Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sisi137 píše:
@pfizer jo táák tak to je supervím, že dokonce některé pojišťovny na to připlácí, ale vzp mezi ně nepatří
No já ale mám VZP a ta má třeba s Gennetem smlouvu a proplácí jim to, ale má to snad jen Gennet… No a opravdu jsem ten screening neplatila, šlo to na pojišťovnu… Spíš je to o konkrétním zařízení co má s pojišťovnou nasmlouvané…
@HARPER no tak vidíš jaký je v tom bordel
Každopádně já ty peníze ráda dám, když budu mít příležitost. Také můžu v tom 10.tt přijít k dr a na uzv už nic nebude-to je teď momentální moje noční můra.
@Sisi137 To znám, měla jsem to tak u prvního těh… Uplně jsem na UTZ chodila vystreslá…
Ted už je to v pohodě, prostě asi i tím, že už jedno dítko mám
Jinak kdo to nemá daleko do Prahy, určitě bych zkusila do Gennetu zavolat a informovat se na ten screening, proč to platit, když to jinde jde na pojišťovnu…? Každému určitě gynekolog poradí nějaké pracoviště na které má vazbu nebo tam má známé ![]()
@HARPER noo tak mě by cesta vyšla dráž než samotné vyšetření
A sestřička mi právě říkala ať se promyslím jestli to budu chtít a ať si kdyžtak příště vezmu těch 1400,–.
Jo s jedním dítkem je to asi o něco jednodušší než bez něj(i když i vícerodičky se umí pěkně vystresnout), já jsem po jedné špatné zkušenosti a skoro 10 letech snažení, tak to mě snad trošku omlouvá ![]()
@Sisi137 No to ječ jasný, po takových zkušenostech, by byla každá uzlíček nervů… Jsem psala, že kdo je z okolí Prahy… a nebo Liberce, no, jinak je jasný, že by se to nevyplatilo… ![]()
Holky taky jsem unavená jako kotě
a to mám tenhle týden noční, je to děs. Příští týden jdu k doktorovi tak si nechám napsat neschopenku, jinak to v práci nedám. Jinak zima je mi taky pořád a s jídlem to je teď takové divné. Chvilku bych se ze všeho pozvracela a za chvilku mám chuť úplně na všechno
Jsem taky zvědavá co mi doktor řekne, jak tam půjdu tak bych měla být 8+3.
Ja jdu na odbery v utery to jsou ty klasicke na nemoci a krev obraz a v patek pojedu do gennetu na odber na ten screening a to doufam, ze tam pujdu ve spravny cas, ze jsem dobre vypocetla tt.
Ahoj hooolkýýý, tak dnes po kontrole vše v pořádku a mám muj první snímeček s UTZ…
![]()
další KO 15.11 a prej mi dá prukazku, dnes podle UTZ jsem 7+0
@Sisi137 děkuju @mamina85 děkuju
Tak mi taky dala doktorka papír na ten Screening do Nymburka… A je tam napsáno že se nemusíme objednávat.
Holky co to tady furt píšete o nějakém vyšetření screening? jak to probíhá? to je ted nějaká novinka? co to je? No jinak dneska se mě paní provozní ptala jestli jsem těhotná něco totiž věděla od kolegině a moc nadšená nebyla tak jsem řekla že nevím že jsem ještě u doktora nebyla že jdu až v pondělí takže ve středu až půjdu do práce chtíc nechtíc budu muset s pravdou ven už vidím jaké budou negativní pohledy a jak mě budou nesnášet že jsem jim to v práci zavařila. No netěším se. Už jsem stoho fakt nešťasná ![]()
@Bezinkaa já jdu 26.11 mezi 7:30-8h, tak to mám na papírku od dr
Všem gratuluji a ještě se přidávám do říjnovek… Můj test z 30.10.
snad vše vyjde, miminko ještě nemám, ale jedno zamlklé těhu ukončené revizí
nechci to zakřiknout ![]()