Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@anndrra píše:
Coca cola nevadí ani pepsi. Akorát asi by to nemělo být po litrech, kvůli cukru. Ale zas, když člověk pořádně nic nejí…A jak to máte s hormonama. Já jsem tuhle koukala na nějakej film -zápisník jedné lásky- nebo tak nějak, anglicky Notebook a musím říct, že takhle jsem neřvala od pohřbu mojí tety. A nešlo to zastavit. Přitom já na tohle vůbec netrpím
Psi to asi fakt cítí, po mně dneska skákala naše fenka jako blázen. Jakoby mě týden neviděla.
tak na tenhle film jsme koukala minuly mesic, to jsem jeste nebyla tehu, ale hormony se mi bourily strasne po vysazeni ha a probrecela jsem ho taky strasne moc… az to bylo neskutecny a rikala jsem si, co se to se mnou deje.. tak jsem nebrecela ani kdyz se topil Jack v Titanicu
![]()
@Janule34 píše:
@anndrra sklenička piva neublíží. Já si dala včera trošku toho ovocnýho. Birel, ten byl tak dobrý. A to já pivo nepiju
malinovej birell jsem pila hlavne v lete - jelikoz celej den ridim a nic jinyho me tak skvele neosvezilo jako vychlazenej malinove - limetkovej birell
@Bezinkaa Už už =D Ale fotka nic moc, nechtěla jsem otravovat muže
Jooo a už mám vidět bříško-papá ploché bříško
@chico14 Až si je vezmu ven, tak vám uděláme hezkou fotku s mužem
Jooo a na ramenou má něco jako vojenské šarže ![]()
@chico14 jo,tak to je přesně on. aspon nemůžu mít výčitky, že lohnim alkohol ![]()
@Motka: ty jo pekneeeeej
ten by mi sel k tem kalhotam:-))))
@Janule34: no tyjo takovy jedno vychlazeny oroseny.. dvanactecka mnam…
@chico14 Je krásnější než vypadá-já jsem dneska jak kdybych to měla dostat, jak mi lítaj hormony, takže jsem se sotva přemluvila k focení
To já si ho vezmu k legínkám a kozajdám-a´t jsem sexy
a stál mě 59 kaček ![]()
@Motka maj teďka pěkný dlouhý svetry v lidlu. Zítra tam razim ![]()
@Janule34 Jo jo, v reklamě se mi líbily
Ale já jsem na sekáčkový kousky, který můžu ještě doupravit…
je to obtížnější, ale já jsem hrozně moc spořivá ![]()
@Motka: tywe to je kauf…to je husty:-)) tomu se rika umet nakupovat
@Janule34: na ten v Lidlu jsem taky koukala.. ja tam chci jit zase pro svetr pritulovi, ten s tou fleecovou vloznkou..a mrknu na ten delsi taky.. jenze ja mam problem, ze jsem prcek..tak nemuzu mit zase moc dlouhy veci…
@Motka tý joo fakt hezkej, akorád já bych musela mýt sešitý 4 do sebe.. Ty jsi teda vyžle. reklama na hlad:)) hihihi jojo manžela nám uka… mi Ti ho okouknem
![]()
@chico14 taky je na mě muž hrdý
Jemu jsem koupila 5 polo triček-bez sebemenší chybičky á 29,–
Jo a mě když je něco dlouhé-založím, přešiju
jednou jsem to teda přetáhla a ze šatiček byly miniiiii šatičky-tak je musím dodělat, budou se hodit ![]()
@Bezinkaa Tak my vám uděláme nějakou romantickou podzimní až půjdem z utz
(koukat můžete, to zas joooo
) Jo a zatím jen přítel-ale prstýnek je na cestě a už jen čeká na správnou chvíli miláček můj
No já měla 54 a teď mám 57 a už si připadám tlustá
na 170cm jsem jak reklama na hlad, když si vezmu úzký kalhoty
Ale zase mám 110ti kilového chlapáka ![]()
@Motka: nu, myslim, ze urcite pravem, to je fajne, mit takhle nejakej kramek, predpokladam, ze chodis do nejakych vyzkousenych..a tam vyberes pekny haderky:-)
ja kupuju obleceni az kdyz potrebuju. driv jsem byla docela maniak na nakupovani, ale asi starnu bo co
uz me nebvavi lezt po nakupakach a cumet po kramech…vetsinou mi nic nesedi… maji divny strihy.. takze jdu, az kdyz musim…
a to pak zalezi na tom, co mi jak kde padne…ne, ze bych za rto rozhazovala buhvi kolik, ale kdyz vyzkousim 20 zimnich bund v tozmezi 500-3000 a ani jedna mi neni, tak to jsem pak uz nas…a beru prvni, co mi sedi a je mi jedno kolik stoji… ale vetsinou to dopadne dobre, ze mi sedne kus, a nestoji tolik.ale momentalne nejvic utracim za rybicky
mam novej konicek…novou TV akvarko…to je pokoukanicko a balzam na nervy ![]()
@Motka
no jo já Ti ho okouknu:)) to já ráda, hihi ahá zatím přítel… cože
57 kg? ty woe to jsem měla naposled na základní škole… hihi.. No taky mám chlapa udělanýho a stále po skoro 14ti letech ho miluju:)