Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6047
7.11.13 11:03

Tak a já mám po náladě holky, nejenže stále nevím erozsudek od soudu-co řešil muž svého syna, ale navíc budu sama doma i přes víkend… :,( Máme arák ve ktrém se musí nejdřív zatopit, aby bylo teplo a já blbka čekala pomoc od tchána a on mi místo pomoci s nanošením dřeva posílá rádoby vtipné emaily…Ach jo… Kdy já se zbavím své mladické naivity… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
7.11.13 11:04

A aby toho nebylo málo taky máme dnes preventivku u zubařky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
7.11.13 11:05

@LucieNej Z cysty neměj strach-ta se tam dělá a za ní pak přebírá funkci něco jiného-vůůbec se toho neděs, je to tu řešení na xx diskuzích a gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
7.11.13 11:06

@chico14 Tobě gratuluji k válení se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
7.11.13 11:10

@LucieNej: gratulujuuuuuuuuu :dance: :dance: tak jeste zitra ja… uf… ja ted byla nervozni jak dopadnes, jakobych tam byla ja.. asi uz nerrvozita na zitrek, bo co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
7.11.13 11:10

@LucieNej z cysty strach neměj, já ji měla v těhu s dcerou a opravdu zmizela :palec: taky jsem z toho neměla moc dobrý pocit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
7.11.13 11:12

@Motka: aaaaa…to mi neco pripomina.. u nas se celej den sedi na kresle a cumi do bedny a vsichni kolem nej litaji..teda sis uz ne, pac vsichni jsou akorat nas… ze nic nedela…
ale to topeni ti nezavidim.. to je teda asi jediny, co dela…ja topila u bejvalyho na baraku.. me to teda nevadilo, me to bavilo.. ale drevo jsem mela primo ve sklepu u kotle.. nemusela jsem nic tahat.. natoz ted - jak ty musis:(((

a dekuji k valeni:-D jde mi to skvele… a musim rict, ze je mi vazne fajn.. nic me neboli, jak se nenamaham.. neni mi dnes spatne a tak… snad je vse s bublinou v poho, kdyz je mi tak dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
7.11.13 11:15

Moc vám děkuji za podporu, jste zlatíčka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
7.11.13 11:17

@chico14 s ním je to hlavně takový, že on přijede a dal y si kávičku a pak u nás hpdinu sedí a čučí na bednu.. A já… nesnáším lidi-sotva doma vydejchám muže a to fakt-takže když ještě přijede s tchýní, ta si minule sedla do křesla a opřela se hlavou o moje věci-čistý… já myslela, že jí zastřelím. Mě to taky baví, ale muž je málo doma a nestihneme za ten víkend nic, takže pak to tu zůstane na mě. Dřív jsem mu to za zlé neměla, alr teď se vztekám.. No, nabídl mi bývalý, že mi přijede pomoct klidně o víkendu za dobré jídlo-tak to tak asi dopadne… :roll:

Nezapomínej, že :roll: když ti nic není, tak to neznamená, že ani v bříšku nic není. Mě nebylo nic a na utz byla bublinka :mrgreen: i se srdíčkem :mrgreen:

Jo a jinak dáváme s mužem sázky co to bude- tak zvažuju, co si budu přát až vyhraju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
7.11.13 11:18

@chico14 na zítra držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
7.11.13 11:34

@Motka jj,taky si musím topit sama, když je manžel v práci, ale co nadělám…a vy máte to dřevo někde daleko od kotelny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
7.11.13 11:36

@Motka: heled jako s tim,, co to bude,, jsem si vcera delali s tim mym srandu, ze asi vetrelec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ale jendou jsem tak koukala po vsech moznych kalkulackach tehu a u jedny byl nejakej vypocet podle dne ovulace, jaka je pravdepodobnost holka, kluk… a bylo to zajimavy.. jako nevim, jeslti je na tom neco moznyho pravdy… ale bylo to tak, ze pokud byla ovu do 14dne v mesici - tak holka a od 15. dne kluk… ja ji mela 16-17. tak jsem zvedava, jestli to bude kluk.. :-D ale spis me to zaujalo, ze to bylo zajimavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
7.11.13 11:37

@Motka: jsem to asi zakrikla… :-( ted mi zacla prava strana u vajecniku jako kdyz to mam dostat.. ale jako fakt huste… neee to je dobry.. nic to neni.. bublina tam poraaaaad je… :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
7.11.13 11:43

@LucieNej já byla 5+2 a byl tam gest váček. a jdu taky po dvou týdnech. Tak to už bude vidět hezky. Ale ani nejsem nervozní. Věřim, že teď už to bude dobrý. Já byla na nervy jestli to opět neni mimoděložní ale je to tam kde to má být. Tak snad nejhorší mám za sebou. hahaha. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
7.11.13 11:48

Taky bydlíme v baráku a taky musíme topit. Naštěstí mám velkýho syna, který to umí. Sikula náš. A jak se o mě synáček stará. Strašně mě překvapil. No a manžel taky neustále v práci. To je asi všude stejný. @chice 14 ani se ti nedivim, že jsi zůstala doma. Za prvé je to náročná práce pro těhotnou, zvlášť takhle ze začátku. za 2. jako všichni tu bude nervoza z vyšetření jestli je vše v pořádku. Tak všem k doktorovi držím vše co mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí