Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4747
30.10.13 11:42

Ahoj holky, můžu mezi vás? Já taky našla pozitivní test o víkendu. a protože, co se etýče těhotenství mám za sebou skoro všechno, tak jsem jak na trní a čekám co bude. Můžete mi napsat v jakým týdnu zhruba jste šli na první vyšetření? Nechci jít moc brzy. A s mojí anamnézou bych lítala akorát po doktorech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.10.13 11:51

@Janule34 ahoj a gratuluju. Já byla poprvé v 5+1 na pohotovosti, protože jsem zakrvácela a vzhledem k tomu, že mám také za sebou bohatou minulost tak jsem radši jela pro utrogestan. A asi 5+4 jsem byla u svého dr a už mělo miminko srdíčko takže na další kontrolu jdu až 19/11-po 4 týdnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
30.10.13 11:58

@Sisi137 no já byla u doktora se jen poradit. A pokud nebudu mít nějaké problémy tak mi utroš nechce napsat.tak já mám úmrtí dítěte ve 37.týdny, samovolný potrat v 6. týdnu a naposledy mimoděložní těhotenství. tak jsem zvědavá ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.10.13 12:09

@Janule34 tak to mrtvé miminko to je nepředstavitelné :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
30.10.13 12:17

@Snazilka_M mě pomáhá zázvorový čaj =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
30.10.13 12:18

@Sisi137 no byl to hodně těžký rok. Ale už je to dobrý a život jde dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
30.10.13 14:18

@nadus @Sisi137 díky za uklidnění, asi to tak budu mít..
Odpočívat se mi přes den bohužel nedaří, protože v práci to zatím neví!
A to me čeká brzo trošku náročnější období, protože jsme se rozhodli že se s přítelem vezmeme ;) Chci ale ještě počkat min. do konce listopadu nebo nejlépe až do poloviny prosince a pak to začít organizovat.
Svatba ve čtvrtém měsíci, no nebudu první ani poslední :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
30.10.13 14:57
@Snazilka_M píše:
@nadus @Sisi137 díky za uklidnění, asi to tak budu mít..
Odpočívat se mi přes den bohužel nedaří, protože v práci to zatím neví!
A to me čeká brzo trošku náročnější období, protože jsme se rozhodli že se s přítelem vezmeme ;) Chci ale ještě počkat min. do konce listopadu nebo nejlépe až do poloviny prosince a pak to začít organizovat.
Svatba ve čtvrtém měsíci, no nebudu první ani poslední :D

no bychom se meli brat take :) ve dvacatem tydnu… ale my jsme tak troska fest pragmaticti. takze podpis na urade a obed s nasima a ssegrou :) nejvetsi problem je obleceni… nemame radi to strojeni, takze ja si objednala obycejne kremove tehotenske saty a skoro manza jenom musi najit oblek co se mu bude libit :D takze slovo ORGANIZACE u nas je prilis silne… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
30.10.13 14:58
@Janule34 píše:
@Sisi137 no byl to hodně těžký rok. Ale už je to dobrý a život jde dál

tak Janulko, drzim moc palecky, dusicka toho zemreleho uz si zaletala dost a ted se k vam vraci v podobe zdraveho miminka ver tomu!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
30.10.13 16:11

:mavam:
jdu vas pozdravit, taky mam po vikendu pozitivni test, ale zatim to nechci zakriknout, takze se aktivneji zapojim nejspis az pozdeji :) U nas to bude treti prcek, jestli mi bude spatne jako u prvnich dvou tehotestvi, tak potez, v praci to asi taky budou chvilku rozdychavat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.13 16:45

Ahoj holky, tak jsem sem zase nakoukla… jak se cítíte? tak já byla včera u doktorky a bylo vidět srdíčko. :-) podle těhotenské kalkulačky bych měla být dnes 7+6, ale podle snímku co mi dala jsem 7+3. 8o Jinak stále nějak nemám chuť moc k jídlu, hlavně dopoledne.Co bříška už někdo máte? Já zatím žádné 8o, spíš naopak mám pocit, že jsem trochu zhubla přes stehna:-)Další návštěvu doktorky mám až 20.11, to mi budou brát krev, moč a zapíšou mě. Na screening jdu až začátkem prosince…tak doufám, že bude vše v pohodě…držím všem palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
30.10.13 16:58

@nadus tak to ti docela závidím, u nás to bude asi větší, hlavně v počtu lidí.
Ale asi budu trošku sobecká a více zapojím mamku, segru a kamarádky.. Navíc se všechny na to těší :) tak toho prostě více nechám na nich. Jinak ohledně šatů to bude teda zajímavé. Snad seženu něco jednoduchého a vkusného :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
30.10.13 18:15

Ahojky děvčata..Tak jsem po kontrole a UTZ, vše dopadlo naprosto v pořádku. Miminko je tam kde má, máme 4mm a hurááá máme tlukoucí :srdce:.. Manžel byl u toho a je to nádhernej pocit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
30.10.13 18:29

@Bezinkaa Jééé @Bezinkaa, moc gratuluju a moc ti to přeju a závidím, že u toho byl muž :potlesk: nás to čeá za dva týdny :* a já už pro něj mám dáreček, až to naše srdíčko uvidí.. a já si udělala taky radost, aych nezapomněla, jak můžou být malé věci krásné-tím myslím srdíčko našeho mimíska.
A co fotečka? Máš? neo bude až později? =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
30.10.13 18:29

@nadus no ráda bych tomu věřila ale je to hodně těžký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie