Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
parketka
9.10.13 20:42

@barcik123 jó tak ty už si mazák to já jsem uplně na začátku tak 4. týden to už tam budeš mít určitě vidět.

• Citovat
  • Upravit
36
9.10.13 20:43

@parketka nevím no právě proto tam jdu takhle brzo abych se aspoň něco dozvěděla :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
10.10.13 08:07

Tak holky ja to neydrzela, vcera jsem v CA koupila nuchnaka modreho i ruzoveho :D Skoro manza kroutil pobavene hlavou :D a taky hezky volne cerne saty at to nikde netlaci :))
jo, jak to mate s chuti? ja do sebe cpu v 9 vecer gulasek :DDD.. smarja to budu vypadat… jinak mi uplne nechutnaji sladkosti, co jsem vzdy zboznovala… sranda:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
10.10.13 08:43

@nadus ja sí dala vcera v devet utopence a na to pernik :lol:
ale chute mam spis na salamy a slane nez na sladke tak treba to bude kluk pac s malou jsem mela chute na sladke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
10.10.13 09:03

@nadus @kikina11 já si nějak ujíždim na rybách a to mi v prvnim těhotenství strašně vadily.

• Citovat
  • Upravit
4838
10.10.13 09:12

Hehe tak to mi pripomina sebe :D ty salamy… a to jsem predtim byla na pul vegetarian, ze masicko pouze kureci obcas :D… a ted to jede, hovezi masicko, sunka mnaaaam :))))
Parketko a nejsou ryby nejak kvuli skodlivinam nedoporucovany? ikdyz drzet se vseho, tak nejime asi nic… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
10.10.13 09:17

@nadus tak asi by se to nemělo přehánět, ale jinak je taky přece potřebuješ. Já teda u prvního je nemohla vůbec tak jsem aspoň užívala rybí tuk z lékárny. Ale asi bych to měla trochu omezit aspoň na jednu týdně nebo 14 dní :,(

• Citovat
  • Upravit
4838
10.10.13 09:29
@parketka píše:
@nadus tak asi by se to nemělo přehánět, ale jinak je taky přece potřebuješ. Já teda u prvního je nemohla vůbec tak jsem aspoň užívala rybí tuk z lékárny. Ale asi bych to měla trochu omezit aspoň na jednu týdně nebo 14 dní :,(

na druhou stranu, ja se snazim ridit tim, ze telo si rekne co potrebuje.. tak bych se asi neomezovala kdybych na to mela vyslovene chut :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.13 09:38

Holky poraďte :(( jsem teprv 3 tydny tehu..podle kalkulačky 5+0, na gyndu jdu 18.10. ale co mě zaráží!! nemam zadne priznaky, nezvracim zadna citlivost prsou, jen jsem tak prvnich 10 dni mela krece v podbrisku ted jen obcas…jedine co mi je tak ze jsem hodne unavena, a prsa mam asi o cislo vetsi, proc nezvracim? pachy atd? :zed: :D asi uz silim! na testu mam mega dalnice, a hcg asi 10DPo jsem mela 47…jak to mate vy???,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
10.10.13 09:46
@květinka20 píše:
Holky poraďte :(( jsem teprv 3 tydny tehu..podle kalkulačky 5+0, na gyndu jdu 18.10. ale co mě zaráží!! nemam zadne priznaky, nezvracim zadna citlivost prsou, jen jsem tak prvnich 10 dni mela krece v podbrisku ted jen obcas…jedine co mi je tak ze jsem hodne unavena, a prsa mam asi o cislo vetsi, proc nezvracim? pachy atd? :zed: :D asi uz silim! na testu mam mega dalnice, a hcg asi 10DPo jsem mela 47…jak to mate vy???,

mame v praci dve tehulky 15tt a 17tt / nemaji vubec zadne priznaky a dokonce ani brisko!!! :) takze klid :D jses jedna z tech stastnych… hehe
vzdy lepsi nez ja, co brisko musim maskovat uz v 8mem tydnu :zed: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.13 09:49

moje dálničky

A tobe je jak??? :))uz jsi byla u doktora? jake mas priznaky,, no treba to zvraceni u me teprv zacne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
10.10.13 09:55
@květinka20 píše:
A tobe je jak??? :))uz jsi byla u doktora? jake mas priznaky,, no treba to zvraceni u me teprv zacne :cert:

je mam stejny test :DDD
boli mne prsa a jak se mi nejak divne roztahuje deloha tak citim dolu tlaky a jak mela prijit MS tak me bolelo jeste mnohem vice bricho a zada jako u normalni MS. Tak jsem kazdy den rikala doma, ze JA UZ TO RANO URCITE DOSTANU :))).. jo a jinak mam dost vodnaty vytok ale nesmrdi vubec… citim intenzivne vune a pachy a mivam euforicke stavy a porad se rehtam :DD a take citliveji reaguji na negativni veci / v praci v aute, tak vic emotivne :) ja si ty zmeny uzivam hehe je to sranda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.13 09:59

Jj taky jsem si rikala ted to musim urcite dostat to není možné ted ted ted a nic,,,jj taky mam porad vytok, nekdy vodnaty nekdy husty bily ale porad a chce se mi taky brecet, kdyby mi nekdo rekl jestli je to ted dobry napad mit dite tak bych se uplne hystericky slozila co si bere do huby moje miminko :D…u filmu brecim, jo ok sem v klidu, nakonec jsem raada ze me pachy nevadí a nezvracim, akorat vubec nemam chut najidlo prijde me ze mam takovy tezky zaludek a porad bych spala.. ty jsi v kterem? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
10.10.13 10:02
@květinka20 píše:
Jj taky jsem si rikala ted to musim urcite dostat to není možné ted ted ted a nic,,,jj taky mam porad vytok, nekdy vodnaty nekdy husty bily ale porad a chce se mi taky brecet, kdyby mi nekdo rekl jestli je to ted dobry napad mit dite tak bych se uplne hystericky slozila co si bere do huby moje miminko :D…u filmu brecim, jo ok sem v klidu, nakonec jsem raada ze me pachy nevadí a nezvracim, akorat vubec nemam chut najidlo prijde me ze mam takovy tezky zaludek a porad bych spala.. ty jsi v kterem? :dance:

7+5 tt jsem ja :)) hele tak ten film / ja brecela u kreslene pohadky… ehm to mi uz mohlo tehdy docvaknout, ze neco neni jak byva :DDD
to bud rada, dle myho to jeste prijde :) ikdyz nemusi…co zenska, to jine tehu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.13 10:03

Muzes mi poradit?? posledni MS 5.9.2013 tak to je 5 tyden ne? v tehu jsem novacek, takze nevim jestli je to spravne,,ovu byla myslim 20.9. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí