Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mamina85 tak jsem zvedava co ti rekne doktor. Snad vic nez me
@kikina11 no dnes jsem 5+0 tak uvidím, ale kamarádka je 5+1 a tý prý už dnes bilo
![]()
@mamina85 to ja jsem 6+3 a o srdicku nemluvil, ale me to neudivuje, protoze s malou na tom svem utz nevidel srdicko ani v 7+5.
@mamina85 to ja jsem taky nedockava a jedine co jsem se dozvedela, ze tehotna jsem ![]()
Ahoj holky, doufám, že jako nováček k Vám můžu připojit… včera jsem objevila II a nedalo mi to a šla jsem hned dnes k paní doktorce a už jsem dneska viděla malinkatý špendlíček… (no viděla, znáte to…spousta šmouh..ale pani doktorce tvrdite jak to vidite..)
za dva týdny mám jít znovu, že už bude slyšet srdíčko…snad vše bude v pořádku..měla bych být v 5 týdnu… mám hroznou radost… ![]()
Holky, všem gratuluji, já se ještě objednávat asi nebudu, ještě počkám. Minule mě objednala, když jsem byla už v 8tt. @Blonde Kdy jsi měla poslední ms? Já objevila dnes ducha. Zítra ráno zkusím znova ![]()
11.9. sice se to zdá brzy, ale hcg jsem dnes měla 997. Takže jsem si říkala, že by tam mohlo být něco vidět.. ![]()
@Krista0671 juu gratuluju jsi oficiálně v tom ![]()
@mamina85 tak hlavně zítra písni jaké bylo první seznamování s fazolkou ![]()
@Skuba ahojky a vítám té už jsem se lekla ze jsem tu skoro sama s batolatkem ![]()
@Blonde ahojky vítej
a tiše závidím první kontrolu já se nikdy tak na gyndu netěšila jako v těhotenství ![]()
@mojemaličkost já mám taky doma 2 3/4roku kluka
a určo napíšu, těším se
![]()