Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16732
19.10.13 10:59

@Snazilka_M můžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
19.10.13 11:03

@Sisi137 byla jsi tam dneska? ja prave zvazuju.. pak jsem si vzpomela na ten sex, viz ten můj dalsi prispevek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
19.10.13 11:11

@Snazilka_M jo jo byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
19.10.13 11:54

@Krista0671 Já mám chytré miminko, sestřička mi ho prodalA :mrgreen: a ovoce a zeleninu taky jím, zlepšila sjem to :mrgreen: A čím to, že ty co jsou doma maj větší potratovost? že by zase jen a jen ta psychika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
19.10.13 11:58

@Sisi137 tak já asi ještě počkám, zdá se že to ustává.. kéž by to přešlo a já mohla být už v klidu. Přítel je ale úžasný, všechno dělá, uklizí. ;) I když mi už je úplně jedno, že nemáme uklizeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
19.10.13 12:02

@Snazilka_M však joo, pokud jste včera měli styk tak to bude nejspíš z toho. Kór když to ustává ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
19.10.13 12:55

@Motka Jo myslím, že na vině je psychika. Jinak nevím, neptala jsem se ho, nějak mě to v tu chvíli nenapadlo. Doktor mi řekl, že si mám koupit listovku. Pak říkal ještě něco ale to jsem nějak nevnímala, byla jsem nějak mimo :mrgreen:
Ale na příště si musím napsat, na co všechno se chci zeptat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
19.10.13 20:14

@Snazilka_M Neboj,stává se to dost často, já při prvním těh. krvácela fakt fest a nic to nebylo :nevim: Dr. mi řekl, že pokud u toho krvácení nebolí břicho jako při MS, že to je většinou v pohodě, břicho mě teda opravdu nebolelo, ale vyděšená jsem teda byla pěkně… Pak jsem špinila ještě několikrát a nic to neznamenalo, tak snad tě uklidním… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
19.10.13 20:50

@Krista0671 já jsem si dneska užila-byla jsem s kamarádem fotit vnku obrazy-dělali jsme si galerii v lese, tak jsem se až divila, jak jsem fit :mrgreen: chci pořá :mrgreen: něco dělat a ne jen ležet… podle mě to je ten průser… ta potratovost. Jooo a já mám to chatré miminko, v tom je obsaženo všecno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
21.10.13 08:11

@Motka No jako já bych rozhodně doma taky jen neležela ;) na baráku je pořád co dělat a taky musím nějak zabavit našeho akčního psa ;) Já jsem řekla v lékárně že chci listovku a lékárnice jich na mě vybalila několik. Byly tam i nějaké za 315 Kč což se mi teda zdálo hodně. Dnes je mi po ránu nějak divně, takže už to na mě asi přichází :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
21.10.13 13:56

@Krista0671 Ahojky, já se snažím být co nejvíc akční dokud to jde :mrgreen: A alespoˇn mimi uvidí, že mamka není žádná lemra :mrgreen: Takže si na kadžý den plánuji něco extra :lol: Já měla listovku asi za 60 kček, ale ta se prý dobře nevstřebává, tak mám chytré miminko, na tři měsíce za 200 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
21.10.13 17:11

Ahoj :mavam: můžu se přidat? Dneska jsem 6+2 a za 8 dní jdu na utz a mělo by být vidět i :srdce: tak doufám že bude vše v pořádku doktorka říká že bude že to máme pojištěné ze všech stran :mrgreen: ( piju nosifol a 2× denně beru utrogestan)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
21.10.13 18:24

Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem tak vpadám, ale chtěla jsem se zeptat, zda nemáte některá zájem o Angel Sounds - detektor pro poslech srdíčka plodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.13 18:33

ahojkyyy

Citim se dobre akorat jsem trosku nastydla tak jsem dneska doma a odpocivam, Taky jsem byla na gynde (chodim primo k primarovi na porodnicko-gynek oddeleni v nemocnici) a rikal ze udelame ultrazvuk az 7–8 tyden, jsem se tak tesila. Mam se zitra objednat ohledne anamnezy tehotenstvi a tam se rozhodne jestli budeme delat nejaky specialni testy (vloni jsem potratila ve 4 tt kvuli infekci v ledvine)…jinak za 10 dni jdu na krevni testy v 1 trimnestru a pak s vysledkama na prvni ultrazvuk. RIKAL, ze pokud se citim dobre a nespinim nic tak tehotenstvi probiha v poradku :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
21.10.13 18:45

@Linda RICCIONE jé tak jsem ráda, že když se cítíme do @Linda RICCIONE, tak těhotenství probíhá v pohodě =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí