Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3995
9.11.13 10:06

@Pindulina85 cauky, ja zatim taky jen tak sem tam neco,.. po jidle krkam, posledni dva dny vecer mam krece v brise z nadymani, trochu unava a obcas blbe, jako vcera z tchanovo kolinsky.. ale to se strida nepravidelne, takze v podstate nic moc.. zatim dobry.. prsa drobet..zacinaji asi vic.. postupne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
9.11.13 10:06

@Ivuša.Nen tady moje akva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
9.11.13 10:45

@chico14 mooc pěkná, to má tak 50-60 l ne? my máme 112 l, pak to překrmeny 12 l :-D a pro malou jeji soukrome 5,5 l akvarko s bojovnickou, jednou neonkou, pancernickem a tetrou :-D zivorodky naam ale nikydy nesly. vzdy neco chytly, nebo je neco sezralo…ani p.ocka nam nesly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 11:13

@Ivuša.Nen Bré poledne :mrgreen: Mě též, ještě ho zpracuju :mrgreen: @Sisi137 Dík za názor, psala jsem adminovi, zda y to mohl smazat, že to je plné urážek a nikomu tpo zřejmě nepomůže-napsal-že tam urážky nevidí jen nesouhlasné názory… Je to ženská, tak je to jasný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
9.11.13 11:33

@Motka :mavam:, jiank na tu diskusi se uz vyprdni. vypni si sledovani a uz se k tomu nevyjadruj… jednoduché řešení :palec: stejnak si myslim, ze ty baby, co tam psaly hnusne, jsou prave ty matky od tech deti na ktere pobiraji alimenty, takze toto tema bylo vlastne mireno proti nim. ze jim chces sebrat penize :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 11:36

@Ivuša.Nen Ano, jsou a myslim že většinu z nich chlap opustil-nedivím se :mrgreen: Mě jen dostalo to urážení na mě, jako an těhotnou… že jsem si to upíchla a on o tom nevěděl a že mám ženáče, který mě už jednou vypekl :mrgreen: Jinak jsem dneska v noci měla zlé sny, to mám z toho řešení :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
9.11.13 11:39

Ahoj, má někdo zkušenost, že se nedostavila MS, pozitivní TT, který nádherně sílí. problémy nemám, nešpiním, břicho bolí trochu, to je asi normální, ale hlavně mě bolí při sezení a při nějaké námaze…Nemusím se bát? U dr. jsem ještě nebyla, ale dneska bychom to chtěli říct rodičům, přijedou k nám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 11:41

@barabelka4 Bolest břicha je přeci normální, to tu najdeš všude.. Ale… Já osobně bych nejdřív navštívila lékaře než to někomu řekneš. Třeba je jen připrav, že je čeká překvápko :mrgreen: Kdy byla poslední ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
9.11.13 11:44

@Motka zavidi ti :mrgreen: uz na to nemysli :hug: uzivej si tehulovani a raduj se z toho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 11:45

@Ivuša.Nen No to si piš, páč jsem na druhé straně, ode mě ten chlap neutíká :mrgreen: To si piš, že si to budu užívat, nějaký eMimino piraňi mi to nezkazí :mrgreen: Normálně se mi zdálo, že jsem šla k doktoru a nebyl tam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
9.11.13 11:46

6.10., už jsem tam volala a dr. říkala, že mám přijít v úterý kdyby něco a nebo až za 3 týdny.
my jim to právě chceme říci, protože je nevidíme tak často, bydlí jinde a moje mamka, kdyby se něco podělalo, to pochopí a bude mi oporou kdyby něco. jako asi by problém být neměl, špinení, ani krvácení, ani nějaká bolest není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
9.11.13 11:47

@barabelka4 chtěla jsem napsat to same co @Motka :-D pobolivani je normalni( pokud to neni zrovna nesnesitelna bolest) a do oznamovani ti urco kecat nebudu, pac u prvniho i druheho jsem to rozkecala driv nez sem sla ke gyndr :mrgreen:… jen sem k tomu vzdy dodala, ze uplnou jistotu budu mit az po kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
9.11.13 11:49

Jasně, to určitě, řeknu jim, že k Dr. teprve ještě jdu:-) nevydržím jim to neříct :-DDD
nesnesitelná bolest to určitě není, spíš jen když uklízím nebo tak, tak trošku bolí, ali jinak ok a taky je to tím, že si nemůžu dojít na wc :-DDD
potratit můžu vždycky, i v xtém měsíci, to bych jim to nemohla říct nikdy…A mimoděložní nemám vůbec příznaky k tomu, je vše v pohodě právě:-)

Příspěvek upraven 09.11.13 v 11:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 11:50

@barabelka4 Je to na tobě, jak to cítíš, já to nechtěla říct nikomu, dokud jsem nebyla u doktora. :mrgreen: Nicméně nechápu, proč už tě doktorka nevzala.. No to je holt na každém lékaři.. My jsme tu s holkama řešili, že nikdy nevíš, jak to prospívá, ať ti je zle nebo ne, takže nemusí bolet nic a mimi je ok a nebo bolí všechno a též je ok. Je to na tobě-psala jsem ti svůj názor-já to řekla i mužovi, až když mi doktor řekl, že to vypadá, že to je… Ale já jsem od přírody nevěřící srabík :mrgreen: Takže to ber jako můj názor-ale rozhodnis e podle sebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 11:51

@barabelka4 Pravda, to jsem zapomněla-doříct, že jistota ještě není.. Pak bych do toho šla.. tak jsem to taky pár lidem už řekla před doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí