Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.10.13 10:23

@parketka Už je pozde vsechno vim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
10.10.13 10:24
@květinka20 píše:
@kikina11 a holky kolik vám je? a jak dlouho jste se snazily?? a komu jste to uz rekly…? ja mam otazek :D ale je to pro me vse tak nove ze se musim vyptavat :andel: :mrgreen:
:D mne je 35 :) mimco prvni / konecne!!! :))
vedi to moji a skoro manzovi rodice, segra, nejlepsi kamoska, a nejlepsi kolegyne v praci. Pokud se potvrdi tehu v poradku zitra u gynekolozky tak to reknu sefove, pac mi hrozi rizikac a chci se k ni zachovat korektne, aby mela dost casu najit nahradu za mne.. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
10.10.13 15:21

Mě je 28,manželovi 37,u nás to ještě nikdo neví krom našeho synka Kubíka a řekneme to až po 1.trimestru…jelikož v červnu jsme čekali mimi a v 8tt jsme o něj přišli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
10.10.13 15:26
@mamina85 píše:
Mě je 28,manželovi 37,u nás to ještě nikdo neví krom našeho synka Kubíka a řekneme to až po 1.trimestru…jelikož v červnu jsme čekali mimi a v 8tt jsme o něj přišli…

a jeje :( a vite proc jste o nej prisli? nebo klasika zamlkle tehu? :( ja nechci takovou zkusenost to musi byt uplne hrozny :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
10.10.13 15:52

@nadus no začala jsem krvácet a neudrželi to ani prášky, co mi dávali v nemocnici, ale co…život jde dál, máme zdravýho Kubíka a mimi je na cestě :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
10.10.13 16:50

Mě je 21, příteli 34.. Minulý rok jsme čekali chlapečka, kterého jsem pak porodila ve 14tt. V pondělí budu vědět výsledky, jestli se zadařilo napodruhé… a jinak jsem o tom řekla jen příteli a po předchozí zkušenosti s těhotenstvím to ani nebudu říkat… aspoň tedy dokud to nepůjde vidět a dokud nebudu mít jistotu, že je mimi zdravé… je to pak totiž dost mazec vysvětlovat jakto, že už nejsem těhotná a podobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
10.10.13 16:52

Ja bych to take nikde nerikala, ale holky mate nektera fakt brisko? no mne to az leka, na mne to je proste videt a hlavne bricho mam strasne tvrde :( snad to bude v pohode… drzte palce zitra mam prvni kontrolu u dr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.10.13 17:15

@nadus já mám to samé :D :) vypadám jak kdybych byla v 6. měsíci :D ale prý to splaskne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
10.10.13 17:56

Tak já zatím břicho nemám, ale malinko se mi zvětšil podbřišek, tak na kontrolu půjdu tak koncem měsíce, dřív to asi nemá cenu, když jsem 4+3tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
10.10.13 18:15

Já mám teda panděro jak blázen, ale obávám se, že těhotenstvím to ve čtvrtém týdnu nebude :mrgreen: @mamina85 taky půjdu až začátekm listopadu.
@Kamča09 jajaj tak držim palce ať to všechno dobře dopadne a moc se nestresuj :kytka: muselo to být hrozný.

• Citovat
  • Upravit
2548
10.10.13 18:18

@parketka no já jsem teď i dost nafouklá, asi si koupím espumisan :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
10.10.13 18:21

@mamina85 jojo tak nafouklá jsem taky jak pátrací balón ještě, že manžel chodí domu až večer :oops: budeš brát nějaký vitamíny kromě listovky?

• Citovat
  • Upravit
2548
10.10.13 18:31

@parketka zatím mám listovku-Femibion, ale minulé těhu (před cca 3roky) jsem brala GS Mamavit, tak asi koupím znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
10.10.13 18:44

@parketka Bylo. ale už je to pryč. sice si každý den vzpomenu, ale vždy v tom dobrém.. :) teď se ale hlavně snažím myslet na to, co se snad ve mě klube.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
10.10.13 19:12

Taky jsem nafoukla.
Ja jim femibion, protoze je tam ta listovka nastepena. Ja mam totiz genet. Mutaci a spatne stepim listovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí