Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@barcik123 Tak u prvního jsme chtěli Sebastiánka.. to nám nevyšlo… teď už ho má kamarád, tak by jsme chtěli Maxe a holčičku buď Sofii nebo Laurinku.. ![]()
@Kamča09 tak to je mi líto
ale jinak Laura je krásný jméno o tom jsem taky přemýšlela
![]()
Ahoj,
muzu se pridat? Ja nasla // 30.9. Objednana na gyndu jsem v pondeli. Jinak doma mam uz 2 letou cacorku.
Tak jsem ted´ trochu studovala na netu, a nejsem si jista jestli na ten screening chodí každa nastavajici maminka, ale všechny co znám tak na něm byli, tak nevím…Možná je to podle toho jak kde
![]()
@kikina11 ahoj, hrozně moc gratuluju k pozitivnímu tesku
![]()
@hannnka no uvidí se
ale kamarádky na tom byli taky tak nevím
![]()
@hannnka ja s malou na tom screningu (12tt) nebyla a to jsem mela predtim dve zamlkle tehu. A ted kdyz jsem byla na preventivce a rikala doktorovi, ze planuju mimi tak rikal, ze me na ten screning posle tak jsem koukala jak jelen. Jinak za UTZ neplatila ani jednou
Ahoj holky, taky jsem objevila dvě čárky tak snad to vyjde. Ale já na kontrolu půjdu až v listopadu až bude bouchat srdíčko dřív to podle mě stejně nemá smysl.
Ja jsem nervni, protoze 2 dny predtim nez jsem nasla // tak jsem mela nejaky strevni virus s horeckama 39 tak doufam, ze mimi bude v pohode.
@parketka ahoj gratulu ju k //
já jsem objednaná na pondělí ale podle mě stejně ještě nebude nic vidět ![]()
@barcik123 no právě taky si myslim tak já vydržim, i když už se taky těšim. U minulých jsem byla dřív a pak ty nervy, že ještě nebouchalo srdíčko ![]()
@parketka no to já ty nervy budu mít taky
no měla bych končit 8 týden a to už by srdíčko bylo na 100% jenomže vzhledem k tomu že jsem v srpnu vysadila antikoncepci tak vůbec neví kdy ovu byla :/ takže nevím a hlavně ani podle testů to nevypadá na skoro 9 týden, tak čárka ještě není úplně silná ![]()