Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky tak ja se k vam pridavam. dve // jsme objevili kratce pred myma narozkama a to tomu predchazelo hoooodne dlouhe trable / rakovina delozniho cipku atd
takze v patek jdu po prve ke gynekolozce, na noc zavadim dve bile kamosky Utrogestan
a fazolce davam povinne femibion
brisko poboliva nepravidelne jako pri menses, tak jen doufam, ze je to bezny standard a ze vse pujde jak ma ![]()
Ten Utrogestan ti predepsal gynekolog na zaklade ceho? vim, ze ot ted bere spoustu holek…
Ahoj Terezko, dekuji moc!
ja jsem byla po dvou operacich a nejak jsem po nich rok druhou pulku cyklu vzdy spinila… Dr. rikal ze se to casem upravi, ze se prave operaci asi projevila hormonalni nerovnovaha. Ja uz ale v cervenci rekla Dr. ze mne nebavi cekat az se to srovna samo. tak mi predepslaa na druhou pulku cyklu Utros. on jakoby pomaha zlutemu telisku tvorit PROGESTERON dle krevnich testu jsem to mela LEHCE SNIZENE… no a jak jsem ji volala ze jsem hned po prvnim cyklu brani Utrogestanu otehotnela tak mi rekla ze do kontroly ho mam brat kazdy den.on neskodi ale jak rikam vytvari chybejici progesteron…
Aha.-) tak jsem zas o neco chytrejsi ![]()
Ja ted mam nejvetsi problem, ze beru denne Xyzal, a nevim, jestli to nemuze mit nejaky vliv na mimi…Ale na netu jsem vygooglila, ze mudr rekl, ze to nevadi, ze je lepsi to brat nez dostat astmaticky zachvat, tak budu doufat, ze to nebude mit nejaky nasledky, kazdopadne na kontrole pristi tyden to reknu a budu cekat, co rekne muj konkretni doktor…
Nemyslim, ze xyzal uskodi
ikdyz s lekama na zacatku tehu a celkove v tehu je to relaitvni. ja alergii resim rouskem koupis hypoalergenni v lekarne
moc drzim palce na kontrolu, dej pak vedet, jestli jste ok!
Holky gratulujutaké k těhu
já jsem alergik-astmatik a moje dr mi nedoporučila v prvních 3 měs. užívat Xyzal, tk mi leží doma. tak nevím ![]()
To mi ani nerikej…tak to ja ho uz nebudu zitra brat…Uvidime, co bude, ja mam na podzim nejvetsi problemy… ![]()
No to mi říkala moje alergoložka, ale radši se poraď s tvým gynekologem. Jinak já beru foukátka Seretice a Ecosal a to už jsem měla u prvního těhu a v pohodě
Holky, asi nejsem normalni, jeste nemam ani ptvrzene od mudr, ze jse vse ok a uz bych nejradsi vybirala oblecky a kocarek a ruzne vecicky ![]()
Taky jsem mela prvni tehu bez prsku a bylo to ok… tak snad ted taky…Jen se bojim, aby uz to nemelo nasledky, ale tak snad ne…
Tak já bych chtěla opět kluka, mám doma plno velkých krabic s věcičkama a kočár po Kubíkovi v garáži zabalený v plachtě ![]()
Tak ja touzim po holcicce, ale budu rada, kdyz to bude hlavne zdrave miminko ![]()