Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Motka píše:
@Linda RICCIONE Mě je pořád zima, už jsem si od muže vyprosila heoučkou teploučkou deku, tak ji snad o víkendu někde seženem… jinak umrznu
naviguj ho do skanquiltu / mam tu hebouckou teplouckou / jmenuje se listicka a jsem do ni zabalena porad jak do druhe kuze! ![]()
@Motka píše:
@HARPER Takže totální preventivní prohlídkaTo je dobře, to si pak člověk může tak nejak oddychnout… mě to čekáý teda všechno-krev, moč, utz za dva týdny…
No, tak nějak, jen se to musí dělat na akreditovaných pracovištích, dělá se na to nějaká akreditace v UK, seznam pracovišt je na netu k nahlédnutí, ale dělají to i dr. co by vlastně neměli a tam bych tomu uplně nevěřila, musí být certifikovaná laboratoř apod… Takže celkem věda… ![]()
@Motka píše:
@nadus Jůůůů, ale ta byla asi drahá, což?
netusim, dostali jsem ji jako darek od znamych, ja do takovych obchudku presne z duvodu drahoty ani nepachnu ![]()
@nadus Tak muž by to asi investoval, ale já bych mu zakroutila krkem, kdyby za mě tolik utrácel… já viděla dneska za 200 u vietnamců na maloměstě, heboučká a navíc fialová… no musíme se tam zastavit ![]()
@Snazilka_M píše:
Ahojky,
chtěla jsem se zeptat jak to máte s tím kdy to už říct širšímu příbuzenstvu, případně v práci atd.??? čekáte až ukončíte ty 3 měsíce?
Já nevím, já chci ještě určitě počkat až na další ultrazvuk, ale pak zase ten screening v 10týdnu a výsledky kdoví kdy, je to taky ošemetné
samozřejmě myslím pozitivně, ale znáte to..
u nás to blízká rodina i v práci vědí od //. V práci jsem to řekla, protože některé věci jsem nechtěla dělat, abych neohrozila miminko. Teď jsu na neschopence
@Janule34 píše:
Já myslím, že ten screening je super věc. I když se to platí. Když je něco špatně, tak o mimi přijdete do 3. měsíce. Za mě se chodilo na plodovou vodu a než přišli výsledky, tak jsem byla v 5. měsíci. A to je pak průser, když je něco špatně.
Jinak holky, chci se vás zeptat. Kdy jste byli na krvi a kolik jste měli HCG?
já šla 32. a 34. den cyklu a hodnoty mám v podpisu
Ahoj, tak já byla včera na utz.. vše v pořádku, jsem 7+5, srdíčko krásně tlouklo. Taky mám fotku
.Manžel tam byl se mnou a byl docela dojatý. Jinak mě hned objednali na screening v prvním trimestru, jdu 18.11. na krev a 2.12. na utz. Naštěstí se prý nic neplatí. Koukám, že každá nemocnice to má asi jinak.
@pfizer u nás to je tak, že zdarma jsou ty triplly a ten lepší screening se platí. Triplly chcu odmítnout, radši si připlatím než aby mě zbytečně vyplašili.
@HARPER a @mamina85 mam presne to same ja bych spala, ale moje madam uz pres den nespi a navic vstava v sest rano a usína po osme je to des ![]()
jinak zima mi je taky, ale v noci je mi zase teplo
@Sisi137 já jsem se na to přímo u Apolináře ptala a prý je to taky ten screening, ne tripple test. Ona mi to tam vysvětlovala, že oni mají nějaký grant skrz mediků na jejich klinice… no popravdě jsem tomu moc nevěnovala pozornost a ani jí moc nepochopila. Byla jsem dojatá ze srdíčka ![]()
@pfizer jo táák tak to je super
vím, že dokonce některé pojišťovny na to připlácí, ale vzp mezi ně nepatří
@Sisi137 to si přijdu pro radu, ať vím co by mi měli všechno dělat ![]()