Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@karamelka1502 píše:
Ahoj holky, huráá, tak jsem začala 10 týden!!!..docela mi už začíná být dobře.…ale nějak pořád nemám chutě na nic zvlaštního, pořád si jedu tu svojí stravu, kromě teda těch ryb, na ty nemám chuť…břicho nemám teda žádný, naopak jsem trochu zhubla… ráda bych to před okolím a rodičema atd. tajila co nejdéle. Doma totiž od té doby co mi padla 30tka, tak nic jiného neposlouchám, jen to… že už bych měla mít mimčo atd…už mi s tím lezou na nervy. Tak jsem si řekla že jim to neřeknu…:-)…máte někdo zkušenost s 3D ultrazvukem? četla jsem že nejvhodnější doba je po 20 týdnu. Já už bych ho možná chtěla teˇˇd v prosinci, myslíte že mi ho udělají? Je tu někdo z Prahy kdo se chystá rodit v Podolí?
chystas se registrovat online do Podoli? to bude masakr si myslim, dle zajmu zenskych ![]()
Nadus:…já vím, v Podolí je to masakr, online to jde pouze jen po osmé ráno, a to máš šanci tak 5 minut…já tam mám známou sestřičku, tak to zkusím přes ní. Ale čekám ještě na prosinec, teď 20
tého jdu teprve na krev atd. a 5. prosince na screening, tak uvidím jak to dopadne.
Já se včera otáčela v posteli. A dostal jsem takovou křeč, že jsem se chvíli nehla a čekala jsem co bude. Asi to nebude lepší.
Tak dnes jsem byla v genetu na odberu. Jinak v noci taky krec kdyz jsem vstala ze zachodu. Jinak nervni jsem taky a nebojte porodem to neskonci
clovek se boji o ty sve robatka uz porad. Ja zacinam 11tt a potom screeningu to hodlam rozhlasit.
To jsem rada, ze nejsem sama kdo uz ma pupek nastesti to jeste v obleceni neni videt.
Chico gratuluju
@kikina11 já měla křeč minulý týden třikrát v jednom dni, ale vždycky pomhlo, když jsem se natáhla, tak doufám, že si tam prcek jen stěhoval nábytek ![]()
@Motka stěhoval nábytek, to je dobrýýýý. to jsem se zasmála. Já to přisuzuju tý děloze. Jak se asi roztahuje. Prostě něco se tam děje.
@Janule34 Jak jinak to nazvat, bolelo tol jak kdyba stěhoval dubovou skříň
Já se tak bpjím, aby bylo vše ok… Ro je šílený, ještě šest dní na utz…
@Motka já jdu až za týden. budu 6+6,tak jsem zvědavá jestli tam bude srdíčko. Musíš věřit, že eto bude dobrý
@Janule34 Já věřím, je to moje první těhotensatví, první //, ale to co člověk kiolem sebe vidí, tak už skoro pochybuju i sama o sobě přitom nemám důvod-ségra i máma by mohli děti nosit a rodit za chleba s máslem…Jen ta dnešní doba mě děsí… Ale mimíškovi věřím, nemá důvod nevydržet-vitamínky beru. stravu sjem taky zlepšila…
Taže žádná vada plodu, aby odešel prostě nebude a plod je určo úplně v pořádku, jen si to stále tlouct do hlavy. A po tom, co jsem se dozvěděla, že jhe těhotná moje 16ti letá spolužačka.. tak ěm to vzalo ještě víc..
@Motka no těhotná spolužačka. Můžu říct jedno, chudáci rodiče. Jsou ty lidi dneska nezodpovědný. Já mám hodně nezdarů za sebou co se týče těhotenství a prostě jsem si řekla, že na tu kašlu a nebudu se trápit. To bych se musela trápit celý těhotenství.
@Motka tyjo tak si rikam…kdyz ma spoluzacka 16..kolik mas ty? pokud to neni tajemstvi? ja jsem taky docela mlada ![]()
@Janule34 to te obdivuju…neresit to… ja sem asi moc velka cita. ale musim rict ze o moji drecku se ted bojim mnohem min nez kdyz byla v brisku…ted ji mam pod kontrolou ale v bricku…kdo vi co tam ty mimina provadi ![]()
Myslím, že Motka psala, že dělá další střední školu. tak kolem toho věku jí nebude. a já jsem starááá ![]()
Holky dekuju moc.jsem uplne nejak vypla a na nic nemyslim.spis mi to asi nejak nechce dojit, ze uz jsem bubinu videla. pritel nadsenej.jen rikal, a to cerny maly je bublina?? Hih…