Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2638
9.10.13 15:17

@mamina85 Doufám.. :) hlavně ať se mi to těhu potvrdí… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
9.10.13 16:10

Ahoj holky :) mohla bych se k vám přidat? I já včera na testu objevila // :srdce: dneska sem si dělala ještě jeden pro potvrzení a byly tam zase, takže se v nejbližší době chystám na gyndu a jinak všem moc moc gratuluji k pozitivnímu testíku :) :) :kytka: ;)

Příspěvek upraven 09.10.13 v 16:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
9.10.13 16:12

@barcik123 ahoj,určo můžeš…a gratuluju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
9.10.13 16:13

@barcik123 Gratuluji.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
9.10.13 16:14

Jéé, všem vám přeju ať se vám krásně těhotní :) já našla // vloni 2.10. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
9.10.13 16:16

Tak to jsem ráda :) jenom bych měla dotaz, v jednom kuse mě píchá v podbříšku, třeba klidně i celý den a pak to ustane, není to nějak hrozná bolest, je to normální? jen se ptám pro jistotu :D :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
9.10.13 16:25
@barcik123 píše:
Tak to jsem ráda :) jenom bych měla dotaz, v jednom kuse mě píchá v podbříšku, třeba klidně i celý den a pak to ustane, není to nějak hrozná bolest, je to normální? jen se ptám pro jistotu :D :))

mno uvidime jestli normalni, ale ja mam to same. otazka je jestli to neni utlak mocaku nebo tlusteho streva / konecniku… jak se vse povoluje a roztahuje. pokud nejak extra nespinis, nekrvacis melo by to byt prej v cajku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
9.10.13 16:29

@nadus právě že při té bolesti cítim takový jakoby tlak na konečník, a neustále chodím čůrat :D :) ale nekrvácím ani nešpiním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
9.10.13 16:35
@barcik123 píše:
@nadus právě že při té bolesti cítim takový jakoby tlak na konečník, a neustále chodím čůrat :D :) ale nekrvácím ani nešpiním :)

tak to mame uplne stejne… :)))) jdu v patek gynekolozce, tak se tady pak zmiim, co mi rekla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
9.10.13 16:36

Holky, teda ale ja se musim priznat, ja nasla // carky koncem zari, tak snad vam to nebude vadit :DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
9.10.13 16:37

@nadus hned jsem klidnější :D :) já jsem objednaná až na pondělí no takže si musím ještě počkat :) jj určitě napiš :) a v kolikátém si cca týdnu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
9.10.13 16:46
@barcik123 píše:
@nadus hned jsem klidnější :D :) já jsem obědnaná až na pondělí no takže si musím ještě počkat :) jj určitě napiš :) a v kolikátém si cca týdnu? :)

napisu uricte :) mno dle posledni menstruace 7+4 :) ale uvidime co mi rekne dr v patek se i bojim a jsem plna ocekavani, ctu jak strasne moc holek potratilo, nebo meli zamlkle tehu / my na mimco docela pospichame kvuli memu zdravi, tak by bylo super duper kdyby to vyslo na poprve :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
9.10.13 16:53

@nadus jé tak já bych měla být 7+5 tt tak to mám skoro stejné :) :D..akorát moje čárka na testu furt není úplně silná, je to zřetelná čárka ale zatím ještě ne dálnice :( :) :D moc ti přeju aby ti to dopadlo dobře a mimi bylo zdravé :) já se taky právě bojím aby bylo miminko v pořádku a já si mohla užívat klidné těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Crystalline
9.10.13 16:53

U me taky dve carky tento tyden, odhaduji tak 5. tt. Prvni tehotenstvi ok, tak doufam, ze i toto. To pichani v brise a bubliny jsou normalni.

• Citovat
  • Upravit
4838
9.10.13 17:04
@barcik123 píše:
@nadus jé tak já bych měla být 7+5 tt tak to mám skoro stejné :) :D..akorát moje čárka na testu furt není úplně silná, je to zřetelná čárka ale zatím ještě ne dálnice :( :) :D moc ti přeju aby ti to dopadlo dobře a mimi bylo zdravé :) já se taky právě bojím aby bylo miminko v pořádku a já si mohla užívat klidné těhu :)

jeeeeee :) a kam bys chtela jit rodit? ja asi Podoli pokud se tam dostanu… :)
tak to same preji ja tobe!!! hlavne at jde vse jak ma!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí