Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
9.10.13 17:13

@nadus Rozhoduju se mezi apolinářem a podolím :) třeba budeme rodit stejně :D :) akorát je mi divné že čárka na testu nesílí :/ dělala jsem si test odpoledne, vyšla viditelná čárka a druhý den ráno z ranní moči vyšla úplně stejně silná :(( bojím se aby nebylo něco v nepořádku :(

Příspěvek upraven 09.10.13 v 17:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
9.10.13 17:15
@barcik123 píše:
Rozhoduju se mezi apolinářem a podolím :) třeba budeme rodit stejně :D :) akorát je mi divné že čárka na testu nesílí :/ dělala jsem si test odpoledne, vyšla viditelná čárka a druhý den ráno z ranní moči vyšla úplně stejně silná :(( bojím se aby nebylo něco v nepořádku :(

ja si delala test jenom jednou… radeji cekam na tu gynekolozku. neboj, hcg hormon dle meho googleni zesiluje a slabne, nic to neznamena, hlavne ze tam carka je :)
jeee to by byla sranda :D dle tech vypoctu bych mela rodit koncem kvetna, a ty vlastne take :DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
9.10.13 17:18

@nadus doufám že to bude v pohodě :) to by byla sranda no :D :) tak uvidíme třeba nám porod fakt vyjde na stejný den :D :) ale ještě nás čeká hodně dlouhá cesta :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
9.10.13 17:25
@barcik123 píše:
@nadus doufám že to bude v pohodě :) to by byla sranda no :D :) tak uvidíme třeba nám porod fakt vyjde na stejný den :D :) ale ještě nás čeká hodně dlouhá cesta :) :kytka:

presne tak. hodne predbihame :) nevadi, snit se ma! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
9.10.13 17:29

@nadus přesně :) ikdyž já už bych nejradši nakupovala oblečky atd. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
9.10.13 17:37

Holky tak já už snad kupovat nebudu, mám moře věcí v krabicích po Kubíkovi, chtěla bych druhého kluka, ale zdravé mimi je přednější :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
9.10.13 17:44

@mamina85 u mě je to první mimi takže nákupy jsou nutné :) já bych si přála kluka pro přítele, ale jinak je mi jedno co to bude hlavně aby bylo zdravé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
9.10.13 17:46

@barcik123 jj zdraví je přednější…snad bude těhu probíhat v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
9.10.13 17:49
@mamina85 píše:
Holky tak já už snad kupovat nebudu, mám moře věcí v krabicích po Kubíkovi, chtěla bych druhého kluka, ale zdravé mimi je přednější :dance:

hehe, kdyz na to budes intenzivne myslet stejne budes mit holcicku :D musis se presvedcit, ze ti to je jedno… :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
9.10.13 17:50

@mamina85 v to taky doufám no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
9.10.13 18:03

No holky necháme se překvapit cca do toho 20-21týdne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hannnka
9.10.13 18:06

Ahojky, tak já dnes našla druhou slabou taky, po třiměsičním snažení, tak doufám že bude sílit…jinak gratuluji všem nastavajicím maminkám :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
36
9.10.13 18:12

@mamina85 to je jako věčnost :(
hannnka moc gratuluju a přeju pohodové těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hannnka
9.10.13 18:18

Ale ted´ už říkaji pohlaví i na screeningu nějak v tom 12tt, sice tam není stoprocentní jistota, ale známe řekli už tam že to vypada na holčičku a ta se jí i narodila, tak třeba se to taky dozvíme už tak brzy, pokud´ se mimi ukaže. barčik123 děkuji :D

• Citovat
  • Upravit
36
9.10.13 18:44

Hannnka no já i slyšela o testu za 1000 kč který to umí už v 10 týdnu určit :) a jestli se ten test bude mýlit budou ti vráceny peníze ale pokud to říkají už ve 12 týdnu tak čtrnáct dní počkat už není tak hrozné a k tomu zadarmo :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí