Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, tak samovolný potrat, mimi je pryč. HCG je nízký. V pondělí jdu ještě na odběr, ale do nemocnice nemusím, že to odchází samo
Aspoň nebudu muset další 3 měsíce čekat po revizi a můžem se začít snažit hned
Ach jo, tak vám přeju bezproblémové těhulkování se šťastným koncem a držte se, já už to asi v říjnu nestihnu ![]()
@Skuba to je mi lito, ale zase je dobry, ze to odeslo samo a nemusis do nemocnice. Tak at se brzo zadarí.
@Skuba to je mi líto, dobře, že neusíš do nemocnice. Drž se ![]()
@Skuba To je mi líto, drž se
.Příště to určitě dopadne dobře a i ty se budeš radovat…
@Skuba to mě mrzí… Ale neboj, určitě se zadaří co nevidět, bývá to tak, takže držím moc palce ![]()
@Skuba
moc me to mrzi
ale nezoufej, brzy to vyjde.Take jsem o to vloni prisla samovolne a odeslo cele takze bez revize, to je velika vyhoda <3 drzim palecky
JJ je doře když to odejde samo a nemusí se do nemocnice. Příště to určitě výjde. Jinak chtěla jsem se holky zeptat už jste byli všehny u toho doktora? já tam ještě nebyla tak se ptám.
Skuba - to mě moc mrzí
.
Já jsem byla u dr. včera… jsem asi 5+3… doktorka byla spokojená, byla vidět krásně dutinka v děloze cca 9mm, váček atd… Za 14 dnů jdu na kontrolní utz a to už by prý měla být vidět - slyšet srdeční akce. Takže 31.10. - to budou zase nervy ![]()
@pfizer tak to jsme měly stějné, já taky dutinku 9mm a 31.10 kontrola ![]()
@Petík30 Já jsem ještě nebyla chystám se až 29.10,chci at´ je už vidět ![]()
@pfizer @mamina85 tak to jsme na to stejne ja jdu taky 31.10. Ale ja uz budu 8+3.
Dneska jsem si pichla prvni injekci a celkem to slo.
Jinak uz jsem pribrala 1kg za tento tyden, protoze porad jim
Ahoj holky, tak jsem si dnes volala k dr. jak dopadli včerejší odběry a HCG bylo už přez 13000, oproti pondělí kdy bylo 4560 docela nárůst
Tak snad bude všechno OK ![]()