Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bezinkaa @hajánek76 @Janule34 nevědět je kolikrát lepší než vědět, stačí vlastní špatné zkušenosti a né tak ještě druhých podle kterých si to pak přehazujeme na sebe, že to určitě potká i nás třeba
@Sisi137 Ach taaak… já už raději nechci nic vědět… Musím vydržet do příštího čtvrtka až prca podruhé uvidím ![]()
@Motka to já si počkám ode dneška ještě 14 dnů a už teď se fakt bojím, že třeba neuvidím
Ale snažím se mu věřit, přežil se mnou krušné začátky tak to snad doklepeme do zdárného porodu ![]()
@Sisi137 Jíá teď měla trošku stresíky, ale pořád jsem to zvládala lépe než netěhotná, tak věřím, že to se mnou vydržel a za 9 dní se uvidíme, beru muže, jako psychickou podporu a pak to jdeme oslavit jídlem. Musím an to optimisticky, zakazuju si články o potratech apod. Vím, že nedělám nic špatně, tak snad není důvod
Navíc… od těhu mám tak super náladu, až to moje okolí enchápe
takže dokud se žulím, taqk je vše ok
Držím pěstičky, je to dlouhé, to čekání viď?
@Motka no jo je, na druhou stranu jsem ráda, že mě nechce vidět častěji když k tomu není důvod, ať má miminko klid. Jo a na diskuze o potratech a zamlklých těhotenstvích nechodím. Nechci být negativně naladěna.
@Sisi137 Tak tak,.. já se jen těším, až ho uvidím a odnesu si domů fotečku
Já jen třeba ze zajímavosti-vždycky mě to zajímalo, jak je možný, že běhny, opilý ženský a nechopný dítě donosej a hodný, fajnový holky trpěj…Ale o tomhle se neudem bavit… To je E! E! ![]()
Nahodou ja jsem za kazdou info rada, i z netu… Ale asi je to o typu cloveka, zrovna nejsem typ, ktery si hned vsechno domysli, ze JOOO TO URCITE MAM a budu se pozorovat… asi to chce zvazit, jestli ja kazda z nas takova povaha, ze to zvladne precist a fungovat v pohode dal. Ja pokud mne stve co i jen pohadka v tv tak to okamzite vypnu, a stejne bych postupovala i u pc.
Kazdopadne, ale, co neudelam, rozhodne nebudu koukat na nejaky naucni video, jak jina zenska rodi
… uf ![]()
@Sisi137 naprostý souhlas s tebou-s jednou takovou má můj muž dítě-dokonce kouřila do sedmého měsíce, spala s jinýma, když byla těhotná…
A aby svět nebyl normální, tak jsme se dozvěděli, že plánuje další a neumí se ani o jedno postarat a všč ho učíme my-jíst lžičkou, chodit na nočník…tyhle ženský bych kastrovala… a nejen to. ![]()
@nadus tak o viddeo z porodu taky nestojhím, jedno jsem viděla a mám dost ![]()
@Motka a nemůžete si ji/ho vzít do vlastní péče? Mně je takových dětí strašně líto ![]()
@Sisi137 Chceme, ale nejsme manželé… Znáš úřady-oni manželé jsou-ona se hned po vyražení muže z bytu vdala. Díkyohu, že si jí nevzal.. a prostě náš stát bere za rodinu to, když na to máš papír, ale že jí manžel už od svatby pomlouvá, že je to pí.. a že udělal chybu, když si jí vzal… Co an tom, že my jsme skvělej fungující pár a holt jsme se nehnali do svatby. Ale plánuju na ní dávat udání za zanedbání výchovy a péče-má i zjizvenej zadeček od pruzenin-to jsem v životě neviděla. Má 20 kilo a nosí pleny… no a až se vezmem, tak okamžitá žádost o vlastní péči. Mě je ho taky líto-navíc-je agresivní, odhání mě od muže-a když si dáváme pusu, nebo mě muž obejme? Kouká na nás, jako kdyby to nikdy neviděl… Je to hnus…
@Sisi137 Tak nějak
Byla u psychoiloga a stěžovala si, že malý neumí jíst lžičkou-hele-u nás jo-páč ho to učím- a psycholog doporučil, že aby malý k nám nejezdil
Jít k psychologovi a stěžovat si, že moje dítě nejí lžičkou??? To mi hlava nebere ![]()