Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sisi137 Tak se zeptám anrovinu? jak ty by jsi to řešila? Ber to tak, že já od nich nic nechci, žádnou pomoc, ani prachy, nic.. Tak se asi trošku můžu proti nim postavit ne:? Minule jsem přijela s kamarádem domů a ani jsme si nemohli sednout do obýváku, páč tchán seděl a čuměl na vraždy… No hrůůůza! už mě napadlo vypojovat anténu… to by probblém nebyl =D Já už jsem totiž připravena na radikální řešení.. Vola jsem jim dělala dost dlouho.
@Motka tak jak jsem psala tuším na předchozí stránce-první bych si s něma zkusila promluvit, že je to váš domov a potřebujete také soukromí, takže když budou chtít přijít na návštěvu(na návštěvu=na kafe, popovídat si co je nového atd, né čumět na tv) tak klidně můžou po domluvě a né aby si k vám chodili jak do chléva. Přijde mi to ponižující. A pokud to nepomůže tak se odstěhovat jinam, do bytu se kterým oni nebudou mít nic společného a tak vás přes něj nebudou moct terorizovat.
@Sisi137 No, tak to přesně muž udělal. Ale u nás je to složitější. Máme tři zvířátka a taky dvě motorky, takže by jsme si zase museli pronajmout leda barák.. Takže já bych spíš raději přistoupila k radikálnějšímu řešení, aby jim došlo, jak se chovaj…
Výchovné lekce, jestli mi rozumíš ![]()
@Motka noo zkusit to můžeš. Každopádně držím pěsti, protože v tomto teroru žít
![]()
@Sisi137 No je to na palici nebudu ti říkat, že ne. Tchán přijede. dá si afe, hrníček nechá an stole. Nažere se, rohlíky si položí na mou rozdělanou práci… On tu má prostě klídeček víš, ale to mu skončilo =D
@Motka píše:
@nadus Počkej, ale oni tu neydlí-jen ten barák koupili, ale je možné, že my jim taky zaplatíme třeba desetinu hypotéku než si postavíme svůj.Tchynina pravda??? Holky, já maluju a mám tu obrazy a výzdobu možná trochu atypickou, ale líbí se všem, jen ona s tím má problém a ještě remcá, když enchjci aby doma kouřili
tak to je sobecke / to bych nesnesla. dyt koureni ovlivnuje vsechny kolem, brrrr..
@nadus mě muž jako varoval, že jsou jiní, ale toto je moc… Pořád jím něco vadí… A přitom oni tu nesáhli na nic. Tchán mi udělá přednášku, jak se nemám moc přepínat a pak namě čučí, jak makám a ani necekne. Nepomůže. Kašlat na ně. Holt si pomůžu sama jako do teď.
@Motka píše:
@Sisi137 No je to na palici nebudu ti říkat, že ne. Tchán přijede. dá si afe, hrníček nechá an stole. Nažere se, rohlíky si položí na mou rozdělanou práci… On tu má prostě klídeček víš, ale to mu skončilo =D
taaak a pro tohle jsou nasi ca 400 km a manzovi cca 700 km od nas
ale stejne nam obcas umi tchyne zvednout tlak… ja mam nizky mne to nevadi, ale manza uz ma stejne vysoky tak tam je to to na hrane ![]()
@nadus Já mám taky nízký, tak se mi díky nim občas dorovnával
Já mám svoje 100km a mám klid. Ale tohle. Oni jsou no… já už radši ani nemluvím ![]()
@hannnka píše:
@iwush Ahojky,já jsem byla dneska u doktora poprvé, ale fotečku jsem si nevzala, protože mi dělal klasicky UTZ(přes bříško) sice tam bylo něco vidět, ale špatně, přes vnitřní by byla žížalka vidět lépe, byl tam jiny doktor, otec mého doktora, ktery ted´ děla úterky, ale byl super, za 14 dní jdu na KO a už mi vystaví i průkazku.Už se těšim až žížalku zase uvidím
a v kterém jsi týdnu že už ti vystaví průkazku ![]()
Holky, teď mě tak nějak napadlo… Muž jde k soudu kvůli alimentům-já musela kvůli těhu nechat práce-není to dobré pro miminko to s čím pracuji. Má povinnost mě živit?
tedy, ne že by to nedělal už teď
Jen, že by jsme mu s mimískem trošku pomohli ![]()
@hannnka To už se takhle brzy vystavuje průkazka???
Tak to ať mi jí už taky vyplňujou
Zítra začínám sedmý týden ![]()
@hannnka píše:
@siamka7 podle MS 6+2
hm
a já nic a to bude ve čtvrtek 8+0,já jsem po ivf takže to je takové jiné, já vím že se dává až ve 12 týdnu, do té doby se může lecos stát ![]()
Holky, ať se mám, e z čeho těšit- tady je první fotečka a
už bije ![]()