Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, tak mam za sebou kontrolu i další utz, ale o moc líp na tom nejsem. Gestační váček vyrostl, objevil se i žloutkový, ale dr s tím stejně neni spikojen, protože nenašel plod. Trápil mě tou vaginální potvorou asi deset minut a nakonec řekl, že mam divně zahnutou dělohu a pozval mě za týden se slovy, že mi zatím nemůže říct jestli je to dobrý nebo ne ![]()
@anndrra Tak nasaď pozitivní myšlení a moc si to přej, a držím pěstičky
Kolik by jsi měla být?
@Motka taky preju at to vsechno dobre dopadne. pak dej urcite vedet ![]()
@Ivuša.Nen Fakt to bylo na mě? Jás e nějak ztrácím v konverzaci ![]()
@Motka
nojo… spoluzacku chytrost prejde az se ji to narodi a ona se z toho pos…re! samozrejme nepreju nic zleho
jinak at si tchanovci a rodice polibi zadek…jednu skolu mas dokoncenou a tu drouhou si delas ty a ne oni… snad je to prejde
@Ivuša.Nen No já jsem sama vyplašená, jak to všechno bude a ona je prostě v kliudu-navíc to ví celá o škola-o mě jeden člověk ve škole
a dyť jo, já od nich nic nechci, žádné příspěvky, hlídání, ani pomoc, tak ať si trhnou-podle nich si holt dítětem zkaszím život a nejspíš to i ví tchýně, páč minule chtěla, ay jí šel muž vyprovodit ven--- no nazdar,…
@Motka ja taky byla pro rodinu zklamani protoze sem odmaturovala a a byla jsem prijata na VŠ ale jelikož sem se po imatrikulaci dozvěděla že jsem v tom tak sem všem říkala, že místo na VŠ půjdu na mateřskou
pul roku mi to vycitali a pak je to přešlo a teď mají z malé obrovskou radost a děsně ji milujou
takže se vše muže jeste otocit k dobremu ![]()
@Ivuša.Nen No jo… jenže ono se to ani u mužova syna nezlepšilo-jen se jím chlubí, ale tchán mu za ty dva roky dal dvě autíčka-nic víc… Takže že by z nej skákali a milovali ho a rozmazlovali, tak to se říct nedá.
@Motka chjo
to je mi vážně líto. s tím ti asi neporadím… snad jen doufat ![]()
@Ivuša.Nen Moje děti udou vědět, kdo je babička a děda, ale sedět s nimi u telky nebudou a na fotky bupou mít embargo-dostanpou fotky leda od nás, nahánění dítěte s mobile, to je fakt nápad…
Neřeším to, já toho našeho uzlíčka ochráním ![]()
@Motka np heled nepocitam s tim, ze by se melo s jeho celodennim nicnedelanim zmenit…mozna budu radsi. tchyni to rekneme zitra.ma narozky, ta je v pohode a snad bude i rada, ze bude mit vnouce od syna..
ja s moji matkou nemluvim skoro vubec…a asi ani nechci, aby to vedela..nebudu ji to rikat, dokud to pujde. nastesti ji vidim jen jednou za par mesicu…
@chico14 Tak s mamkou to máme tak nějak podobně, dokud nebudu muset, tak neřeknu.. Moc ti přeju dobrou tchýni, já na ní kašlu. Já měla skvělýho dědu, kteý mi umřel a babi, která si mě nikdy nebrala a to jak se ke mě chovala mě mrzelo víc, než děda, který umřel, takže asi tak…Já mámu neviděla skoro rok a půl…
@Motka no, koukam, mame to obe asi zajimavy… nastesti s tatu, se kterym jsem par let nemluvila, je ted vse ok. a tesim se, az mu to reknu.bude rad:-)
Ahoj holky, tak já objevila // 21.10. Dneska jsem byla na UTZ a pouze gestační váček, náznak žloutkového a zatím nic víc. Prý se uvidí, jak poroste dál, že buď je to o 2 týdny mladší, nebo ZT
Máte někdo podobnou zkušenost? Přitom jsem měla 3 dny po vynechání slabě pozitivní test..