Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ivuša.Nen A to víš, že má… Já můžu studovat a vím, že nás uživí… Ale… Někdy ych se toho všeho vzdala a yla s ním.. ale musím racionálně uvažovat bohužel..
@Ivuša.Nen Od té doby, co mám na testu dvě čárky, si tohle nemůžu ani představovat, můj chlap se mi líbí čím dál tím víc ![]()
@Janule34 jeste ze mam manzela kazdy den doma a to mi kolikrat prijde ze je s nama malo. vidim ze ste na tom holky hur
@Janule34 Já si právě nezvykla. Se svou ex byl doma, když čekala… Asi jsem díky tomu silnější, že to zvládám, ale teď jsm nachcípaná a bylo y super, kdyby s mnou někdo byl alespoň večer doma, udělal mi čaj a zahříval mě… Hrozně mi tu chybí…
A už bulím holky… To je šílený… Snad přijede alespoň na utz, jinak probulím i to…
@Motka to od doby co cekme druhy… tak sem se doma na vsechno „vys…“ a stara se o vse muj, takze ted je to furt " jsem unavenej, boli me hlava, atd " ![]()
@Ivuša.Nen jeee, tak to by mě švihlo
když, i řekne, že ho bolí hlava, tak ho poučím že je na to nejlepší sex ![]()
@Ivuša.Nen tak můj drahý chodí domu každý den. Je spát ale chodí. Za to jsem ráda.
@Motka me je lito ho trapit chudacka kdyz predtim delat nic nemusel a ted dela vsechno
ale bavim se tim
@Janule34 jejda to je mi vazne lito
a tos vedela do ceho jdes ze s vama nebude moc?
@Ivuša.Nen U nás se zase muž začal starat sám od sebe, ale pořád ho chci zachovalého na večer ![]()
Ahoj holky.. zacina me bolet v krku.. je to pruda.. pracuju s detma - tudíž se tomuhle nevyhnu co ted?? ![]()