Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mauska mě dr.taky vnitřní utz nedělal…je to starší doktor(tatínek mého doktora) začal dělat úterky místo mého doktora a to sem nevěděla a byla sem zrovna v útery, ale nějak mi to nevadilo, utz mi dělal klasicky, on ten vnitřní nedělá vůbec..
@chico14 vypití hrnku cca 250ml glukozy na lačno, pokud si dobře pamatuju ![]()
@mamina85 píše:
@chico14 vypití hrnku cca 250ml glukozy na lačno, pokud si dobře pamatuju
tak tohle je vysetreni ktere hodlam odmitnou, kazdopadne ale nevim co tim riskuji a jak moc… ja se radeji vzdam umeleho cukru a ovoce jenom dopoledne ![]()
Ahojky holky.. tak já byla už ráno nakoupit. Uvařila jsem manželovi čočkovku s párkem a chtěl pudink, tak ho má:))) Já ted piju kafíčko a hajám jsem s toho nějaká kaput. hihi… ![]()
@nadus tak pokud´ se to dá odmítnout, tak do toho taky nejdu, dřív se to nedělalo a u posledního jsem musela a fuuuj, už nechci…
@mamina85 píše:
@chico14 vypití hrnku cca 250ml glukozy na lačno, pokud si dobře pamatuju
uuj, to je nechutny..jen to slysim…
@chico14 jestli to není horší než smecta na průjem, tak to dám ![]()
Já o tom nevěděla a asi to udu zapomenout,,, ovšem.. mám poicit, že mě to vše čeká příští týden,,.. áááááááááá ![]()
Holky já mám za to že ta cukrovka je povinná, ale z vlastní zkušenosti u prvního to ještě nebylo ale u druhého jsem to už měla a bylo to fakt hnusný a čekat tam ty hodiny to je prostě nekonečný. Nejradši bych to taky nepodstupovala
@Petík30 píše:
Holky já mám za to že ta cukrovka je povinná, ale z vlastní zkušenosti u prvního to ještě nebylo ale u druhého jsem to už měla a bylo to fakt hnusný a čekat tam ty hodiny to je prostě nekonečný. Nejradši bych to taky nepodstupovala
zadne vysetreni na svete neni povinne… ja bych to odmitla jenom po logickem zduvodneni procenta, ktere riskuji, kdyz to nepodstoupim.
Ahoj, tak dnes mi brali krev na krev skupinu a choroby a jeste jsem si nechala vzit stitnou zlazu jako samoplatce. Jinak v patek jdu na krev do genetu v Praze a 20.11. Tam jdu na utz to bude ten screening a pry to bude za 1100.
Jinak na cukrovce byla a mela jsem tu tehu cukrovku nastesti jsem to zvladla jen s dietou. Navic mi pak vyvolavali porod protoze se s cukrovkou nesmi prenaset, ale ten test je hnus. Navic mi pak doktor rekl, ze od te doby, co delaji tenhle test povinne tak ma pry tehu cukrovku kazda druha. Navic u nas je ta poradna jen v Motole a tam nechteji brat protoze maji hodne pacientek.
Dnesni noc byla chutovka usla jsem az u pul paty, v sest brmlala mala a kdyz jsem zase zabrala tak jsem zas musela vstavat kvuli injekci ![]()
@Sisi137 ten cukr si hodně rozmysli. Pokud by se zanedbal vysoký cukrt ohrožuje to život dítěte. Doporučuju jít a vydržet to.