Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky kdy plánujete doktora? Já vůbec nevím, teď je ještě brzy tak předpokládám začátek listopadu ![]()
Ahoj holky, tez jsem asi pred 4 dny objevila //na testu, bylo to po 1 mesici snazeni, tak jsem z toho jeste div ziva, mame uz jednoho syna a rekli jsme si, ze bysme to mohli pomalu zacit zkouset a ono ejhle ![]()
Já právě chci ted počkat, jsem to zjistila včera a od ovulace je to 14 dní
Ja jsem taky chtela pockat, ale jelikoz me docela bolelo bricho, tak jsem volala k mudr a ten me objednal na kontrolu 14. Tak jeste tyden musim vydrzet…Bricho uz me nastesti prestalo bolet, tak snad to bude v poradku a ne zadne mimodelozni tehu…
Ahoj holky..
tak já zatím jen doufám, že objevím… Dělala jsem si test a zatím nic. Ale příznaků mám hodně.:D Minulý týden mě pořád bolelo břicho, píchalo a tak nějak divně mě lupalo ve vaječnících, včera jsem prospala půlku dne a dneska ráno jsem se v práci málem pozvracela. To mě zatím drží až do teď..
tak nevím. Ve středu jdu k doktorovi. Tqk uvidím co tam mi řekne… Jinak všem, co už našli vytoužené // moc gratuluji.. ![]()
Ahoj jsem tu nova ale poradila bych vám aby jste šli radši později než dříve
ja měla 14 dni zpoždění po měsíčním snažení a šla jsem hned k dr. Jen me vystrasil mimodeloznim vzal mi krev a další den volal ze je to velmi ranné tehotenstvi a proto nebylo nic vidět
ted ve středu jdu znovu a doufám ze už tam tečka bude ![]()
Ahoj všem a gratuluji čerstvě těhotným, já jsem před pár dny taky měla pozitivní test a tak už se začínám těšit na prcka:). Už mám doma dva a tak snad budou mít třetího do party, ale ještě je to tajné, neví to ani manžel, tentokrat zkouším, jestli si všimne sám
) ![]()
Ahoj holky, po 2 letech snažení jsem minulý týden našla pozitivní tet. Nevěřila jsem vlastním očím, manžel je totiž služebně pryč, jezdí domů jen na víkendy a ono se to asi v tom jediném víkendu podařilo. K dr. jdu už teď 10., ale jsem po konizaci děložního čípku, takže mě i upozorňovali, že jestli zjistím těhotenství, mám hned volat a budu asi pod dohledem. Je to naše první, tak jen doufáme, že všechno bude v pořádku. Jinak mi je ráno hrozně špatně, naštěstí nebliju, bolí mě podbříšek, furt se mi říhá a do toho už se nevlezu do podprsenky, jak mi natekly prsa. Podle výpočtu na internetu bych měla být 4+3. Jsem zvědavá jestli tam dr vůbec něco uvidí. ![]()
@carnation děkuji,tak jsem počítala také a jsem 4+0, myslala jsem, že sem 2týden ![]()
@mamina85 - Taky jsem to tak počítala, že jsem 2. týden, vím totiž přesně kdy jsem otěhotněla, tím, že manžel není teď doma. A pak jsem najela na nějakou kalkulačku a nestačila jsem se divit, jak se to počítá
Pro mě teď bude asi úplně všechno nové. Jsem ze všeho vyplašená, hlavně ta bolest břicha mě trápila, do doby, než mě kamarádka uklidnila, že je to úplně normální a že si mám zvykat ![]()
@carnation tak já už mám doma 2a 3/4 roku klučinu, takže už vím, do čeho jdu ![]()