Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Motka me se libil stafik i bulik, jezevec drsnak jenom, jinej ne - kamoska mela 2 holcick Nkonec jsem usoudila, ze to bude pro me ten nej kamos..a je to presne tak..
@chico14 No je rozkošná, tedy jestůi je to ona.
Je fakt kouzelná, oni jsou takoví k sežrání
Mě se líbí bulík, ale nevěřím jím, já měla fenečku stafíka, ale musela jsem jí dát pryč, tak je pro mě tenhle tulda náhradní ![]()
@Motka no na jare ji davam trimovat a to je jako pak frajerka, upravena. ted je - i na ty fotce - zarostla jak pangejt a vypada jak podvratak a nikdo nikdy nepozna, ze je to vlastne jezevec
ale je to zlato.. pro rodinu vsechno, je hodne ostra na hlidani.. myslim, ze kocarku se pak nikdo nepriblizi:-))))
@chico14 Muž říkal, jak pes ex hlídAL, když byla těhotná a na mě kašle, mě nehlídá
To bude tím, že to bude holka
a nebo tím, že já muže nepodvádím a ona podváděla
![]()
@chico14 Taky bych za ní stála
Musím to příště mužovi osvětlit, že mě nehlídá protože nemusí ![]()
Holky jak to ted mate s jidlem? celej den mam hlad, ale nemam na nic chut. doufam ze to brzo prejde…ani na sladky nemam chut a to ja mam jinak furt
nakonec to dopadne ze zas ze zoufalstvi snim neco v 11 v noci ![]()
@Ivuša.Nen ja mela ted tyden a kousek uplne bez chuti a jedla jse mstrasne malo a kdyz, ta kvecer neco kyselyho, houby, okurky, burty s cibuli atd atd… dneska prvni den se mi vratila drobet chut, nebo spis to, ze snim aspon pul obeda, misto dvou soust.. je to asi narazovy a bude se to stridat bych rekla
@chico14 jo to je mi docela jasny
zkousela sem chut nastartovat i colou, ale ani to nepomohlo
bude to chudacek chcipacek ![]()
@Ivuša.Nen ale prd, ja myslim, ze to dozenes… ja toho dneska snedla snad vic, jak normalne… obed, pak svaca, pak 3 housky s anglickou, bana, 2 lipanky, mrkev..no bramburky.. sileny kombinace a nerekla bych, ze se to do me vejde a veslo a u lipanku na me zaludek rval JESTE JESTE mam hlad
telo si rekne, co potrebuje nebuj ![]()
@chico14 ty brdo!!! muj jidelnicek na tyden
uz se vidim za par dni…budu mit denni jidelnicek 2× delsi netez ty…to se pak muzem predhanet kdo toho vic za den sni… snad
![]()
@Ivuša.Nen no jako takovou chut k jidlu jako dneska jsem nemela vic jak tejden. a bylo to fajn, se zase najist
Holky, jsem tu zhnusená z některých diskuzí, tady je to super, ale jinde,… Ach jo… právě jsem ukamenovávána…
@chico14 S někým jsem tu řešila, se Sisi137-našeho malého-tedy mužova syna, že ex má 6000 aloše a malý nemá ani v čem chodu, nosí plíny, nejí lžičkou.. No založila sjem diskuzi-zda má na mě muž vyživovací povinnost jako na těhotnou a je mi zle… Výživné pro těhotnou… doufíám, že mě i ty neodsoudíš, chci jen aby malý měl to co má mít, abychom mu to ale mohli opravdu nakoupit a ne aby neměl boty apod…