Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4747
3.11.13 08:43

@Sisi137 já se budu tedy v pondělí objednávat k doktorovi. Rozhodla jsem se, že půjdu dřív než jsem si myslela. Už to nemůžu vydržet. ale myslím, že podle hodnot krve a nešpinim a nekrvácim, že to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
3.11.13 08:48
@Bezinkaa píše:
Ahoj holky… dnes fááákt den na blití.. Akorád ted jsem se vrátila s nemocnice s pohotovosti.Byli jsme dnes s manželem na dušičkách cca 100 km autem, a stavili se u známých, takže celý den v pr… V autě mi bylo docela na :poblion: ale ustála jsem to:)
no a ted v 17h jsme se vrátili domu a já šla na záchod a na kalhotkách krev!! :x :x :x no tak jsme raději jeli na pohotovost.. Taková mladá doktorka, docela sympatická, no ale měla jsem strach.. Prej z dělohy nekrvácím a miminko tam je v pořádku a ♥ tluče… no ale stále se bojím..nevím co bude, mám klidový režim, bez sexu, a napsala mi utrogestan a nějakej ASCORUTIN, na zastavení krvácení… No ale holky já si tam přečetla na příbalovým letáku, že ho NESMÍ těhotný… tak ted nevím co mám dělat:(

to dokaze poradne vystrasit… ale hele moje zname normalne menstruovali 5 mesicu… chapes to? :D a lekar si lamal hlavu, co se to deje…
jinak utros beru od zacatku tehu a budu ho brat do 34 tt, dokud tam vubec s prcekm dojdeme :) to krvaceni muze klidne zpusobit i roztahovani delohy atd, je tam spousta cev staci ze se jedna roztrhne a uz to jede… a pritom to nemusi mit vubec zadny vliv na mimi. takze deka gauc a jedeeeees :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
3.11.13 08:55
@Janule34 píše:
Holky, já bych si dala bramborový salát. Ale domááácíííí

joooo toto znam :) mnam!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
3.11.13 09:13

Ahoj Holky, můžu se k vám přidat? druhou čárku jsem našla 1.11. Ms jsem mela dostat den před tim.. Jelikoz mam srůsty na vejcovodu tak už ve čtvrtek jdu na utz popřípadě krev - bojím se mimoděložního a jsem ráda, že mám chápající paní doktorku. :-)Jinak mi nic zatím není. jen jsem unavena a trochu citim prsa.. :-)moc vás všechny zdravííím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
3.11.13 09:15

@Katka90 ahojky a držím pěsti, aby bylo vše ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
3.11.13 09:31

Tady hodně holek zmiňuje prsa, tak jsem si říkala, že já nic. A houby. dneska jsem šla po schodech do sklepa a au au au :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
3.11.13 09:33

@Bezinkaa Přesně jak psali holky, Ascorutin brát můžeš, taky jsem ho při prvním těh. brala, věčně jsem krvácela… Je to tuším hlavně vit. C, který posiluje cévní stěny, to krvácení je většinou z toho, jak se děloha roztahuje, někomu ty cévky praskají a pak to krvácí, měla jsem to samé… Na tom příbalovém letáku to být musí, protože nikdo žádné léky nemůže na těhotných testovat, (mimo dr. Mengele :mrgreen:, ale to raději snad ani nezminovat) takže to je hlavní důvod :lol: Jinak já včera byla v porodce za kámoškou, narodila se jí holčička :srdce: No, ale porod děs, celý den jí ho vyvolávali, trpěla jak blázen a nakonec zjistili, že má malá 4kg a že by jí nevytlačila, takže šla na sekci… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
3.11.13 09:34

@Katka90 gratuluju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
3.11.13 09:34

@Janule34 taky mě od začátku těhu bolí prsa a nejvíc bradavky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
3.11.13 09:38

@HARPER @mamina85 Děkuju holky.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
3.11.13 09:43

Ježiši holky jak já bych už chtěla vědět pohlaví mimouška, u Kubíka mě to řekli ve 20tt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
3.11.13 10:00

Ahoooj holky… Mocinky vám děkuju za podporu a vysvětlení, že tento lék neublíží.. přes noc jsem nekrvácela a řekla bych že se to ztrácí, jen na toaleťáku mám zbytečky… Jsem ze všeho vysaná… nojo ty prvorodičky:)) Tak všem Vám holky moje děkuju, Jste zlatý:) :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
3.11.13 10:04

@Sisi137 Tak nějak… Já jsem nědy vytočená, když někdo se pyšní tím, že bleje jako amina… Znám z vyprávění holčinu, která zjistila, že v sobě má měsíc mrtvé emryjko-celý měsíc blila… já nevím, jak prostě tohle někdo může říct-moje mamina porodila pět dětí a nikdy jí nebylo zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
3.11.13 10:09

Holky, budete chodit nekam na tehu cviceni nebo gravi jogu? nebo na nejakou predporodni pripravu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
3.11.13 10:10

@nadus já u prvního nikam nechodila a porod jsem měla odbytý za 3,5 hodinky :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí