Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
parketka
16.10.13 12:29
@nadus píše:
Holky nevite, muzou se jist v tehu rybi prsty? ten sajrajt mrazeny? :D ja mam na to neprekonatelnou chut, ale vaham…

to víš, že jo tak výživová hodnota je asi nula nula prd, ale nevim čim by ti to mohlo uškodit, když se tim nebudeš nacpávat každej den. Neměla bys akorát syrový maso, vejce a zrající sýry. Já mám dneska hroznou chuť na buřta a skleničku piva - už ho škvařim a plznička se chladí ;)

• Citovat
  • Upravit
4838
16.10.13 12:33
@parketka píše:
to víš, že jo tak výživová hodnota je asi nula nula prd, ale nevim čim by ti to mohlo uškodit, když se tim nebudeš nacpávat každej den. Neměla bys akorát syrový maso, vejce a zrající sýry. Já mám dneska hroznou chuť na buřta a skleničku piva - už ho škvařim a plznička se chladí ;)
;DDD… jo jo proto pisu sajrajt :D ano ano tak jak ty na burta mam chut na ty prsty tak jdu smazit :))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
16.10.13 13:01

@Kamča09 neboj ja po dvou dnech taky mela tu samou carku pockala sem tyden a dneska krasny dalnice :-) :-) hladina hcg se meni klesa a stoupa :-) pockej chvili a budou tam dalnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
16.10.13 13:03

@nadus stejně je to sranda jak se člověk bojí. Když jsem čekala naše první po hrozně dlouhý době doslova vymodlenou holčičku tak jsem se bála si i barvit vlasy - no vypadala jsem jak debil až mi kámoška řekla, že to je fakt strašný a nikam se mnou nejde :oops: tak jsem se teda obarvila :lol: pak jsem byla na rizikáči a nějakou dobu jsem musela ležet a měla jsem noťas na sobě na bříšku no a napadlo mě jestli to nemůže nějak vyzařovat tak jsem řešila záření - prostě blázen :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
36
16.10.13 13:14
@Kamča09 píše:
Ahoj, tak dneska by mela podle vypoctu dorazit MS.. Zatim nic. Jinak dnes rano jsem si delala test a druha carecka je stejne silna jako ta z pondeli.. :( doufam, ze se fazolka udrzi.. :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
16.10.13 13:20
@parketka píše:
@nadus stejně je to sranda jak se člověk bojí. Když jsem čekala naše první po hrozně dlouhý době doslova vymodlenou holčičku tak jsem se bála si i barvit vlasy - no vypadala jsem jak debil až mi kámoška řekla, že to je fakt strašný a nikam se mnou nejde :oops: tak jsem se teda obarvila :lol: pak jsem byla na rizikáči a nějakou dobu jsem musela ležet a měla jsem noťas na sobě na bříšku no a napadlo mě jestli to nemůže nějak vyzařovat tak jsem řešila záření - prostě blázen :roll: :lol:

no nejsi blazen. Kadernici uz jsem odvolala :D a mezi nama, prave mi tady na gmailu pise tatinek / tedy budouci deda :DDD neskutecna prednaska o tom, ze mam mit notebook alespon metr od sebe… mno a tak… :DDDDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
16.10.13 13:24

@Skuba dej pak vědět, jak jsi dopadla, držím palečky, at je vše ok :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
16.10.13 13:27

@nadus no myslim, že se bát fakt nemusíš já mám svoje vlasy šedivý takže na barvu chodit opravdu musim a problém je snad prej jen v tom, že ti to může blbě chytnout takže to už dneska opravdu neřešim. Člověk si musí zachovat i nějakej zdravej rozum v tý těhotenský euforii. Nejsi nemocná jen těhotná - to si opakuju, když mě přepadnou nějaký šílený myšlenky.

• Citovat
  • Upravit
2653
16.10.13 13:44

Tak holky s tema chutema na „prasarny“ mam taky. Porad kecup, horcice, burtik a tak. Dam si stridme jinak bych byla za chvili jak balon mam pocit, ze porad jen jim.

Jinak holky omezovat se a tak to nema cenu. Ja dvakrat mela zamlkle a to jsem se snazila dodrzovat se kde co, ale vliv to nema.

Zitra me cekaji odbery v trombo centru a od pristiho tydne budu zas pichat injekce.

Skuba - drzim palce. Ja se Stepankou spinila 5 dni a nikdo nerekl z ceho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
16.10.13 13:48
@Skuba píše:
@Petík30 Vycházky jsou asi jen 2 hodiny ráno a 2 odpoledne, pokud si dobře pamatuju, byla jsem na rizikovým před rokem, asi 2 měsíce, pak už jsem šla na MD.

Od ledna je to jinak-6 hodin denne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
16.10.13 13:49

@kikina11 já mám za sebou právě taky jedno zamlklý v 7.tt, druhý přestalo bouchat srdíčko v 11.tt a povedlo se to až na třetí pokus a to už jsem si řekla, že se budu chovat uplně normálně žádný plašení a je z toho holčička. Tak doufám, že to klapne i teď.

• Citovat
  • Upravit
2548
16.10.13 13:49

No já když byla na neschopence s Kubou v pupíku v roce 2010,tak jsem ještě měla neomezený vycházky a to byla paráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
16.10.13 13:50

@pfizer gratuluju,take me honi mlsna na kafe, ale odolavam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
16.10.13 13:53
@Kamča09 píše:
Ahoj, tak dneska by mela podle vypoctu dorazit MS.. Zatim nic. Jinak dnes rano jsem si delala test a druha carecka je stejne silna jako ta z pondeli.. :( doufam, ze se fazolka udrzi.. :(

Neboj, ja v pondeli delala test a byl slabsi nez v sobotu a hcg krasne roste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
16.10.13 13:55

@parketka tak to jsme na tom podobne ja meldd taky 2 zamlkle vzdy 10tt a s tretiho tehu mam holcicku. Ja byla po tech dvou na genetice a nasli mi leidna tak jsem si musela pichat injekce a ted me to ceka zase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí