Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1523
27.10.13 10:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
27.10.13 10:28
@Anonymní píše:
Ahojky. můžu se zeptat kolikátý DPO jste objevily na TT //. měli jste před vynechanou ms nějaké příznaky těhu? taky vyhlížim // ale uvidím v ut zda dorazí. zatím nic co by značilo těhu necítím. :nevim:
omlouvám se z anonym ale nechcem aby to někdo zatím věděl.

Ahoj… No já testovala až když MS nedorazila a příznaky nemám do teď. Tak Ti neporadím:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
27.10.13 10:30
@Anonymní píše:
Ahojky. můžu se zeptat kolikátý DPO jste objevily na TT //. měli jste před vynechanou ms nějaké příznaky těhu? taky vyhlížim // ale uvidím v ut zda dorazí. zatím nic co by značilo těhu necítím. :nevim:
omlouvám se z anonym ale nechcem aby to někdo zatím věděl.

Nikdy me nenapadlo testovat pred terminem MS takze neporadim. Priznaky nemam doted a to jsem v 7tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
27.10.13 10:37

@Bezinkaa Jééé, tak já to mám holt pracnější no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
27.10.13 10:44

@Motka jj, ale taky jsem si ho dřív dělala s čerstvýho zázvoru.. je to asi lepší.))zdravější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
27.10.13 10:46

@Bezinkaa Já marně přemýšlím, jestli jsem někdy měla sáčkový… On je ten z čerstvýho pěknej utrejch ale :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
27.10.13 10:55

@Motka to teda je. kolikrát jsem to přehnala a nedá se to pít:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
27.10.13 11:03

@Bezinkaa jÁ TO VČERA tay asi nevychytala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.13 11:43

Holky dík za uklidnění. to mě těší, že příznaky nemáte aspon mám šanci věřit, že se zadařilo i když mi nic není. :kytka: :) a třeba se za pár dní přidám. :) :nevim: al

přeju všem at vám to dobře dopadne.

• Citovat
  • Upravit
7158
27.10.13 11:54
@Snazilka_M píše:
@HARPER gratuluju k :srdce: na UTZ, jinak musím vyjádřit obdiv, jak zvládáš malou dcerku a nevolnosti, únavu atd. Já čekám první a tak tak zvládám dojet do práce a večer doma něco udělat.. jsem tak unavená, že bych jen spala :?
Trpím na vysoký tlak a tep, mám nové léky a tak mě všechno docela zmáhá..

Díky :D Myslíš, že zvládám, no já ti nevim, přijde mi, že moc ne :mrgreen: Já zase oproti tobě nemusím do práce, tak to možná vyjde na stejno… Dnes je u nás krásně, tak už snad vyrazím i ven, včera jsem fakt nebyla schopná… Tak léky na tlak mám ted taky, myslím, že jsem to tu psala, byla jsem na tom blbě po porodu, rozjela se mi preeklampsie, takže jsem pak měla léky ny tlak, srdeční tep a ant. na ledviny, pak dobrý a jen co jsem otěhotněla, zase asi záhul pro tělo no a vys. tlak se mi vrátil :zed: Takže je to jedno k druhýmu, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
27.10.13 12:01

Holky s tím zázvorem dobrý tip, asi pro něj taky pomažu, v lékárně mají zázvorová lízátka, ale to prý moc nepomáhá… jen si nejsem teda jistá, že je vhodný při vysokém tlaku, mám za to, že ho zázvor zvedá, budu to muset ještě někde nastudovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
27.10.13 12:09
@Anonymní píše:
Holky dík za uklidnění. to mě těší, že příznaky nemáte aspon mám šanci věřit, že se zadařilo i když mi nic není. :kytka: :) a třeba se za pár dní přidám. :) :nevim: alpřeju všem at vám to dobře dopadne.

anonymko, teda kdybych mela testovat jeste jednou, tak bych to udelala pozdeji.. pac kdyz jsem zjistila dve carky, v momente jsem se zacla pozorovat a byla prehnane uzkostliva :) zavidim holkam co zjisti tehu v 4/5 mesici, to prejdou prvni trimestr ani nevi jak… stejne to neovlivnis, co se ma stat se stane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.13 12:49

@nadus - já bych taky testovala později ale nedalo mi to. skoro všichni se chlubí příznaky těhu už před ms a já nic, tak jsem to zkusila. ted počkám až do ms.
 al

• Citovat
  • Upravit
6047
27.10.13 12:50
@Anonymní píše:
@nadus - já bych taky testovala později ale nedalo mi to. skoro všichni se chlubí příznaky těhu už před ms a já nic, tak jsem to zkusila. ted počkám až do ms.
al

Já neměla třeba vůbec nic… Prostě jsem ani nepočítala, že bych mohla být. první ěmsíc jsem samozřejmě měla všechny příznaky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
27.10.13 12:53
@Anonymní píše:
al

Já měla u prvního těhu ducha už 5 dní před MS (13 DPO)
u druhého taktéž + příznaky těhu začly 4 dny po ovulaci
u třetího těhu jsem měla ducha až v den vynechané MS a naprosto bez příznaků ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí