Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sisi137 ty víš co který test znamená, jak se dělá a na co je, já si už nic z toho nepamatuji, ![]()
@hajánek76 vím, že ten screening je odběr krve a uzv a po triplech jsem nějak nepátrala, ale je známé, že často vycházejí falešně pozitivní a další stresy fakt nepotřebuju. Jinak obojí by mělo odhalit vývojové vady, ale ten screening je přesnější a většinou nehrazený pojišťovnou.
@chico14 no jo, ale já chodím spát před desátou večer a přes den taky tak 2 hoďky spím ![]()
@Sisi137 já mám stres už teď, běhám pořád na wc, jestli zase nešpiním. Včera mě potkal nějaký bacil a začíná mě škrábat v krku a mám ucpaný nos
ještě, že nikam nemusím. Pamatuju si jen velký utz na který mě poslali u obou dětí do Brna, Je to už ale dávno a bylo to zadarmo, jak je to teď netuším, budu se tady ptát na všechno
snad mi to holky vysvětlíte ![]()
@Sisi1370: nu, ja vcera v 8,ale stejne jsem neusla a porad jsem se budila. takze naprd.ted sedim v aute a jedu se pokusit neco delat…
Dobré ráno holky, jelikož je můj doktor zároveň primářem porodnice, tak jsem zvědavá na co mě požene
je to takový flegmouš… ![]()
@chico14 píše:
@bezinka: ja o tom v podstate moc zatim nevim, ale v Plzni asi budu mit kam jit… ale to budu resti, az to prijde.. ted se nejdriv ve zdravi dozit toho patkuuuuuu..
Do Plzně se jezdilo i od nás a myslím, že byly holky na borech. Udělají ti i 3D ultrazvuk. To ti závidím. mě se nechce moc platit a hlavně se hnát 60 km, abych pak ještě čekala až přijdu na řadu. Navíc to parkování tam taky nic moc.
Tak mě se doktor nikdy neptal jestli Tripl chci nebo ne. Sestra mi vzala krev a řekla, že si mám zavolat na výsledky. Ale ono když by to bylo pozitivní, tak pak posílají na screening. Ale na co se tedy netěším, že měření cukru. Z toho mi vždycky bylo tak na ![]()
@anndrra měření cukru uvažuju, že na to nepůjdu, ale chci si o tom ještě promluvit s dr.
Já se taky na cukrovku netěším, bylo mi z toho na
a ještě čekat skoro 2 hodiny a hlady, to mě děsí ![]()
Teda zensky, vy me desite
co nas vse ceka
jinak dneska zatim brazdim silnice v pohode
zatim houpani zaludku nemam