Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@květinka20 píše:
@kikina11 a holky kolik vám je? a jak dlouho jste se snazily?? a komu jste to uz rekly…? ja mam otazekale je to pro me vse tak nove ze se musim vyptavat
![]()
Mě je 28,manželovi 37,u nás to ještě nikdo neví krom našeho synka Kubíka a řekneme to až po 1.trimestru…jelikož v červnu jsme čekali mimi a v 8tt jsme o něj přišli…
@mamina85 píše:
Mě je 28,manželovi 37,u nás to ještě nikdo neví krom našeho synka Kubíka a řekneme to až po 1.trimestru…jelikož v červnu jsme čekali mimi a v 8tt jsme o něj přišli…
a jeje
a vite proc jste o nej prisli? nebo klasika zamlkle tehu?
ja nechci takovou zkusenost to musi byt uplne hrozny ![]()
@nadus no začala jsem krvácet a neudrželi to ani prášky, co mi dávali v nemocnici, ale co…život jde dál, máme zdravýho Kubíka a mimi je na cestě
![]()
Mě je 21, příteli 34.. Minulý rok jsme čekali chlapečka, kterého jsem pak porodila ve 14tt. V pondělí budu vědět výsledky, jestli se zadařilo napodruhé… a jinak jsem o tom řekla jen příteli a po předchozí zkušenosti s těhotenstvím to ani nebudu říkat… aspoň tedy dokud to nepůjde vidět a dokud nebudu mít jistotu, že je mimi zdravé… je to pak totiž dost mazec vysvětlovat jakto, že už nejsem těhotná a podobně…
Ja bych to take nikde nerikala, ale holky mate nektera fakt brisko? no mne to az leka, na mne to je proste videt a hlavne bricho mam strasne tvrde
snad to bude v pohode… drzte palce zitra mam prvni kontrolu u dr ![]()
@nadus já mám to samé
vypadám jak kdybych byla v 6. měsíci
ale prý to splaskne ![]()
Tak já zatím břicho nemám, ale malinko se mi zvětšil podbřišek, tak na kontrolu půjdu tak koncem měsíce, dřív to asi nemá cenu, když jsem 4+3tt
@parketka no já jsem teď i dost nafouklá, asi si koupím espumisan ![]()
@mamina85 jojo tak nafouklá jsem taky jak pátrací balón ještě, že manžel chodí domu až večer
budeš brát nějaký vitamíny kromě listovky?
@parketka zatím mám listovku-Femibion, ale minulé těhu (před cca 3roky) jsem brala GS Mamavit, tak asi koupím znova
@parketka Bylo. ale už je to pryč. sice si každý den vzpomenu, ale vždy v tom dobrém..
teď se ale hlavně snažím myslet na to, co se snad ve mě klube.. ![]()
Taky jsem nafoukla.
Ja jim femibion, protoze je tam ta listovka nastepena. Ja mam totiz genet. Mutaci a spatne stepim listovku.