Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
mohla bych se k vám přidat? I já včera na testu objevila //
dneska sem si dělala ještě jeden pro potvrzení a byly tam zase, takže se v nejbližší době chystám na gyndu a jinak všem moc moc gratuluji k pozitivnímu testíku
![]()
Příspěvek upraven 09.10.13 v 16:13
Jéé, všem vám přeju ať se vám krásně těhotní
já našla // vloni 2.10. ![]()
Tak to jsem ráda
jenom bych měla dotaz, v jednom kuse mě píchá v podbříšku, třeba klidně i celý den a pak to ustane, není to nějak hrozná bolest, je to normální? jen se ptám pro jistotu
![]()
@barcik123 píše:
Tak to jsem rádajenom bych měla dotaz, v jednom kuse mě píchá v podbříšku, třeba klidně i celý den a pak to ustane, není to nějak hrozná bolest, je to normální? jen se ptám pro jistotu
![]()
mno uvidime jestli normalni, ale ja mam to same. otazka je jestli to neni utlak mocaku nebo tlusteho streva / konecniku… jak se vse povoluje a roztahuje. pokud nejak extra nespinis, nekrvacis melo by to byt prej v cajku..
@nadus právě že při té bolesti cítim takový jakoby tlak na konečník, a neustále chodím čůrat
ale nekrvácím ani nešpiním ![]()
@barcik123 píše:
@nadus právě že při té bolesti cítim takový jakoby tlak na konečník, a neustále chodím čůrat![]()
ale nekrvácím ani nešpiním
tak to mame uplne stejne…
jdu v patek gynekolozce, tak se tady pak zmiim, co mi rekla!
Holky, teda ale ja se musim priznat, ja nasla // carky koncem zari, tak snad vam to nebude vadit ![]()
@nadus hned jsem klidnější
já jsem objednaná až na pondělí no takže si musím ještě počkat
jj určitě napiš
a v kolikátém si cca týdnu? ![]()
@barcik123 píše:
@nadus hned jsem klidnější![]()
já jsem obědnaná až na pondělí no takže si musím ještě počkat
jj určitě napiš
a v kolikátém si cca týdnu?
napisu uricte
mno dle posledni menstruace 7+4
ale uvidime co mi rekne dr v patek se i bojim a jsem plna ocekavani, ctu jak strasne moc holek potratilo, nebo meli zamlkle tehu / my na mimco docela pospichame kvuli memu zdravi, tak by bylo super duper kdyby to vyslo na poprve ![]()
@nadus jé tak já bych měla být 7+5 tt tak to mám skoro stejné
..akorát moje čárka na testu furt není úplně silná, je to zřetelná čárka ale zatím ještě ne dálnice
moc ti přeju aby ti to dopadlo dobře a mimi bylo zdravé
já se taky právě bojím aby bylo miminko v pořádku a já si mohla užívat klidné těhu ![]()
U me taky dve carky tento tyden, odhaduji tak 5. tt. Prvni tehotenstvi ok, tak doufam, ze i toto. To pichani v brise a bubliny jsou normalni.
@barcik123 píše:
@nadus jé tak já bych měla být 7+5 tt tak to mám skoro stejné![]()
..akorát moje čárka na testu furt není úplně silná, je to zřetelná čárka ale zatím ještě ne dálnice
![]()
![]()
moc ti přeju aby ti to dopadlo dobře a mimi bylo zdravé
já se taky právě bojím aby bylo miminko v pořádku a já si mohla užívat klidné těhu
jeeeeee
a kam bys chtela jit rodit? ja asi Podoli pokud se tam dostanu… ![]()
tak to same preji ja tobe!!! hlavne at jde vse jak ma!!!