Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sisi137 Já jsem byla u doktora 14.10. a řekl, že mám přijít za 3 týdny. Přijde mi to nekonečné
Jinak mě je taky fajn, jen občas ráno mi není dobře. A taky nemám vůbec chuť na maso a kdybych mohla tak pořád žeru čokoládové věci
jinak teda žádné jiné příznaky ![]()
@Krista0671 no tak já nemám ani to-chuť k jídlu stejná, včera jsem akorát cítila, že mám furt hlad, ale takové dny jsem mívala i jako netěhotná
No ono za týden může být všechno jinak a ještě si vzpomenu jaké to bylo fajn, když mi bylo fajn ![]()
Dobrý ranko maminky:)
mě taky vubec nic není, až mi to příjde divný.. Jen chodím asi víc čurat, ale to je protože víc piju, ať má mimi v čem plavat.
Jinak já jsem do konce měsíce na dovolený a od 1.11. bych chtěla neschopenku, tak snad mi jí dá:)) po tolika letech snažení se mi do práce nechce, bych se bála aby se něco nestalo. Jsem kuchařka a tak tahání těžkých hrncu nepřipadá v uvahu.
Jinak hoooooolkýýýý odkud jste a kolik Vám je?
@Bezinkaa tak s tím čůráním jsem na tom podobně. Dřív jsem vypila sotva litr za den a teď 2 a půl a to se brzdím-mám větší žízeň. Ale v noci nechodím-jdu naposled před 10 a pak až ráno v 5-6. Já si o neschopenku ani říkat nemusela, dělám v nemocnici tak mi ji spíš doporučil, že ta práce není pro těhotenství vhodná. A jsem ráda.
@Krista0671 ty mladice, hihi
No mě je 31 a jsem od Poděbrad.
@Bezinkaa No jo budu mladá mamina
ale bylo plánované tak už se moc těšíme ![]()
Tak to zatím vypadá, že jsem tu nejstarší
Příspěvek upraven 11.11.13 v 14:57
@Sisi137 jsi prvorodička? však jsme si počkaly a ted si to užijem:))