Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1523
2.11.13 20:12

Ahoj holky… dnes fááákt den na blití.. Akorád ted jsem se vrátila s nemocnice s pohotovosti.Byli jsme dnes s manželem na dušičkách cca 100 km autem, a stavili se u známých, takže celý den v pr… V autě mi bylo docela na :poblion: ale ustála jsem to:)
no a ted v 17h jsme se vrátili domu a já šla na záchod a na kalhotkách krev!! :x :x :x no tak jsme raději jeli na pohotovost.. Taková mladá doktorka, docela sympatická, no ale měla jsem strach.. Prej z dělohy nekrvácím a miminko tam je v pořádku a ♥ tluče… no ale stále se bojím..nevím co bude, mám klidový režim, bez sexu, a napsala mi utrogestan a nějakej ASCORUTIN, na zastavení krvácení… No ale holky já si tam přečetla na příbalovým letáku, že ho NESMÍ těhotný… tak ted nevím co mám dělat:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
2.11.13 20:21

@hannnka no štastný to člověk. Já večer než usnu, tak jdu třikrát na záchod. Ale nevadí nevadí. Já to přežiju. hlavně ať už se mi narodí zdravý miminko, třeba dvě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
2.11.13 20:23

@Bezinkaa neboj se, to jsem dostávala na zastavení krvácení v nemocnici. Tak víš ted, že se nemáš přetěžovat. Docela záhul ta cesta. To já zase furt doma něco poklízim. Pak jsem šla žehlit, a začalo mě píchat v břiše. Takže malou hromádku jsem žehlila na dvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
2.11.13 20:26

@Janule34 Jani děkuju. Těd jsem byla na záchodě a pořád tam krev je:( chce se mi i brečet, achjo:)mám na krajíčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
2.11.13 20:30

@Bezinkaa a krvácíš víc? na začátku se to někdy stává. Já u kluka krvácela jako doslova krááááva a dnesku mu je 15. zkus myslet pozitivně i když vím, že t omoc nejde. vem si ty prášky a hajni si k telce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
2.11.13 20:33

@Janule34 ne víc to asi není.. tak jo prášky si vemu a jdu hají… díky za podporu asi to potřebuju, jsi moc hodná :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
2.11.13 20:33

@Bezinkaa hlavně jsi byla na uz a je vše v pořádku. Jen jsi přetažená. nebooooj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
2.11.13 21:39

@Janule34 Víš, nikdy se tomu neubráníš protože to prostě nemáme pod kontrolou-jako práci, úklid, chlapa… jen čekáme na každé vyšetření…já jsem si pořídilA kamínek plodnosti a nosím ho na krku od té doby, co jsem našla dvě čárky a gždycky když se bojím, tak ho žmoulám v ruce a představuji si, jak je vše ok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
2.11.13 21:54

Holky, já bych si dala bramborový salát. Ale domááácíííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.13 22:44

@Pindulina85

aspon to bude pak jiste a ne utz neco uvidis :srdce: ja mela posledni MS 20.9 a prvni navsteva a utz az 13.11 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.13 22:49

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 6+1

Jak se mate holky? Ja dneska uplne v pohode, zadny zaludek na vode (dodrzuju neco maleho snist kazde 2 hodky jinak je zle)… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
3.11.13 00:55

@Linda RICCIONE už cítíš, že bříško roste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
3.11.13 07:34
@Janule34 píše:
@Sisi137 tak brzo? Tak to se divim. Ale ono fakt záleží kdy se miminko udělalo. Každo to má jiný den.

jo jo, srdíčko se objevuje od 6.tt takže to sedí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
3.11.13 07:38
@Motka píše:
@Pindulina85 Díy moc, za to, co jsi napsala o tšch přízacích. někdy mě vyděsí, jak tu někdo napíše, že bez příznaků není těhu. mě jen občas bolí břicho… a když se nenajím, tak mě bolí žaludek…

no tak kvůli těm příznakům jsem se rozohnila nedávno na vedlejší diskuzi. Já prostě nechápu jak to někdo může říct, že když je špatně miminko se má dobře. Vzhledem k tomu, že miminko prožívá všechno co těhotná(samozřejmě ne hned v počátku) tak bych řekla, že je to spíš naopak. Ale to je jedno. Každopádně příznaky mívají i ženy, které jsou pár dní po revizi. To se rozhodně nedá říct, že se miminko má dobře že…To že nemáme příznaky znamená, že se lépe vyrovnáváme s měnící se hladinou hormonů. Nic víc nic míň. A to že těhotenství prosperuje nebo ne nám může říct jedině uzv vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
3.11.13 07:39
@Bezinkaa píše:
Ahoj holky… dnes fááákt den na blití.. Akorád ted jsem se vrátila s nemocnice s pohotovosti.Byli jsme dnes s manželem na dušičkách cca 100 km autem, a stavili se u známých, takže celý den v pr… V autě mi bylo docela na :poblion: ale ustála jsem to:)
no a ted v 17h jsme se vrátili domu a já šla na záchod a na kalhotkách krev!! :x :x :x no tak jsme raději jeli na pohotovost.. Taková mladá doktorka, docela sympatická, no ale měla jsem strach.. Prej z dělohy nekrvácím a miminko tam je v pořádku a ♥ tluče… no ale stále se bojím..nevím co bude, mám klidový režim, bez sexu, a napsala mi utrogestan a nějakej ASCORUTIN, na zastavení krvácení… No ale holky já si tam přečetla na příbalovým letáku, že ho NESMÍ těhotný… tak ted nevím co mám dělat:(

bez obav si askorutin dávej dokud krvácení nepřestane ;) Těhotným se dává celkem běžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí