Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Petík30 píše:
Moc děkuji holky že mě tu tak držíte jste fakt hodný
vis ty ses hodnousek… oni si kazda hledi jenom sveho… ty vstavas na 3 rano… ty voe, provozni vas mela bez debaty rovnou vymenit!!! a kolegyne ti mela nabidnout vymenu na denni sichtu! to jsou absolutne sebestredni lide…
ja bych plakala take, placu ikdyz padne na zem ted vcelka maja, ale ted musis byt sobec a myslet na sebe a mimi. Jak pisou holky, pokud neumis byt tvrda, dej se na neschpneku, nikdo ti nic nesmi a nebude vycitat…!!
No tak v práci, to je teda přístup. No mě šéfová, taky pěkně sjela. ale ona to nemyslela zle, ví co jsem si vytrpěla a bere to tak, že riskuju. Tak jsem jí hned spražila, že mě její telefonáty akorát stresujou. Tak pak byl klid. Jsem člověk, který si nenechá sr.. na havu. l. Nesnášim tohle chování.
Jinak jsem taky protivná, unavená, nervozní. Podle jsme prostě nervozní z toho začátku a čekáme co bude na další prohlídce. Můj názor.
@Janule34 Já jsem taky nervozní, utz za osm dní a já sjem jak na trní
Dobre rano damy:-)))))
tak jsem dneska doma. jsem se rozhodla, e se v aute a na cestach fakt trapit nebudu. dneska to teda vydapa, ze mi je lip, jak vcera, ale proste ne. zitra mam prvni utz a pak se uvidi. jestli je vse k, bo neni, bo co.. aspon budu vedet. kdyz mi dnes bude volat sef, proc nejezdim, tak mu reknu, ze je mi spatne a kdyz bude mit kecy, tak mu reknu, ze je to jen ma vec a tecka.
Ahoj holky, tak za hodinku máme být s malým u zubaře, já si aspoň nechám potvrdit průkazku. Už aby to bylo za námi, pak kontrola v květnu ![]()
@chico14 je dobře, že si zůstala doma a neboj, kontrola ti dopadne dobře
![]()
Ahoj holky,
za chvilku mě čeká první kontrola mimi na gyndě, jsem z toho celá nervózní… u prvního mi to vůbec nepřišlo. Pak se vám ozvu, pa
@nadus já už ani ne, jen ta cesta mě neláká, jezdím k zubařce 250km, to asi nedám ![]()
Tak, obed se pece, nadobi umyty a jse mzase v pelisku… priznam se, ze jak jsem v klidu a odpocivam, tak mi je fajn…az si rikam, ze podezrele moc dobre…
Takže jsem dopadla takto: těhu potvrzeno, špunt je zahnízděný tam kde má, jsem 5+4, takže na ultrazvuku nešlo moc vidět
a ještě k tomu bonus navíc cystu na levém vejcovodu, prý se to někdy stává a běhěm prvního trimestru to vymizí. Stějně z toho mám nějaký špatný pocit. Za 14 dní kontrola, jestli se to potáhne stejně jako tenhle týden, tak se zbláznim
mějte se hezky, pa