Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16732
5.11.13 12:37

@Bezinkaa @hajánek76 @Janule34 nevědět je kolikrát lepší než vědět, stačí vlastní špatné zkušenosti a né tak ještě druhých podle kterých si to pak přehazujeme na sebe, že to určitě potká i nás třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
5.11.13 12:38

@Sisi137 ano..... přesně tak:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
5.11.13 12:38

@Sisi137 Ach taaak… já už raději nechci nic vědět… Musím vydržet do příštího čtvrtka až prca podruhé uvidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
5.11.13 12:40

@Motka to já si počkám ode dneška ještě 14 dnů a už teď se fakt bojím, že třeba neuvidím :zed: Ale snažím se mu věřit, přežil se mnou krušné začátky tak to snad doklepeme do zdárného porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
5.11.13 12:43

@Sisi137 Jíá teď měla trošku stresíky, ale pořád jsem to zvládala lépe než netěhotná, tak věřím, že to se mnou vydržel a za 9 dní se uvidíme, beru muže, jako psychickou podporu a pak to jdeme oslavit jídlem. Musím an to optimisticky, zakazuju si články o potratech apod. Vím, že nedělám nic špatně, tak snad není důvod :) Navíc… od těhu mám tak super náladu, až to moje okolí enchápe :mrgreen: takže dokud se žulím, taqk je vše ok :jazyk: Držím pěstičky, je to dlouhé, to čekání viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
5.11.13 12:46

@Motka no jo je, na druhou stranu jsem ráda, že mě nechce vidět častěji když k tomu není důvod, ať má miminko klid. Jo a na diskuze o potratech a zamlklých těhotenstvích nechodím. Nechci být negativně naladěna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
5.11.13 12:50

@Sisi137 Tak tak,.. já se jen těším, až ho uvidím a odnesu si domů fotečku :) Já jen třeba ze zajímavosti-vždycky mě to zajímalo, jak je možný, že běhny, opilý ženský a nechopný dítě donosej a hodný, fajnový holky trpěj…Ale o tomhle se neudem bavit… To je E! E! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
5.11.13 12:51

Nahodou ja jsem za kazdou info rada, i z netu… Ale asi je to o typu cloveka, zrovna nejsem typ, ktery si hned vsechno domysli, ze JOOO TO URCITE MAM a budu se pozorovat… asi to chce zvazit, jestli ja kazda z nas takova povaha, ze to zvladne precist a fungovat v pohode dal. Ja pokud mne stve co i jen pohadka v tv tak to okamzite vypnu, a stejne bych postupovala i u pc.
Kazdopadne, ale, co neudelam, rozhodne nebudu koukat na nejaky naucni video, jak jina zenska rodi :DDD… uf :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
5.11.13 12:51

@Motka to je ta spravedlnost na tom světě :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
5.11.13 12:53

@Sisi137 naprostý souhlas s tebou-s jednou takovou má můj muž dítě-dokonce kouřila do sedmého měsíce, spala s jinýma, když byla těhotná… :pocitac: A aby svět nebyl normální, tak jsme se dozvěděli, že plánuje další a neumí se ani o jedno postarat a všč ho učíme my-jíst lžičkou, chodit na nočník…tyhle ženský bych kastrovala… a nejen to. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
5.11.13 12:54

@nadus tak o viddeo z porodu taky nestojhím, jedno jsem viděla a mám dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
5.11.13 12:54

@Motka a nemůžete si ji/ho vzít do vlastní péče? Mně je takových dětí strašně líto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
5.11.13 12:57

@Sisi137 Chceme, ale nejsme manželé… Znáš úřady-oni manželé jsou-ona se hned po vyražení muže z bytu vdala. Díkyohu, že si jí nevzal.. a prostě náš stát bere za rodinu to, když na to máš papír, ale že jí manžel už od svatby pomlouvá, že je to pí.. a že udělal chybu, když si jí vzal… Co an tom, že my jsme skvělej fungující pár a holt jsme se nehnali do svatby. Ale plánuju na ní dávat udání za zanedbání výchovy a péče-má i zjizvenej zadeček od pruzenin-to jsem v životě neviděla. Má 20 kilo a nosí pleny… no a až se vezmem, tak okamžitá žádost o vlastní péči. Mě je ho taky líto-navíc-je agresivní, odhání mě od muže-a když si dáváme pusu, nebo mě muž obejme? Kouká na nás, jako kdyby to nikdy neviděl… Je to hnus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
5.11.13 13:08

@Motka no tak už aby to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
5.11.13 13:16

@Sisi137 Tak nějak :mrgreen: Byla u psychoiloga a stěžovala si, že malý neumí jíst lžičkou-hele-u nás jo-páč ho to učím- a psycholog doporučil, že aby malý k nám nejezdil :mrgreen: Jít k psychologovi a stěžovat si, že moje dítě nejí lžičkou??? To mi hlava nebere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí