Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3098
16.10.13 08:06

@Petík30 - Já byla na nemocenské teď v lednu a měla jsem nárok na 4 hodiny za celý den. Sestra byla v pohodě, takže mi řekla ať si to rozdělím jak chci, nebo ať si to klidně nechám v kuse a řeknu si jen časy od kdy do kdy a tak mi to i napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
16.10.13 08:22

Ahoj, můžu se přidat? Ovulace 24.9. - zítra jdu k dr.,snad bude vše v pořádku. Dle menstruace bych měla být 5+3, tak snad tam dr. něco uvidí. Pěkně mě už cca 14 dní bolí břicho a pořád se mi motá hlava. Chtěla jsem se vás zeptat - máte chuť na kafe? Já velkou, tak jsem to alespoň omezila na 1 ranní kávu denně. Jinak bych vůbec nebylo schopna fungovat, mám hodně nízký tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
16.10.13 08:32

@carnation Tak tak, já to měla taky v kuse, nechala jsem si to na odpoledne, raději. @pfizer Já si koupila bez kofeinu :) Holky, začala jsem dnes špinit, snad bude všechno dobrý :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
16.10.13 08:35
@Skuba píše:
@carnation Tak tak, já to měla taky v kuse, nechala jsem si to na odpoledne, raději. @pfizer Já si koupila bez kofeinu :) Holky, začala jsem dnes špinit, snad bude všechno dobrý :(

ja spinila v dobe terminu MS. Mne ale hned nasadila Dr. Utrogestan, protoze jsem predtim mela snizeny progesteron, takze si na vecer zavadim dva bile kamarady :D a teda nespinim vubec / tuk tuk tuk..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
16.10.13 09:00

@Skuba Držím palečky at´ je všechno v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
16.10.13 10:51

Holky nevite, muzou se jist v tehu rybi prsty? ten sajrajt mrazeny? :D ja mam na to neprekonatelnou chut, ale vaham…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
16.10.13 10:59

@nadus - Mě doktorka říkala, neomezovat se. Miminko si samo řekne co chce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
16.10.13 11:09
@carnation píše:
@nadus - Mě doktorka říkala, neomezovat se. Miminko si samo řekne co chce :-)

haha, ok. nevim co jsem takova opatrna, ja normalna zvazovala i jestli si mam dat kavenky oblatky :D pac obsahujou kofein :DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
16.10.13 11:10

Tak jsem dělala nový test, čárka nezesiluje a dostala jsem nejspíš MS. Jako je tam, ale stejně slaboučká až není skoro vidět. Mám ještě počkat? Nebo volat dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
16.10.13 11:12

@Skuba zkus zavolat k dr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
16.10.13 11:21

@Skuba jak rekla mamina 98 zavolala bych dr. muzeto byt samovolny potrat ale taky nemusi, zalezi na tom jak moc krvacis :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
16.10.13 11:23
@barcik123 píše:
@Skuba jak rekla mamina 98 zavolala bych dr. muzeto byt samovolny potrat ale taky nemusi, zalezi na tom jak moc krvacis :-(

jak pisou holky, zavolej Dr. / nebo treba muzes mit co ja, nedostatek progesteronu ktery podporuje rust sliznice… a na to pomuze utros. drzim palecky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
16.10.13 11:50

Ahoj, tak dneska by mela podle vypoctu dorazit MS.. Zatim nic. Jinak dnes rano jsem si delala test a druha carecka je stejne silna jako ta z pondeli.. :( doufam, ze se fazolka udrzi.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
16.10.13 12:06

@nadus - Tak to já vůbec neřeším. Na co mám chuť to si vezmu. Ze začátku jsem měla hroznou chuť na CocaColu a za den jsem byla schopna vypít i 2l za den. Pak jsem zjistila, že kofein ne, tak jsem to omezila, ale vzdát se jí úplně nehodlám. Když mám na ni chuť. Přijde mi, že spíše ty maminky, které se strachují, tak si ty problémy vyvolají díky té psychice.

Snažím se být v klidu a jde to. Ale uvidím, jak budu mluvit příští týden, kdy jdu zase na kontrolu k dr. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
16.10.13 12:18
@carnation píše:
@nadus - Tak to já vůbec neřeším. Na co mám chuť to si vezmu. Ze začátku jsem měla hroznou chuť na CocaColu a za den jsem byla schopna vypít i 2l za den. Pak jsem zjistila, že kofein ne, tak jsem to omezila, ale vzdát se jí úplně nehodlám. Když mám na ni chuť. Přijde mi, že spíše ty maminky, které se strachují, tak si ty problémy vyvolají díky té psychice.Snažím se být v klidu a jde to. Ale uvidím, jak budu mluvit příští týden, kdy jdu zase na kontrolu k dr. :)

neco na tom bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital