Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Linda RICCIONE No to jsou testy v prvním trimestru, ale já tam půjdu v osmém týdnu asi, m takže to je pořád 1. trimestr, třeba tebe víc hlídaj… A navíc… jakto, že tay jsi v 6. týdnu? Já měla Ms o týden dřív než ty a ne a ne o spočíst =D
Tak s tím sportem mi doktor říkal, že můžu, respektive můžu dělat vše co jsem dělala doteď. Že to mimi nijak „nevytřepu“. Jinak taky trpím nechutenstvím a vzápětí šílenou žravostí ![]()
@mamina85 mmmmm kyselé okurky
letím do ledničky ![]()
@Linda RICCIONE píše: @karamelka1502ja jsem velky sportovec, kazdy den od malicka jsem sportovala..a jak jsem zjistila ze jsem tehotna tak jsem se vsim prestala, nechci nic riskovat prvni tri mesice..Pak od ledna zacnu chodit na gravijogu a mimo to chodim na dlooouhe prochazky kazdy den (kolem 6 km min)…je to kazdyho rozhodnutija se sportem zacnu zas po porodu
jako bych to psala za sebe ja
!!!
![]()
@mamina85 píše:
Ahoj holky, dnes jsem 6+1 a už je mi tak špatně, že to cítím úplně v krku. Sice přes den jím, piju těhu čaj ale ta nevolnost je strašná, to samé jsem měla u prvního těhu…jak je vám všem tady?
mě je uplně normálně, kdybych včera to mrňátko neviděla na vlastní oči tak ani nevím, že jsem těhotná ![]()
@Motka píše:
@Linda RICCIONE tak já na to všechno jdu až toho 14.11. a ms jsem měla 13.9., si říkám, že je to nějak za dlouho, ale asi každý má jiný postup.
to jsme podobně, já měla poslední ms 12/9 teď jsem 6.tt a na testy jdu 19/11 dělají se od 10. do 14. týdne.
@lpetra no já to srdíčko neviděla
všechno je tak malilinkaté, že jsem byla ráda, že jsem viděla to miminko, ale nemusel mi ho ani ukazovat, poznala jsem ho sama ![]()
@Sisi137 já jsem byla na prvním utrazvuku předminulý pátek a byl vidět jen prázdný váček a pak jsem byla minulý úterý a už tam něco bylo a teď čekám na ![]()
Je holky ty srdicka vam zavidim. My jdem na kontrolu az pristi ctvrtek tak to uz snad srdicko bude. Jsem z toho nervni. Jinak me je skoro porad spatne od zaludku. Dneska jedu na odber do trombocentra.
@kikina11 tak já nemám příznaky žádné až mě to dohnalo udělat si test
a furt tam jsou krásné //
![]()
@kikina11 píše:
Je holky ty srdicka vam zavidim. My jdem na kontrolu az pristi ctvrtek tak to uz snad srdicko bude. Jsem z toho nervni. Jinak me je skoro porad spatne od zaludku. Dneska jedu na odber do trombocentra.
jaký odběr? a určitě příští týden tam srdíčko bude ![]()
@lpetra píše:
@kikina11 tak já nemám příznaky žádné až mě to dohnalo udělat si test![]()
a furt tam jsou krásné //
![]()
![]()
![]()
to je v pohode
moje kolegyne 3 holky nemeli do 20 tydne zadne priznaky ani briska!!! mne vybehlo hned
parada a ted jak to schovavat…
hold kazda to ma jinak, bud rada!!!