Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janule34 no já jsem ráda, že se to teď povedlo, protože teď v červnu jsem měla v 7tt samovolný potrat. Tak teď už bude snad vše ok ![]()
@Janule34 píše:
Holčiny, v jakým týdnu a dnu jste byli na prvním ultrazvuku a bylo něco vidět? Stále nevím kdy jít k doktorovi.
na uzv jde něco vidět od hcg 1000. Já byla 5+1 a byla dutinka a 5+4 a byl plůdek i se srdíčkem
Holky taky je vám tak zle? Mě je furt na
,ale vůbec se mi nechce a nevím co mám sníst, aby mi bylo dobře ![]()
@Sisi137 tak brzo? Tak to se divim. Ale ono fakt záleží kdy se miminko udělalo. Každo to má jiný den.
@mamina85 co zázvorový lízátka? mě je každý den jinak. včera mi bylo hodně zle. A dneska dobrý
@Janule34 to se dá koupit v lékárně? zkusím, pokud se zázvor v těhu může ![]()
@anndrra vydrž, třeba je to jen mladší, než podle tabulek. Do příště to určitě dožene ![]()
A s těma příznakama to nepíšeš úplně dobře, spoustu holek nemá žádné příznaky a vše je OK a zas naopak - o tom to fakt neni, tak kdyby nějaký příznak zmizel, tak se nelekej ![]()
@Pindulina85 Díy moc, za to, co jsi napsala o tšch přízacích. někdy mě vyděsí, jak tu někdo napíše, že bez příznaků není těhu. mě jen občas bolí břicho… a když se nenajím, tak mě bolí žaludek…
@Motka kazždý to zvládá jinak. já mám třeba vždycky nechut, zvracení, žaludek na vodě. Neustále na záchodě. Ale mám kamarádky, který neměly vůbec žádný příznaky.
Nadus jj vím že mě ze zákona nemůžou vyhodit a víte vůbec někdo kolik hodin denně těhotná může pracovat?
Jj. Já vím. Co se týče příznaků, taky jsem je jednou neměla a pak jsem potratila v 13. týdnu. Takže jsem za ně ráda. Děkuju za povzbuzení. Doufám, že se tam něco objeví. Mimoděložní to bejt asi nemůže, když je gestační váček v děloze. Tak snad doroste. Je fajn vědět, že to roste fakt během týdne. ![]()
@Janule34 Mě je taky divně, pořád di říkám, že za chvíli vrhnu a pak zase nic… Když třeba čtyři hodiny nejím, tak mě z toho rozbolí i žaludek
Ale je pravda, že nejvíc asi poznávám pobolívání břicha, jelikož jsem měla dost bolestivou ms, tak jsou tohle jen takový popotahování…
Ale příznaky neznamenají, že těhotenství prospívá, jsou věci, které člověk prostě neovlivní. Hlavní je myslet pozitivně a dodržovat nějaké ty zásady ![]()
@Motka přesně tak. Když jsou příznaky, tak to neznamená prospívající těhotenství. A hlavně máš pravdu, že člověk nic neovlivní. Tak je zapotřebí opravdu myslet pozitivně. Když se nervuje, tak si může akorát tak ublížit. Ale přiznám se, že někdy ty špatný myšlenky po tom všem bohužel mám.
Já jsem v prvním těhotenství neměla vůbec, ale vůbec žadné příznaky, kdyby mi nerostlo bříško, tak snad ani nevím že jsem těhotná
![]()