Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Motka jsem unavená, spala bych jako kotě, ale synek mi dá zabrat ![]()
@mamina85 Je, tak nejsem jediná.. mě čekaj příští týden zkoušky.. nemám šanci se učit… ![]()
@mamina85 A sakra… tak to bude školní docházka jedna velá sranda ![]()
@Motka Já spím jak šípková růženka
no a dneska jsem jako by mě někdo zmlátil, všechno mě bolí a sem neskutečně zimomřivá.. asi prospím celou zimu ![]()
@Snazilka_M Mě už muž píše, že jsem jak medvěd, že pořád spím
Mě pobolívá břicho… tak jsem z toho lehce nervozní…ale zima je mi taky, pořád… to bude ještě srandy ![]()
@Motka unavena, a pritom se mi v noci neda plynule spat / mam porad hlad a pritom se mi chce zvracet… vcera jsem v 6 rekla manzovi, ze hele ja to citim, dnes budu plakat… se smal / za tri hodky v posteli jsme se protahovali papirovyma pistalkama a ja mu strelila tri krat do oka… a to bylo rodeo, ani sem se nemohla nadechnout jak jsem bulila a za sekundu silene smala…
![]()
@Linda RICCIONE Mě je pořád zima, už jsem si od muže vyprosila heoučkou teploučkou deku, tak ji snad o víkendu někde seženem… jinak umrznu ![]()
@nadus Ježiš
Tomu se říká užívat si těhotenské období… mě bolel levý vaječník-ještě před deseti minutama, zanadávala sjem si an něj s mužem a dal pokoj ![]()
@mamina85 píše:
@Motka jsem unavená, spala bych jako kotě, ale synek mi dá zabrat
Já mám to samé, akorát mě teda nenechá spát dcerka
První těhotenství jsem měla uplně stejně, otěhotněla jsem na podzim, takže jsem celou zimu prospala
Co bych ted za to dala ![]()
@Motka píše:
@Snazilka_M Ty… tak to jsem zvědavá, kdo z nás bude mát jak drahý tohle vyšetření…a co z toho vyšetření je tedy všechno vidět a jak to probíhá?
Já to v Gennetu neplatila, má smlouvu s pojišťovnou, ted tam pojedu znovu a opět platit nebudu, no a hlavně mi je 35, takže to dr. říkala, že se to neplatí, tak nevím jestli všude… K dotazu, nejdřív se vezme na tom 10tt krev a pak se jede tuším za 14 dní na UTZ, kde se měří šíjové projasění, nosní kůstka (to je na vyloučení Downova syndromu) měří se velikost plodu, průtoky, kontroluje srdíčko, no prostě všechno možný, pak se kombinují výsledky UTZ a krve a vypočítávají se rizika na všelijaké syndromy, vady…
@mamina85 Takže máš taky letní dítko, jo? mě se malá narodila 16.7. no a ted to vychází na 16.6
ale to datum se bude jistě ještě upravovat…
@HARPER Takže totální preventivní prohlídka
To je dobře, to si pak člověk může tak nejak oddychnout… mě to čekáý teda všechno-krev, moč, utz za dva týdny…