Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@iwush nooojoooo… taky si říkám že září byl nějakej plodnej:) ![]()
Jo aha - Motka - já čučím čemu se Bezinka tlemí.. dobrý noo ![]()
U nás byl plodný pravděpodobně první říjen… pěkně mi to vyjde, bobek jde příští rok do první třídy a já šupky budu doma, paráda ![]()
@Bezinkaa Pár jich kolem sebe mám… A někdy mám strach, že se neudržím a jednu jim lípnu…
![]()
@mamina85 ja uz jsem tam i volala a pristi tyden pujdu na krev a 20.11. Na utz a taky mi rekli 1000 kc.
Ahojky,
chtěla jsem se zeptat jak to máte s tím kdy to už říct širšímu příbuzenstvu, případně v práci atd.??? čekáte až ukončíte ty 3 měsíce?
Já nevím, já chci ještě určitě počkat až na další ultrazvuk, ale pak zase ten screening v 10týdnu a výsledky kdoví kdy, je to taky ošemetné ![]()
samozřejmě myslím pozitivně, ale znáte to.. ![]()
@Snazilka_M já určo až po těch 12týdnech, pokud to nebude vidět ![]()
@mamina85 @Motka No teda, mi doktor říkal cca 1500,– ![]()
ale půjdu, chci to vědět, jestli je všechno v pořádku, a to čím dřív tím líp..
nejistota a nervy, jak se znám, to bych se jen stresovala… ![]()
Já myslím, že ten screening je super věc. I když se to platí. Když je něco špatně, tak o mimi přijdete do 3. měsíce. Za mě se chodilo na plodovou vodu a než přišli výsledky, tak jsem byla v 5. měsíci. A to je pak průser, když je něco špatně.
Jinak holky, chci se vás zeptat. Kdy jste byli na krvi a kolik jste měli HCG?
@Snazilka_M Ty… tak to jsem zvědavá, kdo z nás bude mát jak drahý tohle vyšetření…
a co z toho vyšetření je tedy všechno vidět a jak to probíhá?
Holky, taky je něktrá z vás tak unavená? Já bych pořád jen spala… a dneska mě bolí bříško… Je tu někdo, kdo je taky jako lunt? ![]()