Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4838
8.10.13 11:16

Ahojky tak ja se k vam pridavam. dve // jsme objevili kratce pred myma narozkama a to tomu predchazelo hoooodne dlouhe trable / rakovina delozniho cipku atd :) takze v patek jdu po prve ke gynekolozce, na noc zavadim dve bile kamosky Utrogestan :)) a fazolce davam povinne femibion :) brisko poboliva nepravidelne jako pri menses, tak jen doufam, ze je to bezny standard a ze vse pujde jak ma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terez.ka80
8.10.13 11:21

Tak velka gratulace a hlavne at je vse dobre :)

• Citovat
  • Upravit
terez.ka80
8.10.13 11:22

Ten Utrogestan ti predepsal gynekolog na zaklade ceho? vim, ze ot ted bere spoustu holek…

• Citovat
  • Upravit
4838
8.10.13 11:27

Ahoj Terezko, dekuji moc!
ja jsem byla po dvou operacich a nejak jsem po nich rok druhou pulku cyklu vzdy spinila… Dr. rikal ze se to casem upravi, ze se prave operaci asi projevila hormonalni nerovnovaha. Ja uz ale v cervenci rekla Dr. ze mne nebavi cekat az se to srovna samo. tak mi predepslaa na druhou pulku cyklu Utros. on jakoby pomaha zlutemu telisku tvorit PROGESTERON dle krevnich testu jsem to mela LEHCE SNIZENE… no a jak jsem ji volala ze jsem hned po prvnim cyklu brani Utrogestanu otehotnela tak mi rekla ze do kontroly ho mam brat kazdy den.on neskodi ale jak rikam vytvari chybejici progesteron…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terez.ka80
8.10.13 11:31

Aha.-) tak jsem zas o neco chytrejsi :-)

Ja ted mam nejvetsi problem, ze beru denne Xyzal, a nevim, jestli to nemuze mit nejaky vliv na mimi…Ale na netu jsem vygooglila, ze mudr rekl, ze to nevadi, ze je lepsi to brat nez dostat astmaticky zachvat, tak budu doufat, ze to nebude mit nejaky nasledky, kazdopadne na kontrole pristi tyden to reknu a budu cekat, co rekne muj konkretni doktor…

• Citovat
  • Upravit
4838
8.10.13 11:36

Nemyslim, ze xyzal uskodi :) ikdyz s lekama na zacatku tehu a celkove v tehu je to relaitvni. ja alergii resim rouskem koupis hypoalergenni v lekarne :) moc drzim palce na kontrolu, dej pak vedet, jestli jste ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
8.10.13 12:10

Holky gratulujutaké k těhu :D já jsem alergik-astmatik a moje dr mi nedoporučila v prvních 3 měs. užívat Xyzal, tk mi leží doma. tak nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terez.ka80
8.10.13 12:11

To mi ani nerikej…tak to ja ho uz nebudu zitra brat…Uvidime, co bude, ja mam na podzim nejvetsi problemy… :?

• Citovat
  • Upravit
terez.ka80
8.10.13 12:12

Myslis, ze kdyz uz jsem 5+1 tak by to mohlo ovlivnit?

• Citovat
  • Upravit
2548
8.10.13 12:14

No to mi říkala moje alergoložka, ale radši se poraď s tvým gynekologem. Jinak já beru foukátka Seretice a Ecosal a to už jsem měla u prvního těhu a v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terez.ka80
8.10.13 12:16

Holky, asi nejsem normalni, jeste nemam ani ptvrzene od mudr, ze jse vse ok a uz bych nejradsi vybirala oblecky a kocarek a ruzne vecicky :lol:

• Citovat
  • Upravit
terez.ka80
8.10.13 12:17

Taky jsem mela prvni tehu bez prsku a bylo to ok… tak snad ted taky…Jen se bojim, aby uz to nemelo nasledky, ale tak snad ne…

• Citovat
  • Upravit
2548
8.10.13 12:20

Tak já bych chtěla opět kluka, mám doma plno velkých krabic s věcičkama a kočár po Kubíkovi v garáži zabalený v plachtě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terez.ka80
8.10.13 12:22

Tak ja touzim po holcicce, ale budu rada, kdyz to bude hlavne zdrave miminko :-)

• Citovat
  • Upravit
2548
8.10.13 12:22

To jo, hlavně zdravé mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat