Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7158
3.11.13 17:36

Česká Lípa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
3.11.13 18:42

Od KYJOVA :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
3.11.13 18:55

@Janule34 jj,akorát každy těhotenství je fakt jiný, těd´ si začínám užívat, tento tyden žaludek jak na vodě, pořad zle a dneska už sem myslela že se :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
3.11.13 19:17

@hannnka já myslela včera, že hodim šavličku. Ale ustála ajsem to. Mě ta nechut nevadí, protože nejsem štíhlá.

Jinak jsem z teplic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
3.11.13 20:11

Holky zeptam se, jak spite? jestli spite a taky v jaky poloze?? ja mam oblibenou na brise, ale to nevim, jestli je dobry… na boku si zvykam, ale to me pak tahne podbrisek drobet a na zadech je to takovy divny:-))) co vy?? jsem teda zatim 5tyden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
3.11.13 20:15

@Katka90 Ten strach je asi normální, já třeba vím, že mě muž chtěl vzít do Paříže na zásnuby a teď vím, že do letadla bych nevlezla.. ale tohle je hloupoat, jenže pak mi hlavou bliká to všechno, co bude jinak.. jelikož nemám po ruce babičky ani kámošky a děsím se, jak to všechno zvládnu, když je muž pracovně pryč. Asi je to normální… Já nikdy nebyla na dovolené, teď jsme měli jet v létě s mužem na 2000km dlouhou cestu na motorkách- a vím, že ji na pár let musíme odložit, do toho řeším školu… Nevím, jak to zvládnu.. ale zatím jsem to doma nepřiznala… Prostě se s tím hodlám poprat, asi každý má z něčeho strach..Jen chci zůstat sama sebou a z toho mám asi největší strach, abych sama sebe neztratila :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.13 20:43

@Pindulina85

no vzdycky jsem diky sportu mela ploche brisko a ted je tam trosku vyspulene :-D no ale jinak necitim. Nosim teda leginy, ty mi jsou hodne pohodlny a spousta holek je doporucuje v tehu, tak jsem si jich nakoupila nekolik ruznych barev :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.13 20:44

@Katka90

G R A T U L I :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.13 20:45
@Motka píše:
@Sisi137 Tak nějak… Já jsem nědy vytočená, když někdo se pyšní tím, že bleje jako amina… Znám z vyprávění holčinu, která zjistila, že v sobě má měsíc mrtvé emryjko-celý měsíc blila… já nevím, jak prostě tohle někdo může říct-moje mamina porodila pět dětí a nikdy jí nebylo zle…

presne, moje mamka rikala ze pri nas (jsme 4) nikdy nezvracela. Ja teda ani jednou 8o mam zaludek na vode a je mi nevolno kdyz nejim. No a ted snim kazde dve hodiny neco maleho a je mi dobre :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.13 20:46

@nadus

ja chci od ledna zacit chodit na gravijogu 2 x tydne, to budu na konci 4 mesice..a pak od 7 mesice se tesim na predporodni kurzy :dance: hodina cviceni a hodina bazen plus konzultace a tesim se moooooc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.13 20:50

Me je 29 a miminko ocekavame koncem cervna 2014…a to mi budou zbyvat dva mesice do tricitky :mrgreen: pak do 35 max bych chtela stihnout urcite dalsi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
3.11.13 21:07
@chico14 píše:
Holky zeptam se, jak spite? jestli spite a taky v jaky poloze?? ja mam oblibenou na brise, ale to nevim, jestli je dobry… na boku si zvykam, ale to me pak tahne podbrisek drobet a na zadech je to takovy divny:-))) co vy?? jsem teda zatim 5tyden…

mno, hele to byl taky jeden z prvnich priznaku… ja vzdy usinam na brise, a ted prusvih… proste mne to tlacilo nemohla sem… takze vzdy je to takova spartakiada. vlevo vbok!!! zada… vpravo vbok!!! :D.. nekdy se vzbudim na ukrutnou bolest v krizech, jak nejsme zvykla spat na zadech tak to fakt boli… a pak mam treba uplne stuhlou nohu kdyz spim na boku… teda ale mimi bych uz nejak nezalehovala… nemela bych z toho dobry pocit.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
3.11.13 21:08
@Linda RICCIONE píše: @nadusja chci od ledna zacit chodit na gravijogu 2 x tydne, to budu na konci 4 mesice..a pak od 7 mesice se tesim na predporodni kurzy :dance: hodina cviceni a hodina bazen plus konzultace a tesim se moooooc :srdce:

jee tak presne tak bych to delala i s tim bazenem, kdybych byla zdrava, resp. nemela tolik rizik, no uvidime co rekne doktorova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
3.11.13 21:12
@nadus píše:
mno, hele to byl taky jeden z prvnich priznaku… ja vzdy usinam na brise, a ted prusvih… proste mne to tlacilo nemohla sem… takze vzdy je to takova spartakiada. vlevo vbok!!! zada… vpravo vbok!!! :D.. nekdy se vzbudim na ukrutnou bolest v krizech, jak nejsme zvykla spat na zadech tak to fakt boli… a pak mam treba uplne stuhlou nohu kdyz spim na boku… teda ale mimi bych uz nejak nezalehovala… nemela bych z toho dobry pocit.. :)

no prave, pritula mi ted vecer mazal krk a jak jsem si lehla na bricho, tak rikal..bacha at nezalehnes bublinu :-D :-D a smal se…
ja se celou noc prevaluju z polohy na polohu, vetsinou levej a pravej bok a kdyz jsem uz otlacena uplne, tak na chvili na ty zada.. ale nic moc.. a pak prijde 3:43 hod a pink..jsem vzhuru a uz neusnu:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
3.11.13 21:13

@nadus O těch bolestech v kříži mi ani nemluv, spaní pro mě začíná být utrpením, ale já mám problémy se zády od děctví… No první těh. jsem jakžtakž zvládla, ale asi 3× mě chytl takový záchvat od páteře, že se mi i špatně dýchalo, no bolestí jsem málem lezla po zdi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí