Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pindulina85 cauky, ja zatim taky jen tak sem tam neco,.. po jidle krkam, posledni dva dny vecer mam krece v brise z nadymani, trochu unava a obcas blbe, jako vcera z tchanovo kolinsky.. ale to se strida nepravidelne, takze v podstate nic moc.. zatim dobry.. prsa drobet..zacinaji asi vic.. postupne
@chico14 mooc pěkná, to má tak 50-60 l ne? my máme 112 l, pak to překrmeny 12 l
a pro malou jeji soukrome 5,5 l akvarko s bojovnickou, jednou neonkou, pancernickem a tetrou
zivorodky naam ale nikydy nesly. vzdy neco chytly, nebo je neco sezralo…ani p.ocka nam nesly
@Ivuša.Nen Bré poledne
Mě též, ještě ho zpracuju
@Sisi137 Dík za názor, psala jsem adminovi, zda y to mohl smazat, že to je plné urážek a nikomu tpo zřejmě nepomůže-napsal-že tam urážky nevidí jen nesouhlasné názory… Je to ženská, tak je to jasný ![]()
@Motka
, jiank na tu diskusi se uz vyprdni. vypni si sledovani a uz se k tomu nevyjadruj… jednoduché řešení
stejnak si myslim, ze ty baby, co tam psaly hnusne, jsou prave ty matky od tech deti na ktere pobiraji alimenty, takze toto tema bylo vlastne mireno proti nim. ze jim chces sebrat penize ![]()
@Ivuša.Nen Ano, jsou a myslim že většinu z nich chlap opustil-nedivím se
Mě jen dostalo to urážení na mě, jako an těhotnou… že jsem si to upíchla a on o tom nevěděl a že mám ženáče, který mě už jednou vypekl
Jinak jsem dneska v noci měla zlé sny, to mám z toho řešení ![]()
Ahoj, má někdo zkušenost, že se nedostavila MS, pozitivní TT, který nádherně sílí. problémy nemám, nešpiním, břicho bolí trochu, to je asi normální, ale hlavně mě bolí při sezení a při nějaké námaze…Nemusím se bát? U dr. jsem ještě nebyla, ale dneska bychom to chtěli říct rodičům, přijedou k nám:-)
@barabelka4 Bolest břicha je přeci normální, to tu najdeš všude.. Ale… Já osobně bych nejdřív navštívila lékaře než to někomu řekneš. Třeba je jen připrav, že je čeká překvápko
Kdy byla poslední ms?
@Motka zavidi ti
uz na to nemysli
uzivej si tehulovani a raduj se z toho ![]()
@Ivuša.Nen No to si piš, páč jsem na druhé straně, ode mě ten chlap neutíká
To si piš, že si to budu užívat, nějaký eMimino piraňi mi to nezkazí
Normálně se mi zdálo, že jsem šla k doktoru a nebyl tam ![]()
6.10., už jsem tam volala a dr. říkala, že mám přijít v úterý kdyby něco a nebo až za 3 týdny.
my jim to právě chceme říci, protože je nevidíme tak často, bydlí jinde a moje mamka, kdyby se něco podělalo, to pochopí a bude mi oporou kdyby něco. jako asi by problém být neměl, špinení, ani krvácení, ani nějaká bolest není…
@barabelka4 chtěla jsem napsat to same co @Motka
pobolivani je normalni( pokud to neni zrovna nesnesitelna bolest) a do oznamovani ti urco kecat nebudu, pac u prvniho i druheho jsem to rozkecala driv nez sem sla ke gyndr
… jen sem k tomu vzdy dodala, ze uplnou jistotu budu mit az po kontrole.
Jasně, to určitě, řeknu jim, že k Dr. teprve ještě jdu:-) nevydržím jim to neříct ![]()
nesnesitelná bolest to určitě není, spíš jen když uklízím nebo tak, tak trošku bolí, ali jinak ok a taky je to tím, že si nemůžu dojít na wc ![]()
potratit můžu vždycky, i v xtém měsíci, to bych jim to nemohla říct nikdy…A mimoděložní nemám vůbec příznaky k tomu, je vše v pohodě právě:-)
Příspěvek upraven 09.11.13 v 11:50
@barabelka4 Je to na tobě, jak to cítíš, já to nechtěla říct nikomu, dokud jsem nebyla u doktora.
Nicméně nechápu, proč už tě doktorka nevzala.. No to je holt na každém lékaři.. My jsme tu s holkama řešili, že nikdy nevíš, jak to prospívá, ať ti je zle nebo ne, takže nemusí bolet nic a mimi je ok a nebo bolí všechno a též je ok. Je to na tobě-psala jsem ti svůj názor-já to řekla i mužovi, až když mi doktor řekl, že to vypadá, že to je… Ale já jsem od přírody nevěřící srabík
Takže to ber jako můj názor-ale rozhodnis e podle sebe ![]()
@barabelka4 Pravda, to jsem zapomněla-doříct, že jistota ještě není.. Pak bych do toho šla.. tak jsem to taky pár lidem už řekla před doktorem.