Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@nadus Rozhoduju se mezi apolinářem a podolím
třeba budeme rodit stejně
akorát je mi divné že čárka na testu nesílí :/ dělala jsem si test odpoledne, vyšla viditelná čárka a druhý den ráno z ranní moči vyšla úplně stejně silná
bojím se aby nebylo něco v nepořádku ![]()
Příspěvek upraven 09.10.13 v 17:16
@barcik123 píše:
Rozhoduju se mezi apolinářem a podolímtřeba budeme rodit stejně
![]()
akorát je mi divné že čárka na testu nesílí :/ dělala jsem si test odpoledne, vyšla viditelná čárka a druhý den ráno z ranní moči vyšla úplně stejně silná
bojím se aby nebylo něco v nepořádku
ja si delala test jenom jednou… radeji cekam na tu gynekolozku. neboj, hcg hormon dle meho googleni zesiluje a slabne, nic to neznamena, hlavne ze tam carka je ![]()
jeee to by byla sranda
dle tech vypoctu bych mela rodit koncem kvetna, a ty vlastne take ![]()
@nadus doufám že to bude v pohodě
to by byla sranda no
tak uvidíme třeba nám porod fakt vyjde na stejný den
ale ještě nás čeká hodně dlouhá cesta
![]()
@barcik123 píše:
@nadus doufám že to bude v pohoděto by byla sranda no
![]()
tak uvidíme třeba nám porod fakt vyjde na stejný den
![]()
ale ještě nás čeká hodně dlouhá cesta
![]()
presne tak. hodne predbihame
nevadi, snit se ma! ![]()
@nadus přesně
ikdyž já už bych nejradši nakupovala oblečky atd. ![]()
Holky tak já už snad kupovat nebudu, mám moře věcí v krabicích po Kubíkovi, chtěla bych druhého kluka, ale zdravé mimi je přednější ![]()
@mamina85 u mě je to první mimi takže nákupy jsou nutné
já bych si přála kluka pro přítele, ale jinak je mi jedno co to bude hlavně aby bylo zdravé ![]()
@barcik123 jj zdraví je přednější…snad bude těhu probíhat v pohodě
@mamina85 píše:
Holky tak já už snad kupovat nebudu, mám moře věcí v krabicích po Kubíkovi, chtěla bych druhého kluka, ale zdravé mimi je přednější
hehe, kdyz na to budes intenzivne myslet stejne budes mit holcicku
musis se presvedcit, ze ti to je jedno… ![]()
Ahojky, tak já dnes našla druhou slabou taky, po třiměsičním snažení, tak doufám že bude sílit…jinak gratuluji všem nastavajicím maminkám
![]()
@mamina85 to je jako věčnost ![]()
hannnka moc gratuluju a přeju pohodové těhu ![]()
Ale ted´ už říkaji pohlaví i na screeningu nějak v tom 12tt, sice tam není stoprocentní jistota, ale známe řekli už tam že to vypada na holčičku a ta se jí i narodila, tak třeba se to taky dozvíme už tak brzy, pokud´ se mimi ukaže. barčik123 děkuji ![]()
Hannnka no já i slyšela o testu za 1000 kč který to umí už v 10 týdnu určit
a jestli se ten test bude mýlit budou ti vráceny peníze ale pokud to říkají už ve 12 týdnu tak čtrnáct dní počkat už není tak hrozné a k tomu zadarmo
![]()