Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4838
8.11.13 09:49
@Janule34 píše:
@chico14 paráda gratuluji. Tak budeš na chvilku v klidu. Jsme skoro stejně. Já podle toho, co jsem si spočítala, tak jsem 5+6 a na kontrolu jdu 15.11. Tak už by mohlo být srdíčko, no ale taky nemusí. Tak uvidíme

holky ja mam stejne pocit, ze uz v KLIDU nebudu asi nikdy. dyt to je porad nejaky strach o to mrne… nebo ne? maminy co uz mate prvni, jak jste to mely? a mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
8.11.13 09:51

@nadus ten strach začíná těhotenství a do konce života máš vystráno. Tak za mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
8.11.13 09:54

@nadus já mám strach furt i ted u druhého, jelikož v červnu jsme o mimi přišli zhruba v 7tt, takže strach je furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
8.11.13 10:03
@Janule34 píše:
@nadus ten strach začíná těhotenství a do konce života máš vystráno. Tak za mě

preeeesne tak to citim taky kdyz se zamyslim :) takze nam nezbyva nic jineho, nez se s tim casem smirit :) nevadi, za to mrne to urco stoji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
8.11.13 10:04
@mamina85 píše:
@nadus já mám strach furt i ted u druhého, jelikož v červnu jsme o mimi přišli zhruba v 7tt, takže strach je furt
:) no to se nedivim, zenske ktere maji vse bez problemu tak tam to je asi jine… ale je fakt, ze kdyz uz se ti neco prihodi, tak jses duplovane opatrna… ach jo, hele ale ja se ptala Dr. jestli uz muzu troska vydechnout kdyz uz mame 12tt a ona ze jooo. Ze ty NEVYDARENE odchazi vetsinou do 8tt… a pak uz to procento klesa..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
8.11.13 10:10

Strach po nevydařeném já nemám. Stres ničemu nepomůže, spíš uškodí. snažím se myslet pozitivně. Ze začátku jsem měla strach abych nebyla mimoděložně, protože je to dost nebezpečný. Tak teď děj se vůle boží. nejsem pobožná ale věřím, že to co má přijít, prostě přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
8.11.13 10:24

To ja mela strach v prvnim i ted tak tyden po kazde kontrole vzdy do dalsi kontroly. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
8.11.13 10:28
@Ivuša.Nen píše:
To ja mela strach v prvnim i ted tak tyden po kazde kontrole vzdy do dalsi kontroly. :(

to ja take… hlavne vecer jsem mela takove divne stahy tam dolu, jako ne v brise, a strasne mne to polekalo… nemate s tim nahodou nektera zkusenost..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
8.11.13 10:41

@nadus Taky mivam v brise divne bolistky…krece, pichani, tahani, pnuti…s prvnim sem to nemela tak si myslim jestli to neni tim ze uz to tam mam vytahany :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.13 11:30

Ahoj holky, huráá, tak jsem začala 10 týden!!!..docela mi už začíná být dobře. :-)…ale nějak pořád nemám chutě na nic zvlaštního, pořád si jedu tu svojí stravu, kromě teda těch ryb, na ty nemám chuť…břicho nemám teda žádný, naopak jsem trochu zhubla… ráda bych to před okolím a rodičema atd. tajila co nejdéle. Doma totiž od té doby co mi padla 30tka, tak nic jiného neposlouchám, jen to… že už bych měla mít mimčo atd…už mi s tím lezou na nervy. Tak jsem si řekla že jim to neřeknu…:-)…máte někdo zkušenost s 3D ultrazvukem? četla jsem že nejvhodnější doba je po 20 týdnu. Já už bych ho možná chtěla teˇˇd v prosinci, myslíte že mi ho udělají? Je tu někdo z Prahy kdo se chystá rodit v Podolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
8.11.13 11:48

Dobré poledne holky, tak až teď vstávám… Nějaká ta mrcha nachlazení mě pomalu opouští, ale vůbec nevím, jak dám příští týden zkoušky… Jinak bych těhotesntví nazvala 9ti měsící strachujícího se nevědomí. Nic nevíme a jen se bojíme… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
8.11.13 11:50

@chico14 Ahoj no tak ti moc gratuluju, vidíš, že to bylo v pořádku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
8.11.13 11:59
@karamelka1502 píše:
Ahoj holky, huráá, tak jsem začala 10 týden!!!..docela mi už začíná být dobře. :-)…ale nějak pořád nemám chutě na nic zvlaštního, pořád si jedu tu svojí stravu, kromě teda těch ryb, na ty nemám chuť…břicho nemám teda žádný, naopak jsem trochu zhubla… ráda bych to před okolím a rodičema atd. tajila co nejdéle. Doma totiž od té doby co mi padla 30tka, tak nic jiného neposlouchám, jen to… že už bych měla mít mimčo atd…už mi s tím lezou na nervy. Tak jsem si řekla že jim to neřeknu…:-)…máte někdo zkušenost s 3D ultrazvukem? četla jsem že nejvhodnější doba je po 20 týdnu. Já už bych ho možná chtěla teˇˇd v prosinci, myslíte že mi ho udělají? Je ja tu někdo z Prahy kdo se chystá rodit v Podolí?
Podoli bych rada ja :)
@karamelka1502 píše:
Ahoj holky, huráá, tak jsem začala 10 týden!!!..docela mi už začíná být dobře. :-)…ale nějak pořád nemám chutě na nic zvlaštního, pořád si jedu tu svojí stravu, kromě teda těch ryb, na ty nemám chuť…břicho nemám teda žádný, naopak jsem trochu zhubla… ráda bych to před okolím a rodičema atd. tajila co nejdéle. Doma totiž od té doby co mi padla 30tka, tak nic jiného neposlouchám, jen to… že už bych měla mít mimčo atd…už mi s tím lezou na nervy. Tak jsem si řekla že jim to neřeknu…:-)…máte někdo zkušenost s 3D ultrazvukem? četla jsem že nejvhodnější doba je po 20 týdnu. Já už bych ho možná chtěla teˇˇd v prosinci, myslíte že mi ho udělají? Je tu někdo z Prahy kdo se chystá rodit v Podolí?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
8.11.13 12:01

@chico14 gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
8.11.13 12:04

S tím strachem bych řekla, že to druhé těhu zatím prožívám hůř :( shrnula bych to asi takto: „SLADKÁ NEVĚDOMOST“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí