Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3995
7.11.13 11:50

@Janule34: ja si myslim, ze zitra pak uz budu v klidu, az tam - jeslti - ale urcite neco uvidime… srdicko teda nevim… kamaradka je mela ve stejnou dobu, jak jdu ja.. ale radsi s tim nepocitam..hlavne, at je tam, kde ma byt a budu zatim spokojena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
7.11.13 11:51

@hannnka Máme krb a dřevo… Mokré a velké kusy tak 30m od baráku a suché a menší kousky asi 80 metrů-vozím si to na kolečku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
7.11.13 11:51

Se zatim zabavuju mym akvarkem.. budu upravovat.. tak je to takovy fajn vymejsleni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
7.11.13 11:52

@chico14 Jůůůů, tak další akční, já si včera dělala náramek z kkorálků =D Od deseti let jsem hrozně chtěla ten stav na to, ta jsem si včera udělala radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
7.11.13 11:56

@chico14 Sím tě, s tím výpočtem-jáí mám 4krát vyvěštěno, že první bude holka-z ruky a když jsem to věštila mužovi, tak tam má kluk a pak holka-syna už má, takže teď bude holčička :lol: Já si tím jsem tak nějak jistá-moje mamina rodila 5× 4 měla holku, tak ti nevím, jestli se takhle trefila :mrgreen: Zkus si to nechat vyvěštit, Kámoška si anšla nového přítele a zkusila to, jí vyšli dva kluci a holčička a jemu jen holčička. Ona má dva synky a teď se jim narodí holčička :mrgreen: Miláček říká, že je mu to jedno, že hlavně aby ta choboitnička byla zdravá :mrgreen: A taky jsem četla, že se to dá vypočíst podle stáří krve-no a zas mi vyšla holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
7.11.13 11:56

@chico14 a kolik týdnů zítra budeš? ono se to nedá moc srovnávat. Každý tomá jinak. Jsou tabulky ale nemůže to člověk tak brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
7.11.13 11:57

@chico14 To jsem měla taky minulý týden jeden den-levý zlobil, šmejd… Buď v klidu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
7.11.13 12:15

@Motka taky máme krb, a dřěvarnu máme za barakem, tak aby jsme nemuseli obcházet cely barák, tak jsme si udělali dveře do dřevárny v koupelně… :) :).No ale tobě teda vůbec nezávidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
7.11.13 12:18

@Motka: no je je to v podstate jedno… na jednu stranu bych chtela kluka - strasne se mi libi hadriky klucici a tak.. a pritel jeste nema deti taky, takze prvni syn by byl asi uzasnej.. na druhou stranu tata bude perfekti i k holcicce.. ale na druhou stranu radsi holcicku..protoze - a TED SE NESMEJSTE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ten jejich mrnavej pindik a vešlky kulky me nejak iritujou :-D :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
7.11.13 12:18

@Janule34: zitra budu 5+5..akze 6.tyden koncici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
7.11.13 12:24
@chico14 píše:
@Motka: no je je to v podstate jedno… na jednu stranu bych chtela kluka - strasne se mi libi hadriky klucici a tak.. a pritel jeste nema deti taky, takze prvni syn by byl asi uzasnej.. na druhou stranu tata bude perfekti i k holcicce.. ale na druhou stranu radsi holcicku..protoze - a TED SE NESMEJSTE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ten jejich mrnavej pindik a vešlky kulky me nejak iritujou :-D :lol: :lol:

tak to jsem se zasmála. Tak já p mých zkušenostech, je mi úplně jedno co to bude hlavně zdravý a živý miminko, třeba dvě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
7.11.13 12:26
@chico14 píše:
@Janule34: zitra budu 5+5..akze 6.tyden koncici

aha tak já byla na uz 5+2 abyl tam vidět váček. Bylo vidět, že je to na správným místě ale jinak mimčo ještě ne. ale ty třeba budeš jiný případ. záleží na otěhotnění. Tak to jsme skoro stejně. já zítra budu 5+6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
7.11.13 12:29

@Janule34 tak to jsem měla před týdnem stejně, na další utz jdu v pondělí snad už bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
7.11.13 12:35

@hajánek76 tak musíš hned podat zprávy. ať vim co mě čeká v pátek. Moc se srdíčkem nepočítám ale bylo by to prima. další meta by byla za mnou. a v pondělí budeš kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
7.11.13 12:39

@LucieNej to jhe super, ze to dobre dopadlo

Me je dnes taky dobre, dokonce jsem asi po x tydnech jedla s chutí a do konce jsem mela i zizen, hura (snad to nezakriknu :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí