Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mauska ahoj… téééda po pravdě si to neumím představit to co píšeš… já jako prvnička jsem vyplašená ze všeho.. Já ted o víkendu krvácela a tak jsem hned letěla na pohotovost.. No je to taky tím že jsme na mimi čekali skoro 8 let:( ale fákt muj obdiv Vám holky který bydlíte v zahraničí, a je to uplně jiný… Neumím si to představit!!
@hajánek76 píše:
@Petík30 teda to gratuluji k,já byla v 5+5 a ještě nebylo, jdu za týden, tak snad už taky bude, vůbec mi to neutíká
tyjo, me kontrola vychazi taky na 5+5…tak snad tam bude… jinak se asi ukousu tim cekanim..uvidime.. ale prijde mi to taky brzy
Ono to má své výhody ty omezené kontroly
nevím jak vás, ale mě každá kontrola stresuje a když dobře dopadne uklidní mě tak na dva tři dny. Lepší nevědět a věřit že je vše ok ![]()
@chico14 podle ms jsem byla 5+2 podle utz 5+5 ovu jsem měla 11dc tak je možná starší, někdo už srdíčko má, já byla zklamaná, ale na druhou stranu jsem předtím krvácela a dr mě ujistil, že je uhnízděno na správném místě, stejně si oddechnu až bude
jsem trochu naštvaná na tu sestru, že mě objednala brzo ![]()
@Sisi137 já chodila 1× za měsíc, to bylo ok, teď jsem už netrpělivá
asi mě budou chtít vidět častěji ![]()
@hajánek76 já myslím, že mě budou chtít vidět častěji v tom druhém trimestru až miminko začne pořádně růst. Kvůli té děloze ![]()
Jj holky mě to taky vůbec neutíkalo ale ted den D konečně nastal a jsem ted o něco klidnější, i když jsem radši i čekala abych tam nešla moc brzo na tu první návštěvu aspoň mám zasebou i ten ultrazvuk a jsem zatím spokojená. No a za 3týdny znova k dr.
@Petík30 gratuluju ke srdicko
jo jo me kontrola taky uklidni na den dva a pak zas zacnu premyslet zda je vse ok.
Holky poradte co s pitim, piju malo, protoze se mi s predstavy piti zveda zaludek a uz nevim co pit, pac je mi ze vseho na blinkani.
@hajánek76: ja ji mela 15-16DC nevim presne oba dny jsme mela ovu test pozitivni a pak nic.. takze to pocitam od toho 16. dal… dneska bych teda mela bejt 5+1 a v patek na tu kontrolu 5+5… uvidime.. jako tak nejak jsem smirena s tim, ze srdicko nebude, pac si myslim, ze je to proste brzy… ale treba bude prcek vetsi… nu uuz aby to bylo
Příspěvek upraven 04.11.13 v 17:25
@kikina11 když piješ tak to zajez třeba 1 piškotem, mě to pomáhalo ![]()
@Sisi137 : noo… ja snad budu v pohode.. mam super sestricku u doktora a doktor je taky fajn… tak snad budu v klidu..spis nervozni, natesena..jen na to pomyslim a mam motylky v brise..
@kikina11: zkus pomerancovej dzus bo nektar… ja to nikdy nepila.. jsem spis na jakykoli jiny dzusiky typu jablko, hruska atd..a ted do sebe leju litry pomerancovyho neceho a jsem spokojena…
@chico14 já se chtěla právě objednat jen na krev, na utz později, ale prý krev neberou a rovnou utz
krev jsem si nechala vzít jako samoplátce
když dr na tom musí šetřit
mě těch pár korun chybět nebude ![]()
Dik za rady, piskot zkusim ja se prave snazim pit u jidla, ale mimo je to spatny. Prave pomerancovy dzus nic moc. Ted zkousim rybizovy a je to lepsi. No snad za ty dva tydny bude lip ![]()