Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@nadus píše:
hele tak to bych neriskovala. ja mam sedavou praci a jenom sedavou… na tvem miste bych to asi oznamila hned
pac mam neco v hlave, ze dle zakonika prace te musi zamestnavatel preradit na jinou praci pokud je ta tvoje fyzicky narocna… drzim palecky!
Jojo vím o tom, ale přeřadit není kam
Takže půjdu asi hned na neschopenku.
@mamina85 píše:
@Petík30 Ahoj a gratuluju. Já být tebou, tak bych to v práci řekla že jsi těhu. Třeba by tě dali na lehčí práci a pokud ne, řekla bych to u dr a zeptala se na neschopenku
No když to v práci řeknu tak podle mě premie nedostanu. Sice žádné problémy nemám ale předtím něž jsem otěhotněla jsem o jedno hned na začátku přišla protože jsem ani nevěděla že jsem těhotná a tak jsem tvedala bedny piva kartóny mléka atd…
@nadus píše:
gratuluji!no ja jsem cekala do prvni navstevy gynekolozky, pokud v praci zrovna netahas pytle, tak ja osobne bych pockala
i u mne prve dorazili premie, tak jsem se bala, aby si to sefova nerozmyslela
rekla jsem ji to dva dny potom
hele ale zalezi na tom, jake mas obtize, jestli nejake mas, ja kdybych nemela za sebou 2× rozsahlou konizaci cipku, tak bych pracovala dyl i kvuli penizkum / ono konec koncu neni to nemoc
No já jsem ještě u doktora nebyla a zatím tam neplánuji chodit furt si říkám že je čas. Tohle je totiž naše třetí a vždycky jsem podle mě chodila zbytečně brzy k doktorovi. A zatím žádné problémy nemám jen když mám ranní směnu vstávám ve tři a už to je dost náročné.
@Petík30 píše:
No já jsem ještě u doktora nebyla a zatím tam neplánuji chodit furt si říkám že je čas. Tohle je totiž naše třetí a vždycky jsem podle mě chodila zbytečně brzy k doktorovi. A zatím žádné problémy nemám jen když mám ranní směnu vstávám ve tři a už to je dost náročné.
ty brdo tak to je narocne fest
tak to si dobre rozmysli holka zlata ![]()
Ale já jen tak brzo stávám ale ve čtyři jsem v práci a začnu stejnak dělat až od pěti až do dvanácti odpoledne tak já nevím jestli mi mi nějak ten čas mohl uškodit.
Ahoj, tak zitra jdu na kontrolu k doktoru tak jsem zvedava.
Holky taky je vam zima? Me skoro porad a taky uz mi je nazvraceni skoro cely den.
@kikina11 píše:
Ahoj, tak zitra jdu na kontrolu k doktoru tak jsem zvedava.
Holky taky je vam zima? Me skoro porad a taky uz mi je nazvraceni skoro cely den.
ano prosim
spim s plysovou dekou a na ni perinu
..
@nadus @kikina11 holky hlásím, doma topíme, máme 25stupňů teplo a leze na mě furt husí kůže…no nejsme těhotný? ![]()
Tak teda jsem ráda, že nejsem sama
taky je mi každý den zima. A už mi začínají chutě
chvilkama jsem žravá jak kobylka a chvilkama bych se z jídla pozvracela. Ale teda na co mám šílenou chuť jsou marshmallow bonbóny ![]()
@mamina85 píše:
@nadus @kikina11 holky hlásím, doma topíme, máme 25stupňů teplo a leze na mě furt husí kůže…no nejsme těhotný?
@nadus no já si dnes dala po obědě kyselé želé proužky, brambůrky a teď večer opět proužky, polévku, schwarz. šunku a loka dětské coly ![]()
@nadus jo jak na bramborovy salat jsem dneska mela taky chut.
S te me potesily s tou zimou manza mi rika jak je tu teplo ![]()
Holky dobrou jdu chrnet, to je ta tehu unava ![]()
Dobré ránko těhulky a maminky…tak jak vám je? Mě je špatně, chce se mi
ale snad nebudu ![]()
Cauky mamina
mne nejak boliv podbrisku, nemohla jsem poradne usnout, ale jinak relativne klid, je mi trosku nevolno, ale u mne to vzdy vznikne prazdnym zaludkem, tak si neco jdu dat / jeeeemine to budou kila navyse ![]()
No já si dala mléčnou rýži s jahodou, tak snad to bude ok, u Kubíka jsem zvracela do 5tého měsíce ![]()