Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Teda holky, vyste se rozjely.dnes vas nestiham.mam jeste jednoho kliose a hura domu.
@Motka: tak procteny to mam:) jen nestiham reagovat.ta qwerty na mobilu za volantem neni idealni ![]()
@chico14 Taky mám qwerty a souhlasím-nelze psát =D leda na semaforech a v zácpě ![]()
@Motka: presne tak…coz u me dneska moc casto neni. zalezi kam jedu. zejtra str. cechy pod prahu.dnes jen plze, tak budu brzy doma:)
@Motka: delam obchodaka.ale mam to fyzicky narocny. jezdim velkym ivecem.ale mam ho plny regalu v nakladovym prostoru az po strop a v tom prepravky se zbozim s prumerne ma jedna 15kg.ty behem dne u zakazniku vyndavam, zandavam atd a prodavam.do toho celej den za volantem.moc me to bavi, ale vzhledem k mymu stavu uz je to presprilis narocny. vcera mi bylo blbe a na puli cesty jsem se tocila a jela domu.
@Sisi147: prave, presne jak rikas.uz ted mam drobet strach..ale snad bude bublina ok, nez pujdu v patek na utz. sestricka mi rikala, ze mi asi hned necha doma.ze tohle delat fakt nemuzu.
@chico14 To je dost o hubu tohle… ale zasse chápu, že tě to baví… u dr si to domluv a buď doma..
@Motka: to vis, ze budu.uz se i tesim.ze si pi x letech honeni odpocnu.tady pirad stresuju, ze nestiham atd atd…tezky veci…nu takze se tesim. sestricka mi jasne uz na jare rekla, at nepocitam s tim, ze to budu delat dal.jen to rizeni x hodin denne rikala ze je o hubu
@chico14 No o tom žádná, mě muž řekl, že ať mě ani nenapadne jet za ním 300km-abych byla s ním mimo víkend. Ono to dlouhé řízení není vůbec dobré-stres, náhlé situace…