Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6047
8.11.13 19:46

Holky, stačí trochA stresu a rozbolí mě břicho :mrgreen: Už tak malý a už mi dává vědět, abych byla v klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
8.11.13 19:49

@Motka me dnes poprvy taky..zada, odpo hlad - coz jsem posledni tyden a kousek neznala a vecer krece v zaludku - traveni… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
8.11.13 19:53

@chico14 Ty křeče v žaludku mám taky, to jsem čučela-jak se nenajím začne to bolet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
8.11.13 19:58

@chico14 Hlavní je, že se nám i takle malý zlatíčka tímhle ozývaj…Alespoň já to chci brát jako dobré znamení, abych se do každého ultrazvuku nezbláznila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
8.11.13 20:00

@Motka jjj to mas pravdu,…mozna je to uz ted blaznivy, ale ja bubline povidam…ze nema maminku zlobit…a ze musi rost :-)))

ja to mam od vcera - vzdy po jidle, ale jen vecer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
8.11.13 20:16

@chico14 Já jí taky večer povídám… někomu to možná přijde uhozený, ale mě ne :mrgreen: Povídám si i s naším psem a ten se začíná čím dál tím víc vyjadřovat-muž má strach, že se naučí mluvit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
8.11.13 20:19

@Motka ja si s moje pesou povidam uz od ty doby, co jsem si ji privezla domu jako stenatko…a jakpa rozumi, kdyz ji neco rikas.. cuza jedna.. :mrgreen: :mrgreen: jen ti odpovedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
8.11.13 20:21

@chico14 Přesně :mrgreen: Tak já si,,vyvdala´´ psa :mrgreen: Ale jsme super kámoši a někdy mám pocit, že si fakt pokecáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
8.11.13 20:33

@Motka jako ta nase cuza rpzmazlena, to je desny, panecek si ji rizmazlil…a kdyz pak enco provede, tak ona uz vi, ze neco udelala, predemnou sklapi oci a de pomalu a honem k paneckovi..ten me zachrani…takze k nemu dojde, ten si ji veme na klin - zakreje ji oci a rika, na panicku se nedivej, kouka na tebe osklive :mrgreen: :lol: hele komedie, dala bys jim obema korunu a poslal je do cirkusu..a tak je to uplne se vsim..uz kolikrat jsem rikala, ze ten pes je prevtelenej clovek a vi co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
8.11.13 20:40

@chico14 Takhle to budete mít i s dětma? :mrgreen: U násje to tak, že přicházíme domů a psík už přikrčenej odchází na zahradu, páč se bojí, že něco provedl :mrgreen: :mrgreen: A já zásadně netrestám, trestá muž, já ho jen sjedu a neboi s ním nemluvím :mrgreen: Ale ty to máš doma moc rozkošný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
8.11.13 20:50

@Motka noo rozkosny to oni jsou… hlavne, kdyz neco chteji :mrgreen: nooo bohuzel, se obavam, ze to tak bude i s prckem.. maminka bude ta vychovavaci a tatinek mi bude tu vychovu kazit:-D :lol: :lol:

na druhou stranu, my si s pesou rozumime natolik i beze slov, ze opravdu staci, ze se na ni podivam blbe a ona uz vi…nemusim kricet, nic.. netrestam ji..maximalne delam, ze s ni nemluvim…to staci.. :mrgreen: jako mala parkrat dostala..a to bylo vychovny.. dostala 3× varovani - neposlechla, tak jsem prilitla a jednu ji lupla.. jenze ona je to jezevec..takze ji to nejak nevadilo… ale ted uz je to jen o ty mimice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
8.11.13 21:00

@chico14 A co máš za rasu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
8.11.13 21:02

@Motka drsnosrsty jezevcik s pp - takze povaha cuzy zarucena:-D :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
8.11.13 21:05

@chico14 Joooo, tak my máme stafíka, toho musíš řezat, aby jsi vychovala… Práh bolesti na nule a hlava dubová. Ale mimika a nebavení zabírá taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
8.11.13 21:13

Jee ten je krasneeej

tady je ta nase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...