Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, můžu mezi vás? Já taky našla pozitivní test o víkendu. a protože, co se etýče těhotenství mám za sebou skoro všechno, tak jsem jak na trní a čekám co bude. Můžete mi napsat v jakým týdnu zhruba jste šli na první vyšetření? Nechci jít moc brzy. A s mojí anamnézou bych lítala akorát po doktorech.
@Janule34 ahoj a gratuluju. Já byla poprvé v 5+1 na pohotovosti, protože jsem zakrvácela a vzhledem k tomu, že mám také za sebou bohatou minulost tak jsem radši jela pro utrogestan. A asi 5+4 jsem byla u svého dr a už mělo miminko srdíčko takže na další kontrolu jdu až 19/11-po 4 týdnech.
@Sisi137 no já byla u doktora se jen poradit. A pokud nebudu mít nějaké problémy tak mi utroš nechce napsat.tak já mám úmrtí dítěte ve 37.týdny, samovolný potrat v 6. týdnu a naposledy mimoděložní těhotenství. tak jsem zvědavá ted.
@Sisi137 no byl to hodně těžký rok. Ale už je to dobrý a život jde dál
@nadus @Sisi137 díky za uklidnění, asi to tak budu mít..
Odpočívat se mi přes den bohužel nedaří, protože v práci to zatím neví!
A to me čeká brzo trošku náročnější období, protože jsme se rozhodli že se s přítelem vezmeme
Chci ale ještě počkat min. do konce listopadu nebo nejlépe až do poloviny prosince a pak to začít organizovat.
Svatba ve čtvrtém měsíci, no nebudu první ani poslední ![]()
@Snazilka_M píše:
@nadus @Sisi137 díky za uklidnění, asi to tak budu mít..
Odpočívat se mi přes den bohužel nedaří, protože v práci to zatím neví!
A to me čeká brzo trošku náročnější období, protože jsme se rozhodli že se s přítelem vezmemeChci ale ještě počkat min. do konce listopadu nebo nejlépe až do poloviny prosince a pak to začít organizovat.
Svatba ve čtvrtém měsíci, no nebudu první ani poslední
no bychom se meli brat take
ve dvacatem tydnu… ale my jsme tak troska fest pragmaticti. takze podpis na urade a obed s nasima a ssegrou
nejvetsi problem je obleceni… nemame radi to strojeni, takze ja si objednala obycejne kremove tehotenske saty a skoro manza jenom musi najit oblek co se mu bude libit
takze slovo ORGANIZACE u nas je prilis silne… ![]()
@Janule34 píše:
@Sisi137 no byl to hodně těžký rok. Ale už je to dobrý a život jde dál
tak Janulko, drzim moc palecky, dusicka toho zemreleho uz si zaletala dost a ted se k vam vraci v podobe zdraveho miminka ver tomu!!! ![]()
![]()
jdu vas pozdravit, taky mam po vikendu pozitivni test, ale zatim to nechci zakriknout, takze se aktivneji zapojim nejspis az pozdeji
U nas to bude treti prcek, jestli mi bude spatne jako u prvnich dvou tehotestvi, tak potez, v praci to asi taky budou chvilku rozdychavat ![]()
Ahoj holky, tak jsem sem zase nakoukla… jak se cítíte? tak já byla včera u doktorky a bylo vidět srdíčko.
podle těhotenské kalkulačky bych měla být dnes 7+6, ale podle snímku co mi dala jsem 7+3.
Jinak stále nějak nemám chuť moc k jídlu, hlavně dopoledne.Co bříška už někdo máte? Já zatím žádné
, spíš naopak mám pocit, že jsem trochu zhubla přes stehna:-)Další návštěvu doktorky mám až 20.11, to mi budou brát krev, moč a zapíšou mě. Na screening jdu až začátkem prosince…tak doufám, že bude vše v pohodě…držím všem palečky!
@nadus tak to ti docela závidím, u nás to bude asi větší, hlavně v počtu lidí.
Ale asi budu trošku sobecká a více zapojím mamku, segru a kamarádky.. Navíc se všechny na to těší
tak toho prostě více nechám na nich. Jinak ohledně šatů to bude teda zajímavé. Snad seženu něco jednoduchého a vkusného ![]()
Ahojky děvčata..Tak jsem po kontrole a UTZ, vše dopadlo naprosto v pořádku. Miminko je tam kde má, máme 4mm a hurááá máme tlukoucí
.. Manžel byl u toho a je to nádhernej pocit..
@Bezinkaa Jééé @Bezinkaa, moc gratuluju a moc ti to přeju a závidím, že u toho byl muž
nás to čeá za dva týdny
a já už pro něj mám dáreček, až to naše srdíčko uvidí.. a já si udělala taky radost, aych nezapomněla, jak můžou být malé věci krásné-tím myslím srdíčko našeho mimíska.
A co fotečka? Máš? neo bude až později? =)