Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3995
4.11.13 19:29
@anndrra píše:
Coca cola nevadí ani pepsi. Akorát asi by to nemělo být po litrech, kvůli cukru. Ale zas, když člověk pořádně nic nejí… ;) A jak to máte s hormonama. Já jsem tuhle koukala na nějakej film -zápisník jedné lásky- nebo tak nějak, anglicky Notebook a musím říct, že takhle jsem neřvala od pohřbu mojí tety. A nešlo to zastavit. Přitom já na tohle vůbec netrpím :lol: Psi to asi fakt cítí, po mně dneska skákala naše fenka jako blázen. Jakoby mě týden neviděla. :nevim:

tak na tenhle film jsme koukala minuly mesic, to jsem jeste nebyla tehu, ale hormony se mi bourily strasne po vysazeni ha a probrecela jsem ho taky strasne moc… az to bylo neskutecny a rikala jsem si, co se to se mnou deje.. tak jsem nebrecela ani kdyz se topil Jack v Titanicu :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
4.11.13 19:31
@Janule34 píše:
@anndrra sklenička piva neublíží. Já si dala včera trošku toho ovocnýho. Birel, ten byl tak dobrý. A to já pivo nepiju

malinovej birell jsem pila hlavne v lete - jelikoz celej den ridim a nic jinyho me tak skvele neosvezilo jako vychlazenej malinove - limetkovej birell

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
4.11.13 19:38

@Bezinkaa Už už =D Ale fotka nic moc, nechtěla jsem otravovat muže :mrgreen: Jooo a už mám vidět bříško-papá ploché bříško :mrgreen: @chico14 Až si je vezmu ven, tak vám uděláme hezkou fotku s mužem :mrgreen: Jooo a na ramenou má něco jako vojenské šarže :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
4.11.13 19:39

@chico14 jo,tak to je přesně on. aspon nemůžu mít výčitky, že lohnim alkohol :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
4.11.13 19:53

@Motka: ty jo pekneeeeej :-) ten by mi sel k tem kalhotam:-))))

@Janule34: no tyjo takovy jedno vychlazeny oroseny.. dvanactecka mnam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
4.11.13 19:57

@chico14 Je krásnější než vypadá-já jsem dneska jak kdybych to měla dostat, jak mi lítaj hormony, takže jsem se sotva přemluvila k focení :mrgreen: To já si ho vezmu k legínkám a kozajdám-a´t jsem sexy :mrgreen: a stál mě 59 kaček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
4.11.13 19:59

@Motka maj teďka pěkný dlouhý svetry v lidlu. Zítra tam razim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
4.11.13 20:01

@Janule34 Jo jo, v reklamě se mi líbily :kytka: Ale já jsem na sekáčkový kousky, který můžu ještě doupravit… :mrgreen: je to obtížnější, ale já jsem hrozně moc spořivá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
4.11.13 20:02

@Motka: tywe to je kauf…to je husty:-)) tomu se rika umet nakupovat

@Janule34: na ten v Lidlu jsem taky koukala.. ja tam chci jit zase pro svetr pritulovi, ten s tou fleecovou vloznkou..a mrknu na ten delsi taky.. jenze ja mam problem, ze jsem prcek..tak nemuzu mit zase moc dlouhy veci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
4.11.13 20:08

@Motka tý joo fakt hezkej, akorád já bych musela mýt sešitý 4 do sebe.. Ty jsi teda vyžle. reklama na hlad:)) hihihi jojo manžela nám uka… mi Ti ho okouknem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
4.11.13 20:08

@chico14 taky je na mě muž hrdý :mrgreen: Jemu jsem koupila 5 polo triček-bez sebemenší chybičky á 29,– :mrgreen: Jo a mě když je něco dlouhé-založím, přešiju :mrgreen: jednou jsem to teda přetáhla a ze šatiček byly miniiiii šatičky-tak je musím dodělat, budou se hodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
4.11.13 20:10

@Bezinkaa Tak my vám uděláme nějakou romantickou podzimní až půjdem z utz :mrgreen:(koukat můžete, to zas joooo :mrgreen: ) Jo a zatím jen přítel-ale prstýnek je na cestě a už jen čeká na správnou chvíli miláček můj :* No já měla 54 a teď mám 57 a už si připadám tlustá :mrgreen: na 170cm jsem jak reklama na hlad, když si vezmu úzký kalhoty :mrgreen: Ale zase mám 110ti kilového chlapáka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
4.11.13 20:14

@Motka: nu, myslim, ze urcite pravem, to je fajne, mit takhle nejakej kramek, predpokladam, ze chodis do nejakych vyzkousenych..a tam vyberes pekny haderky:-)
ja kupuju obleceni az kdyz potrebuju. driv jsem byla docela maniak na nakupovani, ale asi starnu bo co :mrgreen: uz me nebvavi lezt po nakupakach a cumet po kramech…vetsinou mi nic nesedi… maji divny strihy.. takze jdu, az kdyz musim…
a to pak zalezi na tom, co mi jak kde padne…ne, ze bych za rto rozhazovala buhvi kolik, ale kdyz vyzkousim 20 zimnich bund v tozmezi 500-3000 a ani jedna mi neni, tak to jsem pak uz nas…a beru prvni, co mi sedi a je mi jedno kolik stoji… ale vetsinou to dopadne dobre, ze mi sedne kus, a nestoji tolik.ale momentalne nejvic utracim za rybicky :-) mam novej konicek…novou TV akvarko…to je pokoukanicko a balzam na nervy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
4.11.13 20:15

@Motka :lol: :lol: no jo já Ti ho okouknu:)) to já ráda, hihi ahá zatím přítel… cože 8o 57 kg? ty woe to jsem měla naposled na základní škole… hihi.. No taky mám chlapa udělanýho a stále po skoro 14ti letech ho miluju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
4.11.13 20:15

@Bezinkaa jo? tak já bych ty šaty mohla mít asi patery :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie