Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pindulina85 gratulujji. Vítej mezi námi těhulkami. My na tom budem podobně. Kdy jsi měla poslední menstruaci. Holky jsou tady kolem 7.,8. tt, ty počáteční nervíky o srdíčko mají za sebou a já jsem sama samotinká ![]()
@Motka
super
Jinak covece chtela jsem se Te zeptat, me vcera pred spanim a dneska pres den tahlo sem tam dost silne jako by za stydkou kosti
stalo se Ti to nekdy?
@Janule34 píše:
@Pindulina85 gratulujji. Vítej mezi námi těhulkami. My na tom budem podobně. Kdy jsi měla poslední menstruaci. Holky jsou tady kolem 7.,8. tt, ty počáteční nervíky o srdíčko mají za sebou a já jsem sama samotinká
Kockoooo
ja jsem sice v 7 tydnu ale na ultrazvuku jsem jeste nebyla, na prvni jsem objednana az na 13.11
tak mam trosku strach
@mamina85 píše:
Tak jsem po prvních odběrech a brali mi 5 ampulek krve
Takyyy? super
ja byla vcera a brali 6..pekne se mi po tech odberech motala hlava
kdy mas vysledky? Ja 8.11 ![]()
@Pindulina85 píše:
Všem gratuluji a ještě se přidávám do říjnovek… Můj test z 30.10.snad vše vyjde, miminko ještě nemám, ale jedno zamlklé těhu ukončené revizí
nechci to zakřiknout
je taaaaam
gratulujiiiiii. Take mam smutne zkusenosti ale budme pozitivni, smuly bylo uz dost
ted to VYJDE, uvidis
@Linda RICCIONE no já jsem 5+0 a zatím k doktorovi nejdu. myslím, že je to brzo. a hcg je slušný
ja byla ve 4+3 a jen na konzultaci a vcera na krevnich odberech v 1 trimestru…jinak taky cekam az do 13.11 na uplne prvni ultrazvuk
na kdy se objednas?
@Linda RICCIONE no stále přemýšlím. Asi po půlce listopadu aby tam bylo i srdíčko. a kolik budeš toho 13,11.?
@Linda RICCIONE tak to jseš o trošičku víc jak já. asi o týden. Tak nějak chci i já. aspon si člověk ušetří nervíky. No aspon trošičku. Si říkám, že kdybych šla ted, tak doktor řekne: no nic moc tam nevidim, přijdte za 3 týdny a budu na tom ještě hůř.
@Janule34
Prave, jak ja byla pred 14 dny u gynekologa tak jsem byla natesena ze uvidim treba alespon nejakou dutinku bo tak neco. No ale na moji otazku jestli budem delat UTZ mi rekl, ze jeste pockame abych se zbytecne nestrachovala nebo nemela pochybnosti. Vicemene ja jsem zjistila ze jsem tehulka uz dva dny pred ocekavanou MS a prvni UTZ az v 7+5, je to sakra dlooooooouha doba to cekaniii…ale utika to a nadruhou stranu jsem rada, to uz bude vsechno krasne videt ![]()
Ty cekas taky prvni?
@Linda RICCIONE já už vím po mýách nevydařených těhotenství, že kolem data ms nemá cenu dělat ultrazvuk. je to zbytečný rýpání do spodku. Takže pokud nebudou problémy, tak až fakt kolem 7-8.tt. Nene, já tady líčila můj život. Mám dvě velký děti. Klukovi 15, holce 8 let. Jedno mimčo nám zemřelo dva týdny před porodem, jednou potrat a jednou mimoděložně. tak ted musím myslet pozitivně a nic neuspěchat. Ale jde to těžko ale snažím se
@Janule34
chudinko to me moc mrzi
to si neumim predstavit. Taky mam spatne zkusenosti, pred 8 lety jsem musela ze sdrav. duvodu prerusit tehu ve 3 mesici, vloni na Vanoce spontanni potrat ale tentokrat to VYJDE
to same plati i pro Tebe, uvidis ![]()
@Linda RICCIONE @Linda RICCIONE no, zatím to vypadá dobře, tak uvidíme. Taky toho máš pěkně za sebou. V tom případě ten optimismus jde špatně