ja bych si to neumela predstavit. chtela tim ten vztah ozivit
@Motka hned si toho vic vazim, co mam doma a jak sme spolem stastni ![]()
@Ivuša.Nen My jsme,,drsný´´ jen naoko, jinak jsme šílený hrdličky
Jo, všimla jsem si… Nepochopím ty holky.. My jsme krásně zamilovaný, s plány do budoucna a neskutečně natěšený na miminko-nedovedu si představit, že by nic z toho nebylo a já plánovala dítě…
@Motka no jo. a tak snad si to s tim ditetem rozmysli, po tom co ji tam hodne lidi psalo at to nedela. Ikdyz mala byla nehoda, a my spolem jen chodili, kdybych s nim nebyla stastna tak bych si to asi nenechala… Trpeli bychom vsichni ![]()
@Motka a vas bych nekdy chtela videt jak ste v kozenym na motorce a u sebe maly mimisenko
to bude desne roztomile
@Ivuša.Nen Třeba ti pak pošlu fotku, ale koženou budu mít jen já kombinézu, muž má textil-máme spíš sportovní (tedy já) motorku a muž cesťáka.. No budem k sežrání, to už je jasný
Občas si to v hladvě přehrávám, jaké to bude… ![]()
@Motka Uplne si vas dovedu predstavit. preju vam hodne, neuplakane miminko co posloucha a nezlobi.
ja bych aspon jedno takove chtela ![]()