Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobre ranko, ja jsem dnes vyjimecne prospala celou noc hura. A uz mi zacina nebyt tolik blbe. Tak snad uz si telo zvyklo na novy stav. Jinak v brichu me taky porad dloube a taha. Tak snad bude vse ok. Na palacinky mam uz dlouho chut manza mi je slibil, ale pak jsme meĺi dort tak jsem byla preslazena.
@kikina11: cauky, tyjo palacinky k snidani by mi bodly.. Ja citim, ze dneska to budu mit narocny…vcera mi bylo teda lip..
Dobré ranko holky, ta jsem s horkým čajem v posteli… Jen co odjel muž vlezla na mě nějaká mmrcha zákeřná, naštěstí mě jen bolí v krku a mám suchý kašel a slabou rýmu, tAk se jdu léčit. Prý je oslabená imunita v těhotenství normální.
@Sisi137 a já si říkám od jara nic a jen co jsem těhule tak jsem hned nachlazená
a děti jsou zdravé ![]()
Holky jak ja vam zavidim, ze muzete bejt doma v klidu- i s tim nachlazenim…mam 100 chuti se dnes otocit a jet domu, do postele…
ale hlavne, at vas to brzy prejde
@chico14 TAK TO otoč a pojeď, lehnem si všichni do postele a budeme si psát ![]()
@hajánek76 já ho dopíjím, zkulturním se a jedu do lékárny pro sirupek a kdo ví co ještě.
Tak jsem to precenila. Venku na prochajde se mi zvedl zaludek, ze jsem malem hodila. Vam zavidim byt v posteli holt s prckem to nejde.
@kikina11 já mám děti ve škole, tak je ráno vzbudím, vypravím do školy a můžu odpočívat ![]()
@hajánek76 no jo to je fajn, ale ja mam dvouletou a jsem s ni doma
stejne mi prijde, ze pri prvnim tehu mi nebylo tak zle, ale asi to bylo tim, ze jsem chodila do prace.
@kikina11 já mám mezi dětmi 3 a půl roku rozdíl, starší je hyperaktivní tak jsem si to taky minule užila ![]()
Dobré ránko, já se teda dneska vzbudila v půl jedenácté. Takhle dlouho jsem nespala několik let. Jinak je mi dneska taky blbě. Jinak palačinky jsem dělala je to tři dny zpátky. Měla jsem na ně chut, ale nějak mě to nenadchlo.