Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Motka to i citim, ze to neni ono.po kazdym zakosovicitim tlak a pnuti a pichani v podbrisku..proste se to tomu nelibi
@chico14 To je potřeba poslechnout, to je pravda… já to mám stejné, jak se namáhám, začne to píchat, pobolívat, tak na to kašlu. Měli jsme s mužem lavit narozy a on, že jak bych dostala půjčenou pípu do auta a sud, tak jsem mu vysvětlila, že ych regulérně ty chlapíky poprosila, že jsem těhotná a tahat to nebudu.. ale ty asi těžko můžeš říct zákazníkovi, ať si to vezme sám, což?
@Motka: vsem ne
mam jich par, se kteryma jsme da se rict uz pratele, tak tem jo.ale jinak ne no. a vubec se netesim, az budu muset jet na firmu a rict, ze koncim.pac to bude peklo na zemi
@chico14 jo děvče… Já až to řeknu ve škole a hlavně až to na mě bude vidět, tak to bude taky průser… já totiž studuju podruhé střední-jednu mám-rozšiřuju si oory na umělecké.. a teď před těmi a mezi těmi puber´táky být s břichem? To bude taky mazec, zvažuju zda to říct učitelce nebo ne… A ty budeš mít průser? že jsi těhotná:?
Já si přinesla nahoru minerálky a hned jsem špinila
fakt nemůžu nic dělat, ach jo, jsem zvědavá co mi na to řekne dr ![]()
@Motka: no, pruser jak otakovej asi mit nebudu, pac delam na ZL, ale znas to, proste to bude kecu, ze jak to jako tak najednou atd bla bla bla… na druhou stranu si rikam, at mi kazdej polibi sos, je to moje vec. nikdo mi nebude rikat, kdy mam zalozit rodinu a takovy veci. uz jsem cekala dost dlouho kvuli jinym starostem. takze je mi jedno, jak buudou reagovat.ale prijemny to nebude, to ne
@hajánek76: a beres neco na podporu tehu? vim, ze se na to neco dava
@hajánek76 zapoměla jsem jestli jsi to psala-máš utrogestan?
@chico14 No tak tak nějakou reakci očekávám já ve škole-mám individuál, ale jsem tam pár měsíců… je to naše věc. Největší sranda je, že nejspíš jedna z mých spolužaček (17 let) je nejspíš v tom
A já se stresuju..
@Sisi137 dr mi nic nedal, prý tam nemám nic, proč bych měla znovu krvácet ![]()
@hajánek76 to je škoda(myslím to, že ti nedal aspoň do zásoby pro případ špinění). Nechceš si k němu raději zítra zajít? I když špinění je nejspíš v pořádku, ale vidím, že tě to zbytečně stresuje(já se ti nedivím).
Měla jsem problémy se špiněním i při braní HA tak tam asi někde problém bude ![]()
@hajánek76: to je divny, tak kdyz jsi mela problem predtim, tak natoz ted… bych mu rekla, ze ti z toho neni nejlip a proste at ti na to neco da…