Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@parketka nevím no právě proto tam jdu takhle brzo abych se aspoň něco dozvěděla
![]()
Tak holky ja to neydrzela, vcera jsem v CA koupila nuchnaka modreho i ruzoveho
Skoro manza kroutil pobavene hlavou
a taky hezky volne cerne saty at to nikde netlaci ![]()
jo, jak to mate s chuti? ja do sebe cpu v 9 vecer gulasek
.. smarja to budu vypadat… jinak mi uplne nechutnaji sladkosti, co jsem vzdy zboznovala… sranda:)
@nadus ja sí dala vcera v devet utopence a na to pernik ![]()
ale chute mam spis na salamy a slane nez na sladke tak treba to bude kluk pac s malou jsem mela chute na sladke
Hehe tak to mi pripomina sebe
ty salamy… a to jsem predtim byla na pul vegetarian, ze masicko pouze kureci obcas
… a ted to jede, hovezi masicko, sunka mnaaaam ![]()
Parketko a nejsou ryby nejak kvuli skodlivinam nedoporucovany? ikdyz drzet se vseho, tak nejime asi nic… ![]()
@nadus tak asi by se to nemělo přehánět, ale jinak je taky přece potřebuješ. Já teda u prvního je nemohla vůbec tak jsem aspoň užívala rybí tuk z lékárny. Ale asi bych to měla trochu omezit aspoň na jednu týdně nebo 14 dní ![]()
@parketka píše:
@nadus tak asi by se to nemělo přehánět, ale jinak je taky přece potřebuješ. Já teda u prvního je nemohla vůbec tak jsem aspoň užívala rybí tuk z lékárny. Ale asi bych to měla trochu omezit aspoň na jednu týdně nebo 14 dní
na druhou stranu, ja se snazim ridit tim, ze telo si rekne co potrebuje.. tak bych se asi neomezovala kdybych na to mela vyslovene chut ![]()
Holky poraďte
jsem teprv 3 tydny tehu..podle kalkulačky 5+0, na gyndu jdu 18.10. ale co mě zaráží!! nemam zadne priznaky, nezvracim zadna citlivost prsou, jen jsem tak prvnich 10 dni mela krece v podbrisku ted jen obcas…jedine co mi je tak ze jsem hodne unavena, a prsa mam asi o cislo vetsi, proc nezvracim? pachy atd?
asi uz silim! na testu mam mega dalnice, a hcg asi 10DPo jsem mela 47…jak to mate vy???,
@květinka20 píše:
Holky poraďtejsem teprv 3 tydny tehu..podle kalkulačky 5+0, na gyndu jdu 18.10. ale co mě zaráží!! nemam zadne priznaky, nezvracim zadna citlivost prsou, jen jsem tak prvnich 10 dni mela krece v podbrisku ted jen obcas…jedine co mi je tak ze jsem hodne unavena, a prsa mam asi o cislo vetsi, proc nezvracim? pachy atd?
![]()
asi uz silim! na testu mam mega dalnice, a hcg asi 10DPo jsem mela 47…jak to mate vy???,
mame v praci dve tehulky 15tt a 17tt / nemaji vubec zadne priznaky a dokonce ani brisko!!!
takze klid
jses jedna z tech stastnych… hehe
vzdy lepsi nez ja, co brisko musim maskovat uz v 8mem tydnu
![]()
A tobe je jak???
uz jsi byla u doktora? jake mas priznaky,, no treba to zvraceni u me teprv zacne ![]()
@květinka20 píše:
A tobe je jak???uz jsi byla u doktora? jake mas priznaky,, no treba to zvraceni u me teprv zacne
je mam stejny test ![]()
boli mne prsa a jak se mi nejak divne roztahuje deloha tak citim dolu tlaky a jak mela prijit MS tak me bolelo jeste mnohem vice bricho a zada jako u normalni MS. Tak jsem kazdy den rikala doma, ze JA UZ TO RANO URCITE DOSTANU
.. jo a jinak mam dost vodnaty vytok ale nesmrdi vubec… citim intenzivne vune a pachy a mivam euforicke stavy a porad se rehtam
a take citliveji reaguji na negativni veci / v praci v aute, tak vic emotivne
ja si ty zmeny uzivam hehe je to sranda ![]()
Jj taky jsem si rikala ted to musim urcite dostat to není možné ted ted ted a nic,,,jj taky mam porad vytok, nekdy vodnaty nekdy husty bily ale porad a chce se mi taky brecet, kdyby mi nekdo rekl jestli je to ted dobry napad mit dite tak bych se uplne hystericky slozila co si bere do huby moje miminko
…u filmu brecim, jo ok sem v klidu, nakonec jsem raada ze me pachy nevadí a nezvracim, akorat vubec nemam chut najidlo prijde me ze mam takovy tezky zaludek a porad bych spala.. ty jsi v kterem? ![]()
@květinka20 píše:
Jj taky jsem si rikala ted to musim urcite dostat to není možné ted ted ted a nic,,,jj taky mam porad vytok, nekdy vodnaty nekdy husty bily ale porad a chce se mi taky brecet, kdyby mi nekdo rekl jestli je to ted dobry napad mit dite tak bych se uplne hystericky slozila co si bere do huby moje miminko…u filmu brecim, jo ok sem v klidu, nakonec jsem raada ze me pachy nevadí a nezvracim, akorat vubec nemam chut najidlo prijde me ze mam takovy tezky zaludek a porad bych spala.. ty jsi v kterem?
7+5 tt jsem ja
hele tak ten film / ja brecela u kreslene pohadky… ehm to mi uz mohlo tehdy docvaknout, ze neco neni jak byva
…
to bud rada, dle myho to jeste prijde
ikdyz nemusi…co zenska, to jine tehu ![]()
Muzes mi poradit?? posledni MS 5.9.2013 tak to je 5 tyden ne? v tehu jsem novacek, takze nevim jestli je to spravne,,ovu byla myslim 20.9. ![]()
@barcik123 jó tak ty už si mazák to já jsem uplně na začátku tak 4. týden to už tam budeš mít určitě vidět.