Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2548
12.10.13 20:48

@hannnka já to manželovi řekla den před jeho narozeninama, tak měl samozdřejmě radost, jinak to ví náš synek, ale ten to nikde nevyslepičí a chci počkat do konce 1 trimestru, což je 23.12 :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
12.10.13 20:53

Já to chci právě taky říct jen manželovi a ostatním taky po tom 1.trimestru, tak snad to bříško neprozradí dříve :D. No a dětem nevím, protože mám strach aby se neprokecli…A bylo by po překvápku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
12.10.13 20:54

@hannnka tak kubovi je 2a3/4 roku :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
12.10.13 20:59
@hannnka píše:
A jak jste oznamily tatínkům, že se mimi podařilo???já jsem to ještě neřekla nikomu, zatím přemyšlím jak to zajímavě oznámit…I když dnes jsme měli naštěvu, švagrovou s tchyni a ptali se samozřejmě, ale jelikož neví kdy mi měla dojít ms, tak jsem se vymluvila že mám ještě čas, jelikož to chci utajit co nejdele…No a tatínek se mě taky ptal jestli nejsem těhu, protože jsem odmítla domací slivovici, ale on ví že tvrdé nepiju, takže jsem se neprozradila, i když vím že se na tu zpravu těší, ale chci vymyslet něco originálního jak mu to říct, takže si na novinku o dalším přirustku musí ještě počkat :lol: :lol:,zatím je to moje male krásné tajemství :srdce:

Hanko to je supr takova povaha, ja jsem byla nesktuocen rozrusena, prudila jsem skoro manzu at doleze rychle z prace domu :D ten je prudce inteligentni tak mu to rovnou i docvaklo :D hned jak jsme se dotesili tak jsem to zavesila na nos mame a segre :D ale priznam se ze zbytku dosti sirokeho okruhu znamych jeste ne… to se mi nechce :) az kolem vanoc mozna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
12.10.13 21:00

@mamina85 To maš spočitany nějak špatně konec toho 1.trimestru, né??mě vychazí 7.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
12.10.13 21:01

Ahojky :) tak já jsem dnes taky objevila //. V pondělí jdu k doktorovi tak jsem zvědavá. Celkem mě to překvapilo, v září jsem vysadila HA a hned první test pozitivní :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
12.10.13 21:04

@nadus Jj,taky si pamatuju že když jsem byla poprvé těhu, tak jsem se nemohla dočkat manžela až přijde, abych to mohla hned říct, pak jsme šli hned k jeho mamce, volali jsme moji mamce atd… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
12.10.13 21:04

@hannnka nn, nemám Konec prvního trimestru: 23.12.2013 uvidím co mi řekne dr až k ní půjdu

Příspěvek upraven 12.10.13 v 21:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
12.10.13 21:05
@hannnka píše:
@nadus Jj,taky si pamatuju že když jsem byla poprvé těhu, tak jsem se nemohla dočkat manžela až přijde, abych to mohla hned říct, pak jsme šli hned k jeho mamce, volali jsme moji mamce atd… :lol: :lol:

nooo preci jenom prvni je prvni :)) jooo vidim to na segre, ze k druhemu mimi pristupuje mnohem racionalneji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
12.10.13 21:05
@Krista0671 píše:
Ahojky :) tak já jsem dnes taky objevila //. V pondělí jdu k doktorovi tak jsem zvědavá. Celkem mě to překvapilo, v září jsem vysadila HA a hned první test pozitivní :P

gratuluji, tak at to hezky roste!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
13.10.13 06:49

Ahoj holky taky bych se k vám ráda přidala jsem asi 4tt ale docela se o to bojím jelikož chodím do práce nevím jestli to tm mám už říct a jít na rizikové a nebo počkat v listopadu jsou totiž premie a tak snima tak trošku počítám co myslíte? Nebo se mám vyvarovat zvedání těžkých věcí a vydržet to tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
13.10.13 08:36

@Petík30 Ahoj a gratuluju. Já být tebou, tak bych to v práci řekla že jsi těhu. Třeba by tě dali na lehčí práci a pokud ne, řekla bych to u dr a zeptala se na neschopenku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
13.10.13 08:57
@Petík30 píše:
Ahoj holky taky bych se k vám ráda přidala jsem asi 4tt ale docela se o to bojím jelikož chodím do práce nevím jestli to tm mám už říct a jít na rizikové a nebo počkat v listopadu jsou totiž premie a tak snima tak trošku počítám co myslíte? Nebo se mám vyvarovat zvedání těžkých věcí a vydržet to tam?

gratuluji! :) no ja jsem cekala do prvni navstevy gynekolozky, pokud v praci zrovna netahas pytle, tak ja osobne bych pockala :) i u mne prve dorazili premie, tak jsem se bala, aby si to sefova nerozmyslela :D rekla jsem ji to dva dny potom :)))
hele ale zalezi na tom, jake mas obtize, jestli nejake mas, ja kdybych nemela za sebou 2× rozsahlou konizaci cipku, tak bych pracovala dyl i kvuli penizkum / ono konec koncu neni to nemoc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
13.10.13 09:31

Taky přemýšlím co s prací. Denně nazvedám několik kilo. Takže mi asi nic jiného nezbyde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
13.10.13 10:31
@Krista0671 píše:
Taky přemýšlím co s prací. Denně nazvedám několik kilo. Takže mi asi nic jiného nezbyde :(

hele tak to bych neriskovala. ja mam sedavou praci a jenom sedavou… na tvem miste bych to asi oznamila hned :(
pac mam neco v hlave, ze dle zakonika prace te musi zamestnavatel preradit na jinou praci pokud je ta tvoje fyzicky narocna… drzim palecky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí