Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak jsem dnes byla na gyndě, poslední MS 4.9.
Na ultrazvuku byl vidět váček ještě bez srdíčka 9 mm.
Mám přijít na další kontrolu až za měsíc
s tím když bude vše v pořádku napíší mi těhotenskou průkazku. Teď si mám zatím dojít na odběry krve. Docela mě zarazila kontrola až za měsíc
to budou nervy… ![]()
A co vy kdy jdete na příští kontrolu?
@pink3 ahojky,no já jsem cca 4+4dnes a na kontrolu chci jít koncem října, dřív to asi nemá cenu
ale u tebe kontrola za měsíc? to by mě kleplo ![]()
@pink3 Já jsem dnes 5+0, včera jsem byla poprvé u dr a pozvala mě na 23.10. znovu. Ale nebrala mi teď žádnou krev nic. Jen říkala, že tam váček je a potvrdila těhotenství. jo, poslední MS byla 6.9.
No pan doktor říkal, že včera by tam ještě nic neviděl ale dnes už jo ![]()
No za ten měsíc mě fakt asi klepne ![]()
Ahojky holky, tak čárečka mi krásně síli, ale na kontrolu půjdu taky až na konci měsíce. Chtěla jsem se zeptat objednavate se všechny k DR.,já se nikdy neobjednávala, prostě jsem přišla a dr. mě vyšetřil a domluvili jsme se dále, ale jak tak čtu, tak přemyšlím jestli bych se neměla teda taky objednat dopředu
![]()
@hannnka tak jestli to u tvýho doktora takhle funguje tak se objednávat nemusíš nebude ti dělat nic zvláštního.
@hannnka já mám dobrou mladou doktorku, která mě vezme i bez objednání…a na konci měsíce půjdu v úterý, to bere jen těhotný ![]()
Holky gratuluju k potvrzeni tehu.
Nadus jestli mas moznost pracovat z domova tak bych pracovala.
ja jdu v pondeli k doktoru tak jsem zvedava budu 6+3 tak to srdicko así jeste nebude. S malov nevidel srdicko ani v 8+5 a strasil me zase zamlklym tehu pro jistotu me, ale poslal do nemocnice a tam krasne bilo ![]()
nase mala ma ted anginu s horeckami 39 tak doufam, ze to od ni nechytim.
Ja mam taky skvelou doktorku, po tom prisernem doktorovi Ingrovi z Vaclavaku / nebe a dudy
dokonce jsem si mohla predplatit emailovou komunikaci a volam ji i kdykoliv na mobil kdyz potrebuju neco konzultovat / jelikoz je pres celou prahu, usetrilo mi to mraky casu a penizku za benzin
objednavam se, protoze ona ma porad plno, a ja tak nerada cekam
.. to za to u Apolinare jsem mohla byt i objednana, vzdy tam cekam alespon 2 hodiny ![]()
@kikina11 píše:
Holky gratuluju k potvrzeni tehu.
Nadus jestli mas moznost pracovat z domova tak bych pracovala.ja jdu v pondeli k doktoru tak jsem zvedava budu 6+3 tak to srdicko así jeste nebude. S malov nevidel srdicko ani v 8+5 a strasil me zase zamlklym tehu pro jistotu me, ale poslal do nemocnice a tam krasne bilo
nase mala ma ted anginu s horeckami 39 tak doufam, ze to od ni nechytim.
Uz jsme se domluvily so sefovou, budu pracovat z domova ![]()
neboj, bude to v poradku ja se tak moc bala vcera, ja co mivam nizky tlak a teda fakt nizky hodnoty tak 98/65 a podobne / jsem vcera u sestricky mela 139 na 81 a puls 98!!
jedine co me vystrasilo a zabyvam se tim porad je, ze na ultrazvuku pulka delohy nebyla videt jednoduse tam byl velikej cernej stin pres celou fotku je to videt… doktorka ale rikala, ze to nejspi bude to, ze se gel na tycce nerozmazl / no nevim moc mne to neuklidnilo
nemate s tim nekdo zkusenost? kazdopadne od te doby mi porad busi srdicko, hold podvedomi je svina ![]()